4-5 tane FB ve 3 tane Chtın yaktım ondan sonra +8 chıtın bastı hemde BUS ıle trıne bıle kullanmadım
Daha full plate'e fb dion bi de +8 çitin bascan zuhaha
bas gitsin şans iişi belli olmaz belki olur
kesinlikle çıkmaz hele bide dex bonussuz keinlikle geçmez zaten dex basarken yanar +7 de
Şans Belki İlkinde Olur
ßasma ßnce
fp dğeilde +7 silah kır mesela +7 cleaver ezik uniqueler fln ex defanslı chitinler şansın artar ama 7 chitinden sanmıyom pek çıkçağını rebirth yap pus tan rebirthken upgrade şansını arttıran scroll var onlardan al öyle bas daha rahat geçiyo öyle
bence git sat onları satıp rebith lerini daha rahat alırsın x de isen şuan da çitinler 250 ile 350m arası gidio
quote:
Orjinalden alıntı: Master_Star
FB Ne Biri AçıkLasın Lütfen. Oyun Risk aLmak İçindir Ben oLsam 7 Chitin 7 Fp Bulup Denerdim.
ordaki fb fp olcaktı heralde ama fenerbahçe(fb) yakcakmışız öle diyo
bence dene anvilin kafa dagınık cıkarmı cıkar ama en az 10 tane +7 ile girmen lazım ki ben bir tane trina ve 10 tane +7 ile iki tane cıkardım denemelisin al sat nereye kadar basmak lazım cesaret biraz cık
+7 Chitin 35M Diyelim 7x35 =245M
Benim Fiktim 245M İle 30 40 Tane +5 Chitin Al 40x3=120M Gerisinede Buss Al Sonra Teker Teker +6 Dene +6 ya İtem Yakmadan Dene Ama Yoksa Yanabilir. En Az 40/32 Si Gecer. Bunlarında %50 Sinin Gectiğini Düşünürsek 15 16 Tane Chitinin Olur. Üstünede 20 30m Pot Parası Kalır:) Bu Chitinleride Satarak Aynı Şekil Yapabilirsin. Ben Günde 10 15 Tane Chitin Basıp Satıyorum:) İtemlerimi Diziyorum Günde 2 3 Gb Karın Oluyor.
konu 3 yıl önce acılmış
Kırmızı.
+8 chitine 21 gb para 3 sene önce çok farklıymış oyun
O sıralar golemden düşen chitine db atıyodu millet, itemin değeri vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme