Bildirim
Tkgs Kanalları düzenli siliniyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tv ayarlarında TKGS güncelleme ile ilgili bir ayar olmalı; orada otomatik, kapalı, kullanıcı, esnek gibi seçenekler olmalı. Otomatik ayarlı ise uydu kendisi günceller, sizin ayarı esnek veya kullanıcı yapmanız gerekmekte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TKGS açık iken her gelen yeni kanal eklemesinde/güncellemesinde yazdıklarınız tekrar tekrar olacaktır. TKGS ayarlarından bu özelliği kapatmanız sorunu çözecektir. Listeniz ve sıralamanız bozulmasın istiyorsanız yeni kanal eklemelerini manuel yolla yapmalısınız. -
Hocam tkgs güncellemeleri kapalı şekilde de denedim olmadı. Philips pus7803 kullanıyorum ne türksatta ne tkgs de manuel kanal ekleme yapamıyorum. Tv de yok galiba bu özellik :) favori kanalla3 listesi yaptığımda daha uzun gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uydu alıcısı al bağla next marka al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X