Şimdi Ara

+8 II 2Sn durdu pazarda :S ICERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Benm Bi Ark. war FT Ye Gircekken +8 II yı pazara koydu 2sn sona cektiler Ama Sorun o kadar kalabalıgın icinde bnm ark.ma nası tıkladı 999 dan qitti

(Bi Yandan iyi oldu 1pn3 bize hava yapıodu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xumutx -- 5 Eylül 2007; 11:04:51 >

• Ohh valla iyi olmus serefler artislik olsun diye savaş girişlerinde ve kalablık ta koyuyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozanforum

Ohh valla iyi olmus serefler artislik olsun diye savaş girişlerinde ve kalablık ta koyuyolar :D
    geçmiş olsn...
  • quote:

Ohh valla iyi olmus serefler artislik olsun diye savaş girişlerinde ve kalablık ta koyuyolar :D
    haketmıs bırazda be kardes.hava atmak ıcın o ıtem rıske atılır mı
  • quote:

Ohh Canıma Deysin Millete Ezik Der Gibi Pazara Koyarsanız Gider ÖyLe Zuahahah
  • çok bilinen bi taktikdir o.az yapmadım şahsen.Ama sadece hava atmayı sevenlere yaparım.demişsinki o kadar kişi arsından nasıl tıkladılar eğer o ark ın daha önce de böle koymuşsa ii yi pazara çeken kişi onu friende ekleyip koymasını beklior olabilir veya arkadaşın kalabalığın içine değil de açık bi yere koymuştur veya çeken kişi çok ballıdır ilk tıklayışında arkadaşına denk gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNT

geçmiş olsn...

Alıntıları Göster
    Kendisi kaşınmış şeytan dürtmüşmü onu koy diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNT

geçmiş olsn...

Alıntıları Göster
    Böyle güzide itemleri sırf hava için 999m'e koyanlardan çekmek lazım itemi dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Böyle güzide itemleri sırf hava için 999m'e koyanlardan çekmek lazım itemi dimi

Alıntıları Göster
    hava yapayım derken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

hava yapayım derken..

Alıntıları Göster
    Bide Diolarki Millette Para yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xumutx

Bide Diolarki Millette Para yok

Alıntıları Göster
    ske belt 100gb cıvarlarındayken buss dupesı varken

yanıma 999m alıp ft gıtcektım dalgınlıga 10 coıns eksık almısım tam o sırada ske belt pazarı actım ftde ama 10 coıns eksık oldugu ıcınc ekemedım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackmoto

yanıma 999m alıp ft gıtcektım dalgınlıga 10 coıns eksık almısım tam o sırada ske belt pazarı actım ftde ama 10 coıns eksık oldugu ıcınc ekemedım :(

Alıntıları Göster
    millet de az uyanık değil yanlarında 21gb falan taşıyolar heralde
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ne biliyorsuz belki adam merchantı kurdu ve hemen bozdu
  • quote:

Alıntıları Göster
    ßnm kuzendede 999 potansiyeli war vakti zamanında arenada 999'dan ske belt cekmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwNeDMaD

ßnm kuzendede 999 potansiyeli war vakti zamanında arenada 999'dan ske belt cekmişti :)

Alıntıları Göster
    Geçmiş olmasın artiz liğin sonu budur
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWN_Sta_®

...

Alıntıları Göster
    Çok Ta Güzel olmuş
    BU ARADA
    @Angelus
    Adamın arkadaşıymış arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: _MOD_

çok bilinen bi taktikdir o.az yapmadım şahsen.Ama sadece hava atmayı sevenlere yaparım.demişsinki o kadar kişi arsından nasıl tıkladılar eğer o ark ın daha önce de böle koymuşsa ii yi pazara çeken kişi onu friende ekleyip koymasını beklior olabilir veya arkadaşın kalabalığın içine değil de açık bi yere koymuştur veya çeken kişi çok ballıdır ilk tıklayışında arkadaşına denk gelmiştir
    quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

çok bilinen bi taktikdir o.az yapmadım şahsen.Ama sadece hava atmayı sevenlere yaparım.demişsinki o kadar kişi arsından nasıl tıkladılar eğer o ark ın daha önce de böle koymuşsa ii yi pazara çeken kişi onu friende ekleyip koymasını beklior olabilir veya arkadaşın kalabalığın içine değil de açık bi yere koymuştur veya çeken kişi çok ballıdır ilk tıklayışında arkadaşına denk gelmiştir

sen ne yapardin B de kekurileir koyardingozumun onunde +7 İİ cekmiştin

• quote:

Orijinalden alıntı: PWN_Sta_®

...

Alıntıları Göster
    Merchanta koyacagını bılen biri çekmiştir yoksa ımkansız 2 sn içinde o kadar kişi içinde çekilmesi.Büyük ihtimalle kankam dedıgı arkadaşı tarafından oyuna getirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

Merchanta koyacagını bılen biri çekmiştir yoksa ımkansız 2 sn içinde o kadar kişi içinde çekilmesi.Büyük ihtimalle kankam dedıgı arkadaşı tarafından oyuna getirildi.

Alıntıları Göster
    iyi olmuş desem ayıp olmaz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

iyi olmuş desem ayıp olmaz dimi

Alıntıları Göster
    iyi denk gelmiş ballıymış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.