Bildirim
8 gb flash bellek aldım boyutu daha az
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tüm flash belleklerde böle oluyor nedenini araştırmadım
benim 4gb toshiba var 3,72gb gözüküyor -
tüm belleklerde durum böyledir. misal 1 tb'lık harici harddiskte de yanılmıyorsam 940 gb alan kullanılabiliyor. kalan kısım önbellek için falan filan gibi bişeyler hatırlıyorum ama emin değilim. korkmayın yani problem yok.. -
kalan kısım ön bellek vs için değil :) cihazlar aslında 1 TB kapasiteye sahip değil, 1 000 000 000 byte kapasiteli. ama bunu GB'a çevirmek için önce 1024 e bölüp kilobyte'a bir 1024 daha bölüp MB'a bir 1024 e daha bölüp GB'a ulaşabilirsin.
aynı durum flash diskler hafıza kartları vs için de geçerli. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
kalan kısım ön bellek vs için değil :) cihazlar aslında 1 TB kapasiteye sahip değil, 1 000 000 000 byte kapasiteli. ama bunu GB'a çevirmek için önce 1024 e bölüp kilobyte'a bir 1024 daha bölüp MB'a bir 1024 e daha bölüp GB'a ulaşabilirsin.
aynı durum flash diskler hafıza kartları vs için de geçerli.
yanlış hatırlıyormuşum işte bak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X