Şimdi Ara

+8 ELYSİUM +8 LR ERENİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A BEYLER ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.ADREAM MAGE OYNUYORUM MALUM KOXPTA YOK ADREAM ZEVKİNE VARMAK İÇİN STAF KONUSUNDA KARASIZ KALDIM YARDIM İSTİYORUM.ELİMDEKİ PARAYLA ŞU İTEMLERİ ALABİLCEM SİZCE HANGİSİNİ SEÇEYİM_?

DUAL +2 CLERİC EARİNG VAR
    +1 EP VAR
    SKELETON BELT VAR
    +8 CHİTİN SET VE DD VAR

STAF VE YÜZÜKLERDE ŞUNLARA KARAR VERDİM

+8 LR ERENİON +2 DUAL İMİR RİNG
    +8 ELYSİUM +1 DUAL İMİR RİNG

SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ KİTLER VE ADAM KESMEME YARDIMCI OLUR ELİMDEKİ PARA ANCA 1 NE YETİYOR HANGİSİNİ SEÇMELİYİM_?

• ELYSIUM daha iyi kitler.
  • Elysium daha iyi olur düşüncesindeyim.
  • anladıgım kadarıyla 42 stafla oynuycaksın o yüzden elysium daha iyi gider
  • +2 DuaL imir ring kafamı karıştırdı doğrusu .Bence +8 Lr Erenionu sec ( +2 dual imir ring den dolayı )
  • Aynen Lr8 / +2imir .Zaten ardreamsin.Herşey stafa bakmıyor.Yani birazda Lr dmg'in olması lazm
  • Lr erenion Lightning Resistance Erenion?
  • Mage en az bildiğim karakter ama staff damage ağırlıklı oynayacaksan elysium, casted spell ağırlıklı oynayacaksan lightning erenion doğru tercih olacaktır.
    Muhtemelen 42 skill'iyle oynamayı düşünüyorsundur o zaman elysium alırsın. Ama dual +2 imir varken ben olsam L.E tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 14 Temmuz 2010; 23:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Lr erenion Lightning Resistance Erenion?

Lighting eRenion
    Haha çok komik res erenion
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Mage en az bildiğim karakter ama staff damage ağırlıklı oynayacaksan elysium, casted spell ağırlıklı oynayacaksan elysium doğru tercih olacaktır.
    Muhtemelen 42 skill'iyle oynamayı düşünüyorsundur o zaman elysium alırsın. Ama dual +2 imir varken ben olsam L.E tercih ederdim

staff damage ağırlıklı oynayacaksan elysium , casted spell ağırlı oynayacaksan Lightning Erenion olması gerekiyordu sanırım yanlış yazmışsın.

@Jeain*
    Lr Lightning demek değildir. Lr Lightning Resistance demektir. Ayrıca Lighting değil Lightning.
  • Tamam bizde biliyoruz Lr nin light res. olduğunuda bu kadar komik bulmanı baya garipsedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Mage en az bildiğim karakter ama staff damage ağırlıklı oynayacaksan elysium, casted spell ağırlıklı oynayacaksan elysium doğru tercih olacaktır.

staff damage ağırlıklı oynayacaksan elysium , casted spell ağırlı oynayacaksan Lightning Erenion olması gerekiyordu sanırım yanlış yazmışsın.

@Jeain*
    Lr Lightning demek değildir. Lr Lightning Resistance demektir. Ayrıca Lighting değil Lightning.

Cümleyi baştan kurmuştum o sırada karışmış, düzelttiğin için teşekkürler

• +8 lightning erenion ve dual +2 imir ile 42 staffıyla kitleyemeyeceğin adam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

+8 lightning erenion ve dual +2 imir ile 42 staffıyla kitleyemeyeceğin adam yok.

42 Staffı kitlemiyor şu anda ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

+8 lightning erenion ve dual +2 imir ile 42 staffıyla kitleyemeyeceğin adam yok.

42 Staffı kitlemiyor şu anda ama

aa neden?
  • Paper mage ise Lightining Erenion, Pet Mage isen (ki zaten chitin giydigin icin oylesin) Elysium en iyi secim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.