Şimdi Ara

8 Gün Rusya- Trans Sibirya - Baykal Gölü Yolculuğu [ Park 1 Eklendi ] ## Güncel ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
9
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karadan yaklaşık 5.600 km ve 85 saatlik yolculuğun sonunda başladığım noktadan +5 saat farklı önde olacak şekilde sonlandırdım. Moskova'nın beyaz gecelerinden, Sibirya'nın Tayga ormanlarına oradan da dünyanın tatlı su rezervlerinin yaklaşık %20'si büyüklüğünde olan Baykal gölüne vardım. İşte sizlere bu muhteşem hikayeyi anlatmak istiyorum. Başka türlü bir macera, muhteşem bir adrenalin ölmeden önce yapılması gereken şeylerden bir tanesi..

25 Temmuz - 02 Ağustos Trans Sibirya Turu

Part 1 Eklendi

25 Temmuz günü tarifeli uçuşla Moskova Domodedovo hava alanında olduk, yolculuğa çıkmadan önce Sağlık sigortalarını yaptırmıştık nede olsa muhteşem bir macera bizi bekliyordu tabi bir o kadar da tehlikeli :). Bir çok kişinin evlerine ulaşmak için kullandığı treni biz seyahat etmek o mutluluğu yakalamak için kullanacaktır. 24 Temmuz günü tur hakkında son görüşmeler yapıldı ve o gece Migros'tan 78 TL tutacak kadar konserve ve kişisel bakım ürünlerini almıştım. Gitmeden önce cebimdeki tüm TL'yi Ruble'ye çevirmiştim ve cebimde 10500 Ruble vardı. Çanakkale'den yola çıkarken hesap ettiğim çanta yoğunluğuna bir de son aldığım yiyecek ve temizlik malzemeleri eklenince çanta inanılmaz bir hal almaya başlamıştı. İçimden bir ses çantanın bu yolculuğu kaldıramayacağı üzerine düşünmeye sevk etmişti beni, spoiler vermek istemiyorum.

Sabah erken saatlerde, Sahiba Gökçen üzerinden bu muhteşem maceraya başladık. Kadıköy Havataş üzerinden havalimanına ulaştım. En erken gelenlerden biri bendim. Ama öyle bir muazzam kalabalık vardı ki check-in yapabilecek miyiz ? acaba uçağa binebilecek miyiz sorusu oluşmaya başladı. Low fare hizmet veren firmalarda yoğunluk gittikçe artıyor, kuyruk yaklaşık 200 kişiye kadar ulaşmıştı. Grubun diğerlerine kalabalığın, yoğunluğun resimlerini attım. Onlarda inanamadılar. Rusya turu bizim için maceralı başlıyordu anlaşılan.

[sizer]8 Gün Rusya- Trans Sibirya - Baykal Gölü Yolculuğu [ Park 1 Eklendi ] ## Güncel ##
    ## Devam edecek ##
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle tebrik ederim yurtdışına çıkmak kendi kabuğunu kırmak cesaret işidir. Yalnız başlığı değiştirirseniz konu daha çok ilgi çekici olacaktır. Hikayenizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz hocam

• reklam alanı
  • Hocam bu ne ya asker koğuşu gibi?Tehlikeli değil miydi?Anlatın hocam merak ettim güzel macera
  • Çok iyi hikayeyi bekliyorum.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önden

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • önlerden
  • Hayalimi gerçeğe çevirmişsin.. Ne desem boş, keşke bende bi gidebilsem bi daha dönmesem.

Hikayeyi olabildiğinde ayrintili şekilde okumak isterim, uzun olmasi farketmez..
  • Her yönetici konusuna kırmızı, yeşil, mavi başlık koyarsa ne olur forumun hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Her yönetici konusuna kırmızı, yeşil, mavi başlık koyarsa ne olur forumun hali.

Katılıyorum,objektiflik için renk ayrımı olmazsa çok daha iyi olur.
  • Bende takipteyim. Ayrıca yaş, meslek, bütçe ve harcanan para konusunda da açıklama bekliyorum.
  • biz dikkat çeksin diye büyük harflerle yazıyoruz millet de renkli yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AH.C Başlığı değiştirdim, hikaye yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanda eklenecek. Aslında buna hikaye demek doğru olmaz bu başlı başına başka türlü bir maceraydı. Bu macerayı 6 kişi tamamladık, katılımcıların bir tanesini daha önce dünya turu yapmış ve şu an Japonya'da yaşayan muhteşem insan İsmail Özger'di.

@qua1912 @soultrex @Under Control @Flopyy Yazıyı en kısa sürede bitirmeyi planlıyorum, şu an Ukrayna turuna yoğunlaştık, bir ara bitireceğim.

@Huseyinn31 Seyahat Acentası şirketim ve Tur Rehberiyim. 26 Yaşındayım bu tur için 3850 TL masraf çıktı.
  • merakla bekliyorum
  • O sarışın mature adamın kıçına vurdu bir tane oyyşşş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.