Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
57.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KOPMA OLAYI ANLAMIYORUM WİFİDEN DE OLSA CEPTEN DE OLSA ATIYOR ÇARESI NEDİR KASITLI YAPIYORLAR BENCE PUANINA SALÇA OLUYOR MINI CLIP ORTALIGI KIZISTIRIYOR BENCE HIRS YAP SALDIR DIYE SUREKLIDE CIKAN REKLAM LARLA TACIZ EDIYOR SATIN AL DIYE ZATEN PİNG VE LAG TESTİNİZ DEĞERLERİNİZ NEDİR UFAK PAUNLA OYNAYIP ATIYORMU DIYE KONTROL EDIN SONRA YUKSEK OYNAYIN
  •  8 Ball Pool -BABA KONU
     8 Ball Pool -BABA KONU

Her gece 100-150 milyon kazanıyorum şu an ikinci oldum ligde bakalım ne olacak ama artık daha zevkli devamlı 25 milyon oynuyorum bant olayı ve delik seçmeme zevkli..

• hala sahip olduğun istekaya ait bir parça daha oldu diyor neden bu yeni ıstaka açmıyor belli bir seviyesi mi var acaba sinir oldum
  • İLKDE DEFA OYNADIM ALDIM 25MILYON ONCESINDE 10MILYON OYNADIM IYIMISLA GELSIN 25 25
  • Ben de yeni yeni oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim. 23. Seviyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde Bi kaç resim atalım eski unvanımı geri kazandım tekrar bilardonun imparatoru oldum silinen ünvanımda bilard imparatoruydu 280sevıye olcaktım neguzel hoş geldin kardes sor Sorcanı ne lazım sana
     8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 30 Ekim 2016; 12:7:23 >

• kenan35 kullanıcısına yanıt
     8 Ball Pool -BABA KONU

İmparator 700 milyona gidiyorum 25 milyonu 69 kere kazanmışım
  • brawo sana ödev dünya şampiyonluğu isteriz

8 Ball Pool -BABA KONU

Ben gönüllerin sultanıyım kardeş bu bana yeter
     8 Ball Pool -BABA KONU

arkadaşlar birinci oldum nakit paraları kaptım ama ıstaka almaya korkuyorum artık baş melek ıstakasını filan ne zaman verecek devamlı eski açılmışları açıyor..yeni ıstaka açılması için belli bir seviyeyi geçmek mi gerekiyor kenan kardeş sen bilirsin..
  • Ya ne salak bişey 12 tane kutu aldım sadece birinde bir kutu açıldı diğer hepsi eski açılmış ıstakalara güç veriyor güya ne gücü bu böyle nakit paralar boşuna gidiyor..ıstaka şarjı free değil mi şarj et ama sıfır liraya diyor bu nasıl bişey böyle
  • valla bende baş melek istiyorumda gidip abuk subuk ıstakalara parca topladın dıyor heralde sıvıye bıraz yuksek mı olcak ona bakarsan daha ne bilardonun imparatoru oldum daha ne olcam uzayamı cıkalım anlamadım bende
  • Ya en kötü huyum piçin biri beni yenince uyuz oluyorum bir de he he ha ha yazınca küfürü basıp hırs yapıyorum onu yenene kadar oynuyorum o hırsla devamlı yeniliyorum kaçıp gitmiyorum a bre oynuyorum..az önce 7 sıfır yenildim 25 milyonda..tam bir mal oluyorum bu durumlarda çocukların yapmayacağı hataları yapıyorum kendimi tanıyamıyorum..175 milyon kaybettim ama sıkıntı yok 900 milyon vardı zaten 780 lere indi zaten 25 milyon kaybedince 7.5 milyon iade ediyor..daha önce de böyle çok farklı yenildim millet bir sıfır yenilince hemen bırakıyor ben tahammül edemiyorum yenilgiye..

•  8 Ball Pool -BABA KONU

Al sana 1 MİLYAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

8 Ball Pool -BABA KONU

Al sana 1 MİLYAR

Yerli ve milli gururumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmensergen

Ben de yeni yeni oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim. 23. Seviyeyim.

Kenan Hoca'dan iste o yardımcı olur. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Orijinalden alıntı: ozmensergen

Ben de yeni yeni oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim. 23. Seviyeyim.

Kenan Hoca'dan iste o yardımcı olur. ;)

imparator 75 mılyon kaybetmıs bı gecede 10kere 50bın verse nolur itin biri geldi nefes aldırmadı 25mılyonlukta

• Selam arkadaşlar,

Ben de yeni başladım.
    Taktiklerinizi bekliyorum :)
     8 Ball Pool -BABA KONU

• Acayip hile taktikleri görüyorum belki kasıtlı hile filan değildir desem ama hiç öyle gelmiyor..oyun oynarken rakibin oynaması bekleniyor diyor oyun bir kitlendi bugün ne oyundan çıkış oluyor ne atış yapıyor oyun öyle bekliyor..kitlendi kaldı oyun..oyundan çıkış yap deyince yapıyor en son çıkış yaptım saatlerce onu mu bekleyim..

Bir de daha ilginci itin biri oyunu açarken topa yavaş vurdu toplar dağılmadı sıra bana geçti topları dağıtıyorum yine ilk pozisyona geçiyor ilk karşı taraf vuruş yaptıktan sonraki pozisyona..ne kendisi oynuyor ne ben oynayabiliyorum.deliğe top sokuyorum hatalı diyor yine başa sarıyor.bir de şerefsiz 49 seviyede 25 milyon oynuyor baş melek ıstakası var.69 tane maç yapmış..biz seviye 147 olduk hala baş melek ıstakası bekliyoruz..

1 milyar 320 milyon param oldu lig desen birinci olmak mümkün değil millet uçmuş..artık eskisi gibi zevk vermiyor devamlı 25 milyon oynuyorum bir kazan bir kaybet öyle gidiyor..bütün parayı ortaya mi sürsem acaba kaç para gider

• Aynen haci hileci cok hepsini surme gider para

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.