Şimdi Ara

8. GÜN - ATV (2018) Pazartesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Musa uzunlar tamam da burcu biricik bana iyi gelmedi açıkcası hayat şarkısı falan iyi hoştu ama oda hemen bitti aslında.
  • Pazartesi başlıyormuş, tutacak gibi duruyor bence.
  • Kadro sağlam 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musa uzunlar insanlık suçu dizisinin kadrosundada görünüyor burdada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam 8'de başlıyor.İzlemeyi düşünüyorum umarım kaliteli bir iş görürüz.(reyting konusunda yorum yapmayacağım bekleyip görüceğiz en azından atv dizilerini 2-3 bölümde hemen bitirmiyor şans tanıyor)
  • Değişik bir dizi ben çözemedim. Kim kimdir, kim neyin peşinde anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü beğendim güzel olmuş ama bazı eksiklikleri varmı var
    1-Müzikler.Tamam müzikler çok güzelde abi biraz az koyun şu müzikleri her sahnede olmasın başım ağrıdı izlerken biraz
    2-Tempoda kopukluklar var onu biraz düzetmeleri gerek
    3-Mantık hatalarını minimuma indirmeleri hayırlarına olur
    Ama tüm bunların yanında konusu ve oyuncuları itibariyle ilgi çekici bir dizi diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 19 Mart 2018; 22:52:4 >
  • reytingler kotu, devami gelmez

• TOTAL 16.

AB 14.

ABC1 14.

• musa uzunlar için söz başlayana kadar biraz izledim. konu iyi düşünülmüş ancak çok ağır ilerliyordu dizi. ben de sıkılıp sözün yeni bölümünü izledim.
  • İlk bölümü beğenmedim ama devam edicem izlemeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk bölümün bir buçuk saat kadarını izledim. Çok iyi değil ama Musa Uzunlar muhteşem oynuyor. Buğra Gülsoy yine gizemli biri gibi. En büyük sürpriz Sermet Yeşil oldu. Kendisini çok severim. Dizide yer aldığını bilmiyordum. Birden görünce çok sevindim. Yine çok güzel bir rolde. Gerçekten kadro iyice hoşuma gitmeye başladı. İzlemeye devam ederim.

Buğra ve Sermet Yeşil yine buluştu. Musa Uzunlar ve Sermet yine buluştu. Daha ne olsun. Bunları bir arada görmek bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 28 Mart 2018; 23:37:4 >
  • eğer tutmayacaksa izlemeyelim
  • İlk bölüm bitti. 2. bölümü de izledim. 2. bölüm güzeldi. Beğendim ben. Buğra Gülsoy'un 2. bölüm sahnesi bildiğin Eski Hikaye.

Sermet Yeşil ilginç bir rolde gibi ama çok az gözüktü. Daha fazla rol almalı bu adam.

Dizi tutmadı. Bir yerde Pazar gününe alınacak diye bir yorum gördüm. Doğruluğunu bilemiyorum. Ama en azından 13 bölüm izleyelim.

• Tutmaz benden söylemesi. Sen anlat Karadeniz tipi diziler lazım ATVye. Boşu boşuna demiyorum çok boş bir kanal olduğunu.

• Atv dizide çok büyük yanlış politika uyguladı bence.Hem çok geç çıktı hem de yanlış günde yayına sürdü.Pazartesi zaten Çukur ve Söz almış başını gidiyor.Cumartesi günü pek adam akıllı dizi yok zaten.Koy bu güne 2 veya 3.sırayı alabilirdi.

Atv'nin daha fazla dayanacağını sanmıyorum.Bu dizi için biten dizi çok daha iyi reytingler alıyordu.

Kısacası 4-5 bölüme bitecek bence.

• Hayır bu ay yapım ne kadar dangaloz bir şirket aynı saatlerde iki dizisini birbirine ezdiriyor

• Bu dizi 1.5saat olup puhuda çıksa daha iyi olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu farklı güzel yerlere gelebilir lakin reyting yerlerde.. 2.bölüm 13. Sırada bitirmişti heralde geceyi o yüzden 6. Bölümü göreceğini zannetmiyorum

Emaan ne farkeder gerçi mantar gibi dizi üretiyoruz biri biter diğerine başlarlar

• Çukur'dan kat ve kat daha güzel ve daha heyecanlı. Ama günü yanlış seçmişler, bu yüzden yazık olacak diziye.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.