Şimdi Ara

+8 CHİTİN BOWUMU DEĞİŞTİM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruktokan78 -- 13 Ocak 2007; 15:02:20 >
  • bence baya bi kazık yemişsin o favorin i wermemeliydin
  • 10tane +8md alsan bence yine kazık kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiCKeD. -- 13 Ocak 2007; 15:03:38 >
  • Her türlü kazık yemişin.Başka bişe demiyorum..

Cb +8 i gerçek paraya satıp Gb alsan şimdiki yaptıgın takasdan kat kat daha ii item alabilirdin.
  • Bence Buz Dolabına Doğru Yürü...Buz Gibi Bi Su Al ve 1 yudumda sürahiyi bitir :D...+7 chitin mi +8 fp mi dersen Bence +8 fp COk daha avantajlı Cok iyi AtaCk veriyor Defansında chitiNe göre Cok büyük bi değişme göstermiyor..
  • +1 favorin ve +8 md gerisini salla bayağbi kötğ olmuş ama
  • of of o bowa onlar çok az naptın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

bence hıc ıdeal bır takas olmamıs

Ya bu MichaelJackson da nE buluyorsuuz adam Top gibi birşey?
    (Sözüm sana degil )

ne mi buluyoruz
    1.adam muthıs otesı dansı war
    2.adamın muthıs sesı war
    3.adamın muthıs sarkı efeclerı war
    4.kendıne has bır rtmı
    5.bır cok sevenı war

ayrıca senın ıcı nsadece yuz guzellıgı onemlı anlasılan.AYrıca top dıyıp de adama hakaret etme

EDİT:Sözüm sana degıl demıssın ama dırek bana geldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 13 Ocak 2007; 15:14:40 >

• ya aslında beyler kızıcaksınız ama herifle tam değişmedim ama bu herifle 3 gündür görşüyorum we su güne kadar gelen en iyi teklif.... sıkıldım artık xıgenonda kmse cb +8 e adam akıllı bişiler wermio suan herif yanımda oturuo koparabildğim kadar item koparıcam...
  • Ne Yaptın Babacan Sen Kaç Kişinin Elinde Var Cb Çok Yanlış Yapmışsın Seni Üzmek Gibi Olmasın ama Sen Suan Aldığının İki Katınıda Versen Satmazlar Çünkü O Oku Bulmak Çok Zor Geçmiş Olsun
  • yazık olmuss walla bencede ii bir takas diil
  • abiler memnun olmus arkadas abim sen citin set diz bırak
  • Bence Çok Kötü Bir Takas Gitti +8 Chitin Bow desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

ya aslında beyler kızıcaksınız ama herifle tam değişmedim ama bu herifle 3 gündür görşüyorum we su güne kadar gelen en iyi teklif.... sıkıldım artık xıgenonda kmse cb +8 e adam akıllı bişiler wermio suan herif yanımda oturuo koparabildğim kadar item koparıcam...

bence acele iş yapma acelen neki en iyi fiyatı bulana kadar bekle
    1ay olsa bile bekle şimdi hemen değişip kazık yigeceğine beklee

• Tüh ya :( +8 bastığında en az senin kadar sevinmiştim.

Chitin bow bu öyle kolay bulunan bişey değil. Hele +8 i çok zor bulunur bence kötü olmuş dua et rollback gelsin
  • bence gayet iyi 2 tane +8 md 2 tane +7 rog shell ve +1 favorin+5gb nesi kötüki ? adam üstünü dizmiş işte bi cb ye
  • kötü bir takas bi kaç gün daha bekleseydin iyi bir takas yapabilirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

+1 favorin ve +8 md gerisini salla bayağbi kötğ olmuş ama

+1
  • Bowu wermediysen bundan sonra werme 300,400 ytl werirler git 400 gb al +8 shard dual +8 chitin set fln al ama onu ytl ile sat derim ama o adamın werdikleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk azz
    Bence takas yapma!

Asrin Hatasi Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koçibey -- 13 Ocak 2007; 15:19:53 >

• BEN BİRAZ SABIRSİZ BİRİSİYİM...LVL 55 OLDUM SPİKE AÇILDI AMA ELİMDE BOW WAR BEYLER 5 GÜNDÜR KMSE ADAM AKILLI BİŞİLER WERMDİ... şuan bow bnde ama herifle konuşourm... galiba biraz beklyicem ki iyi bişiler werisnler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.