Şimdi Ara

+8 CHİTİN BOWUMU DEĞİŞTİM.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aDam Geri ALmıs Kardeş Bence NO de Git Sen 2 ShaRD +8 YADA +7 Bide Full +8 Chitin yap ya F.p +8 Wallahi 100m de para kalır Rahatlarsın Bence Takasın Kotu
  • kardeş elindeki boru deil
    sen onunla +8 dual shart üstüne dex 9 set bide +7 +8 chitin set alırdın
  • git real parayla sat ya
    sonra da illla oynicam diosan gb al kat kat item dizersin
    bence baslama git parayi ye...
  • çok kazık yemissin +8 chitin bow nedemek knight en iyi silahlarından birisi çok salaksın
  • kazık yedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 13 Ocak 2007; 16:45:20 >
  • bence takas ii deil eğer takas etmediysen biraz bekle derim eğer ettiysen kötü bi takas olmuş
  • alın benim yediğim kazık: arkadas dediğim biriyle takas ettim geri alcaktım kaçtı kmseye inanmayın bu oyunda takas: +8 iron bowa +7 shard +8 chitin 3 parca+7 warrior shell lupus pendant +10 gb aldım kazık yediğimin farkındayım ama soğuk su içmesi de güzel oluyo =)
  • yahu sizinde adama bi ana avrat sövmediğiniz kaldı
    bu arada takas yapan kardeş kötü yapmışsın bea onu real paraya satıp gb alıp dehşet şeyler dizerdin ama
    takma kafana nihayetinde oyun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^jUstice4aLL^^

alın benim yediğim kazık: arkadas dediğim biriyle takas ettim geri alcaktım kaçtı kmseye inanmayın bu oyunda takas: +8 iron bowa +7 shard +8 chitin 3 parca+7 warrior shell lupus pendant +10 gb aldım kazık yediğimin farkındayım ama soğuk su içmesi de güzel oluyo =)

+8 chitinler rogue ise çok güzel trade
  • ^^justice4aLL^^

Kanka sen napmıssın ya harika bi kazık yemişsin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

quote:

Orjinalden alıntı: ^^jUstice4aLL^^

alın benim yediğim kazık: arkadas dediğim biriyle takas ettim geri alcaktım kaçtı kmseye inanmayın bu oyunda takas: +8 iron bowa +7 shard +8 chitin 3 parca+7 warrior shell lupus pendant +10 gb aldım kazık yediğimin farkındayım ama soğuk su içmesi de güzel oluyo =)

+8 chitinler rogue ise çok güzel trade

bencede
  • +8 dual shard +2 dual kekuri +8 chitin set +1-+2 pp kalanlar dex 10 olsun bide belt of dex+1-+2 bunlara takas et 80 e kadar idare eder seni
  • ya naptın sen baba ya +8 cb basmışın kazııda yemişin :( cb nin +6 sı zor blunuo satan yok sen +8 i böle wermişin
  • naapmısın sen ya
  • +8 cb'ye Cs bile alırsın
  • Senın Sağlık durumun nasıL bea
    10 tane +8 Shard da Değişmem ben O itemi.
    +8 md ne bea lvl 45 lerin elinde var
    Server olimpia geL Gör..
    Haksızlık etmıssın kendıne :(
    üzüldüm
  • adam daha satmadım dio okursanız dier yazıları
  • BEYLER CB Yİ SATMADIM 1. SAYFAYI OKUYUN SON ANDA VAZGEÇTİM HATTA BEN CB +8 KOYDUM ADAMDA İTEMLERİ O TRADE BASTI BEN ŞÖYLE Bİ DÜNÜDÜM DİRE ALT+F4 CEKTİM
  • adam satmamış yaw ne dionuz sizz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.