Şimdi Ara

8. GÜN - ATV (2018) Pazartesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem aynı türden çok izlenen dizilerin karşısına koy hem de üç bölüm sabretme. Bari bu sezonun sonuna kadar devam etseydi, tam izlenecek yerli dizi bulduk diyoruz o da hemen yayından kaldırılıyor.

• Yine çok iyi bir bölüm verdiler, zaten her bölümûn ikinci yarısında coşuyorlar ama geçişlerde bir problem vardı bu bölümde, diziyi bitiriyorlar diye sahneleri kesip kısaltıyorlar mı nedir anlamadım.

Onun haricinde dizi devam etseydi ikinci bir 20 dakika, Ezel ilk sezon bile olabilirdi. Ters köşeler falan tam o havadaydı. Ama devam ettirmediler.

• 6 bölüm sürecek galiba. 4. bölüm çok iyiydi. Ben diziyi gittikçe daha çok sevdim. Oyunculara ısındım. Burcu Biricik'i çok sevmesem de bu diziyle beğenimi kazandı. Keşke biraz daha devam etseydi dizi. Kemal karakterini de sevdim mesela. Devam etseydi babasını da görürdük. En azından düzgün bir finali olacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi kaldırılmış galiba... Kim milyoner ister var.

• tom.waits T kullanıcısına yanıt
    23:20'de yayınlanacakmış.

• Son bölümü 2 kısma ayırmışlar. 58 dakikalık bir bölümdü. Keşke hepsini birden verselerdi. Çünkü güzel bölümdü. Reytingler rezaletti. Daha da beter oldu. Yazık ettiler be. Keşke internet dizisi olsaydı da daha çok değer görseydi.

• Çok saçmaladılar. Bölüm tam devam ederken birden kestiler ve yine geçişlerden anlaşılacağı gibi birçok sahneyi kesmişlerdi. Dizi çok güzel ve gerçekten sarıyor ama Atv çöp etti gitti. Bu saatten sonra da kimse izlemez.

• Final oldu. En azından hikayenin asıl kısmı tamamlandı. Sinan, Kemal hikayesi başlamadı bile zaten problem yok o yüzden. Hıyar sahnesine bittim harbiden iyiydi.

Eğer devam etseydi güzel dizi olurdu. Kadro çok çok sağlamdı. Müzikler iyiydi, çekimler iyiydi. Neyse en azıdan yarım kalmadı. Burcu Biricik hayranı oldum bu diziden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 8 Mayıs 2018; 2:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.