Şimdi Ara

+8 CLEVER BASICAM YAKICAKLARIM YETERLİMİ Bİ YORUM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben az önce yansın die +5 clever bastım +7 oldu şimdi 5 tane daha toplasam bunlardan bi de 5 tane falan hornx +7 toplasaam +8 clever cıkarmııı yoksa ne kadar topliyim cevap plss
    6 tane +7 clever
    5 tane +7 horn crossbow

lütfen cevap yazınız ve gaza getirmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 14 Mart 2007; 18:10:54 >

• sanş işi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

beyler ben az önce yansın die +5 clever bastım +7 oldu şimdi 5 tane daha toplasam bunlardan bi de 5 tane falan hornx +7 toplasaam +8 clever cıkarmııı yoksa ne kadar topliyim cevap plss
    6 tane +7 clever
    5 tane +7 horn crossbow

Şansa bağlı ama taktiksel olarak anvilin tenha olduğu saatlerde bas mümkünse trina kullan trinasız basacam dersen en az 7 tane hornx yak işi garantiye al
  • Hiç Deneme Bunca İtem Yaktım Gene Basamadım Gene Basamadım:
    Şimdik Şöyle Plan Yaptım:
    1)Yesil Kutuyu Satıcam.
    2)Satamazsam Kırdırcam.
    3)Bişi Cıkmassa Cleaver Görevine Gitcem Ve Devamlı Cleaver Kasıcam.
  • gercekten şans bende basmışımdır.10 kere falan 3 tanesinde boynum bükük ayrııldım.bak şimdi anvil işi belli olmas 5 tane yi yansın diye bastım sonuncu +8 oldu 15 taneden 1 tane cıkmadı.ama sana şunu diyorum.elınde ne kadar fp falan varsa dandik pad.vb.10 tanede +1 horn al yandığı yere kadar bas.sonra hiç beklemeden cleawerları seri seri bas inşallah +8 e geçer.

Not:Oyuna girebilsem bascaım bende herşey hazır
  • bence olma ihtimali %40 :(

ama şanş işi
  • saolsun tüm yorum yapanlar uppp plsss daha fazla mı horn yakiyim lütfen bi fikir verin çünkü eğer bu şekilde basarsam eğer 300m e yakın kar edicem yardım plss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 14 Mart 2007; 18:15:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 tane aldım bastım sonuç :

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

1 tane aldım bastım sonuç :

/>

işte buna şans derim ben
  • quote:

/>

Adam manyak gaza gelmiştir bunu görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

quote:

beyler ben az önce yansın die +5 clever bastım +7 oldu şimdi 5 tane daha toplasam bunlardan bi de 5 tane falan hornx +7 toplasaam +8 clever cıkarmııı yoksa ne kadar topliyim cevap plss
    6 tane +7 clever
    5 tane +7 horn crossbow

Şansa bağlı ama taktiksel olarak anvilin tenha olduğu saatlerde bas mümkünse trina kullan trinasız basacam dersen en az 7 tane hornx yak işi garantiye al

Trina zaten +8 cleaver kadar ediyor.
    Bence şans işi. Dün gece x3 de bastım ben.
    3 tane +7 fp yaktım priest. 3 tane +5 cleaver vardı birisi +8 oldu. Tamamen şans . 15 tane +7 basıp bi tane çıkmadığıda oluyor.

• quote:

/>

al işte böylede olabiliyo 20 tanedende çıkmayabiliyo lütfen bi fikir verin yada high class +7 en ucuz item hangisidir yakabilceeim hornlardan sonra onu yakem dedim de
  • 15 veya 16 tane al +7 clewar veya bas biri muhakkak +8 çıkar ben öle yapıuodum kesin oluyo
  • ßasma Derim ßen.Clever +8 Sevdası Yüzünden 30 40 Gb Para Kaybettim ßen . )
  • cleaver kaçtan sonra parlar?
  • beyler kararımı verdim 9 tane horn +7 alcam 6 tanede +7 clever hornlardan biri geçmezse heralde cleverlardan brini basarım ayrıca clever +8 de parlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 14 Mart 2007; 18:28:31 >
  • quote:

beyler kararımı verdim 9 tane horn +7 alcam 6 tanede +7 clever hornlardan biri geçmezse heralde cleverlardan brini basarım ayrıca clever +8 de parlar

9 tane +7 horn tamam ama bence 6 tane değil 10 tane +7 al

en az 1 tanes çıkar yani 2 tan bile çıkabilir
  • quote:

beyler kararımı verdim 9 tane horn +7 alcam 6 tanede +7 clever hornlardan biri geçmezse heralde cleverlardan brini basarım ayrıca clever +8 de parlar

Geçer inşallah bu şekilde dene bi
  • ok en yakın zamanda basıcam bu pzar falan denerim herlade sonucu size yazıcam inşallah bayram alanı olcak bu topic ayrıca arkadaş demiş ya 10 tane +7 al kardeş 10 tane +7 demek 10gb ama +8 clever 8.5gb edanada
  • sabah 4 bomboş bir anvil 22 cleaver +7 ve 5 tane +7 horn SONUÇ : HÜSRAN 22 DE 0

not: duş almıştım hemde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.