Şimdi Ara

8 Bine Tofaşmı yoksa 23 bine Honda mı ? / Kararsız Kaldım Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dedemde 92 model şahin var aracı toplamak istiyorum kaporta boya ıvır zıvır derken 4-5 bin tl masraf çıkıyor. Fakat araç dedemin olduğu için yazları 3 4 aylığına araç yazlığa gidiyor. Ben bu kadar para vericem en güzel vakitte araba bende olmicak. Dedeme bu konuyu açtım arabayı sana satim dedi 4bine bende kartal alırım dedi bagajı daha büyük hem iyi olur dedi.

Şimdi aracı alsam 3 bin de 5 binde aksesuar kaporta boya filan desek 8 bine gelicek.

Bi tofaşa 8 bin vermek mantıklımı ?

Honda 1,6 ies hayalim vardı. Annemde diyor olum eski arabaya 8 verecegine buluruz birazdaha yenisini alırsın diye.. Babam şahinden yana kafam çok karışık arkadaşlar bi yardım edin..

• O hondalara o parayi verirsem 23.000 Gece uyuyamazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 bin liraya araç alabileceksem kesinlikle şahin almazdım, ama Honda yerine de başka bir şey düşünürdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari Tempra Tipo falan al daha iyi olur
  • Millet senin 4 bine alacağın sahinlere 10 bin istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

23 bin liraya araç alabileceksem kesinlikle şahin almazdım, ama Honda yerine de başka bir şey düşünürdüm.

kenarda 3 5 lira bişeymiz var eğer alırsam 0a inicem ileride evlilikte olabilir. bilmiyorum zorda kalırsam satarım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Millet senin 4 bine alacağın sahinlere 10 bin istiyor

haklısın eskiden 3 4 milyara güzel şahinler vardı simdi pyasa ucmus yabancıdan almıyoruz belki ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 bine punto
  • kardeş sen tofaşı al ...dedıgın gıbı masrafını yap...geçiş donemınde sorunsuz kullanırsın ..ılerıde daha guzel araca bınersın...babanın da cebını dusun devır harbı zor devır...
  • 4 e al bintl masraf yap 8 bine sat 3 bin kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

kardeş sen tofaşı al ...dedıgın gıbı masrafını yap...geçiş donemınde sorunsuz kullanırsın ..ılerıde daha guzel araca bınersın...babanın da cebını dusun devır harbı zor devır...

Kafami okadar karıştırdilar ki. Anlatamam bide takintiliyim iyicene buyuttum olayi. Okadar para verilirmi bilmiyorum. Ileride evlenecem butun birikimi arabayaverilirmi onuda bilmiyorum.

• Şahin al geç bence işini görür diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Şahin al geç bence işini görür diye tahmin ediyorum.

bende kendimi bu konuda ikna etmeye çalısıyorum. Arada 15 bine yakın fark var.

hız merağım yok şahini sürüncede keyif alıyorum bi müzik sistemi kurarım zaten anca haftasonu binerim iş nedeniyle keyif için
  • geçen elemanın birini yolda durdurdular, arabayı alalım hesabı. (96 doğan s) kaptan kardeşimiz 16 bin lira istedi
  • 1.6 ies leri ben de cok seviyorum. Yillar once vardi. Suan yine olsa yine seve seve binerim. Ancak 20-25 bin lira parayi vermek mantikli degil. Kendimi kaziklanmis gibi hissederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 28 Eylül 2015; 23:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

1.6 ies leri ben de cok seviyorum. Yillar once vardi. Suan yine olsa yine seve seve binerim. Ancak 20-25 bin lira parayi vermek mantikli degil. Kendimi kaziklanmis gibi hissederim.

haklsıın usta piyasa çok uçtu gidiyor iki sene önce 13 14 bindi en güzeli. nediyorsun şahine devammı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.