başlıkta dediğim gibi + 8 glave e pison basılcak blessed elementalın yanına trina koyulur mu poison basarken
yardımlar için teşekkürler..
hayır koyulmaz %5 yanma ihtimali var ama yanmaz büyük ihtimal bahtına ne olur yanarsa eşek şansı olur sendeki
Adı üstünde blessed yani yüksek şanslı, trinaya gerek yok.
saolun cevaplar için ben arkadaş için istiyorum da yani son olarak trina koyulmaz mı diyosunuz
yani trina ye gerek var ya da yok demiyorum koyulur mu koyulmaz mı ?
elemental di galiba???? tam bilen söylesin veya sen kagidi türkceye cevir öyle al
koyulamaz galiba
ama eğer dediğin blassed dan war sa gereksiz olur zaten
ya basma bence daha süper eziq sanarlar
ya diyelim elimizde bi +8 bi staff var.ben buna ek atak bassam yanarmı.Yani stafflarda ek ataklghtnin oluyo ya. Onu diyorum.ismini hatırlayamadım şuan.
quote:
ya basma bence daha süper eziq sanarlar
öyle diosun da bi janjanı olsun itemin ya kuru kuru olmaz ki :) arakdaş kesin cevap istior trina koyuluo mu koyulmuo mu :D
bencede basma ezik sansınlar milleti dagıt sora
8 glave ile de ne adam keslir varya arkadaşlar dalgamı geçiyonuz bahseetiği raptor değil glave...
ya ben +3 large breaker a basıodum yandı lan bıde yanmasın dıe +7 wood staf yaktım onunden:D şanş işte staf atagı degıstırken yanmıo ama:D
blessed basma hem dedikleri gibi ezik sanaRlar hemde küçük bi patlama ihtilmali her zaman var.. yok illada şekil istiyorum diyorsan trinaya gerek yok olursa blessedla olur
benım bıldıgım trına sadece BUS la olur elemantel scroll la fln olmaz ..zaten gerekte yok %95 oluo upg. hatta knight ın resmi sitesi deişmeden once orda da yazıodu
quote:
Orjinalden alıntı: _WulT_
hayır koyulmaz %5 yanma ihtimali var ama yanmaz büyük ihtimal bahtına ne olur yanarsa eşek şansı olur sendeki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme