maneste entern4ld4rk geçen hafta +8 rogue chitin glove bastı aslında amacı +8 chitin basmak değildi +7 md leri falan yaktı +8 md basmak için tüm itemleri yakınca en son +7 chitin glove (damagesiz) itemi kaldı onu da bastı ve +8 oldu.
daha sora +8 chitin e +7 shard, +7 rogue shell helmet + 21 gb para werdiler takas etti
quote:
Orijinalden alıntı: M®t
maneste entern4ld4rk geçen hafta +8 rogue chitin glove bastı aslında amacı +8 chitin basmak değildi +7 md leri falan yaktı +8 md basmak için tüm itemleri yakınca en son +7 chitin glove (damagesiz) itemi kaldı onu da bastı ve +8 oldu.
daha sora +8 chitin e +7 shard, +7 rogue shell helmet + 21 gb para werdiler takas etti
Alıntıları Göster
git sat daha iyi!
quote:
Orijinalden alıntı: wolfenstein3d
git sat daha iyi!
Alıntıları Göster
en az 5 tane olursa cıkabılır 4 tane item kır ve ardından trina ile basmaya dene 4 şey kırmadan başlama hıc ...
quote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
en az 5 tane olursa cıkabılır 4 tane item kır ve ardından trina ile basmaya dene 4 şey kırmadan başlama hıc ...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: GiVeNcHi
4 item kırınca trina ile kesin basılır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: wolfenstein3d
quote:
Orjinalden alıntı: GiVeNcHi
4 item kırınca trina ile kesin basılır mı?
Alıntıları Göster
ben olsam basmam..satarım daha iyi..ya yanarsa
quote:
Orijinalden alıntı: BigDeal
ben olsam basmam..satarım daha iyi..ya yanarsa
Alıntıları Göster
Direk değilde başka itemler yakarak dene küçük bir ihtimalle gecer
quote:
Orijinalden alıntı: matbaa87
Direk değilde başka itemler yakarak dene küçük bir ihtimalle gecer
Alıntıları Göster
oly'de var suan bende +8 md basmak için yakıcaktm yakıcağım en değerli item oydu 3parca fp+7 yaktm bitane +8 hornx bide chitini yakcatm sonra trina'la sallıcaktm md'i chitin +8 oldu
quote:
Orijinalden alıntı: tokasra
oly'de var suan bende +8 md basmak için yakıcaktm yakıcağım en değerli item oydu 3parca fp+7 yaktm bitane +8 hornx bide chitini yakcatm sonra trina'la sallıcaktm md'i chitin +8 oldu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kasuna
6 - 7 Tane +7 chittin bonuslu bonussuz Basmayı denicem direk busla beraber atıcam Sizce cıkarmı ?
Her bi tane yakarken bi tane +7 fp yak
quote:
Orijinalden alıntı: tokasra
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
Şansa Bak
quote:
Orijinalden alıntı: FeelThePain
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
Şansa Bak
Alıntıları Göster
4-5 tane FB ve 3 tane Chtın yaktım ondan sonra +8 chıtın bastı hemde BUS ıle trıne bıle kullanmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Profosor_derki
4-5 tane FB ve 3 tane Chtın yaktım ondan sonra +8 chıtın bastı hemde BUS ıle trıne bıle kullanmadım
Alıntıları Göster
FB Ne Biri AçıkLasın Lütfen. Oyun Risk aLmak İçindir Ben oLsam 7 Chitin 7 Fp Bulup Denerdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold
FB Ne Biri AçıkLasın Lütfen. Oyun Risk aLmak İçindir Ben oLsam 7 Chitin 7 Fp Bulup Denerdim.
Alıntıları Göster
bence basma
quote:
Orijinalden alıntı: yasinking
bence basma
Alıntıları Göster
bas bence olursa süper olur bişiler yakarsn ztn olcağını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs
bas bence olursa süper olur bişiler yakarsn ztn olcağını düşünüyorum
Alıntıları Göster
bence 2 tane chiten i satsan 1 trina alırsın sana kalır 5 chiten önceden 4 tane +8 maul yak 4 tane fp +7 yak ve bas