Şimdi Ara

+8 ITEM BASMAK (+1 REBIRTHLI HERHANGI BIR ITEMI) ANLATIM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soldierwarrior

bende 2 tane +1 rebth md var +2 rebth basmak istiyorum ama trinam yok napayım ?

birisi yardım etsinn ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: possion_tr

Evet arkadaşlar. Eğer en zengini benim. Para önemli değil. +8 basıyım yeter diyorsanız gördüğüm(videoda) ve bana mantıklı gelen bir yöntem.

İlk önce yüzlerce milyarlık item yakmak YOK!

Sadece rebirthli bir item(raptor olsun mesela) +1 olcak...

Sonra 4 tane rebirthli iteme + basma kağıdından alıyoruz(adını hatırlamıyorum)

Ve 4 tanede trina...

Daha sonra trina ve rus(rebirth upgrade scrool diyelim mesela adını unuttum) ile +2 ye basıyoruz.

Sonra trina ve rus ile +3 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +4 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +5 e nasıyoruz...

NEDENMİ YANMIYOR ??

Çünki silahı +8 e bir kerede değil 4 ayrı seferde basıyoruz. Tek seferde 1 trina kullanabilirken bu şekilde 4 şansımız oluyor. ANLIYANA...

Benim hesapladığım kadarıyla bu işlemle şans %20 den %30 a çıkıyo nası yanmıyo anlamadım.
    Rebirth iteme trina ile basmak çok saçma çünkü tears of karvids şansı trinadan daha çok arttırıyor üstelik trinanın 3 te bir fiyatı.
    %100 olması için şansın 7 tane koymalısınz tears of karvidsten. Hesaplıyarak gösteriyim:
    1 tane karvid le %20 şansı %30 arttırırsak %26 olur şans
    2 tane kullanırsak %33.8
    3 tane kullanırsak %43.94
    4 tane kullanırsak %57.122
    5 tane kullanırsak %74.2586
    6 tane kullanırsak %96.53618
    7 tane kullanırsak %125.497034 yani kesin geçer. Rebirth sisteminin amacı da budur böylece ko ya para ödeyerek kesin bi şekilde upgrade yapabiliyoruz. orada 9 kutucuk olmasının nedeni de budur. Aynı şekilde 7 tane trina kullanarak da +7 ye %100 geçer 8 trina ile +8 e %50 geçer bu yüzden şansın %100 olması için +7 de rebirth yapılıp yukarıda yazdığım gibi 7 tears of karvids kullanarak basılırsa şans %100 olur.

quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

matematiksel olarak küçük bi hesap yapcak olursak

rebirth iteme 1 kere + basmak %20 ihtimal ise

4 kere üst üste başarılı upgrade yapma ihtimali %20x%20x%20x%20= 16/10000 buda eşittir 2/2500 we o da eşittir 1/1250 demek oluo :)

trina kullandığımızda ise %40%40%40%40 = 256/10000 = 64/2500 = 32/1250 bu da yaklaşık olarak 25/1000 yani 5/200 yani %2.5 e denk gelio :D

harcanan paralar we bu kadar düşük ihtimal göz önüne alınırsa +7 de bırakmak bna göre çok daha mantıklı

sanırım trina %20 arttırıyo diye düşündün bu şekilde %20 yi %20 arttırısan şans %24 olur %40 deil. Sen burda eklemişin 20+20=40

• quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

matematiksel olarak küçük bi hesap yapcak olursak

rebirth iteme 1 kere + basmak %20 ihtimal ise

4 kere üst üste başarılı upgrade yapma ihtimali %20x%20x%20x%20= 16/10000 buda eşittir 2/2500 we o da eşittir 1/1250 demek oluo :)

trina kullandığımızda ise %40%40%40%40 = 256/10000 = 64/2500 = 32/1250 bu da yaklaşık olarak 25/1000 yani 5/200 yani %2.5 e denk gelio :D

harcanan paralar we bu kadar düşük ihtimal göz önüne alınırsa +7 de bırakmak bna göre çok daha mantıklı

Biraz olasılık konusuna çalış. % hesapları birbiriyle çarparsan 3'ÜN BİRİNİ BULURSUN.

Ayrıca herşeyim +7 olsun.. (sheller, shard vs...)
    Paramda çok. İŞİN DORUĞUNDAYIM (Misal) napcam ? ARtık manyakca şeyler lazım. Millet +10 giga basarken benimde imkanım varken nie +8 shard basmıyım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

bu arkdas haytinda trina sahbi olmais ve rerbitde denememis. cunku rebite trina kulanilmiyor:D
    4 trinayi ruysinda gormusmu acaba:DDD

1.si - Ben uyguladım demedim. VİDEODA GÖRDÜM DEDİM.

2.si- Evet ben 4 trina yan ya gördüm. Bankayada koydum durdu öööyle bug vardı satılmıyodu... Oyuna başladığımdan beri premium kullanırım. (istinasız her ay) Dahada inanmassan SS atabilirim...

Böyle bişey paylaşıpda gıcık yorumlar almayı hiç sevmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DReaDLoRd

o kadar tirnaya yazık

+1

Tanesi 10$'dan Hesaplarsak 40$ yapar

40$ Trinaya ve oyundaki züppe yöneticilere yedirecegime gider ytl ile alırım o daha mantıklı benım ıcın
  • Selamlar ...

possion_tr sana kesinlikle katılıyorum .. bu dediğin işlemi trinasız farklı günlerde yaptım ve re+1 raptorum +7 ye çıktı.. video almayı düşünmedim ama SS vereyim raptorun son halini.. bi kere +7 raptoru +8 geçirmek bu işlemden daha zor.. Re upgrade etmek her şekilde daha mantıklı..

http://www.vgamingonline.net/fansites/knightonline/gameinfo.php?id=itemreverse

adresinde re upgrade ayrıntılarında
    Rebirth items can be upgraded with the [Rebirth Item Upgrade Scroll] that are sold by Moradon’s Charon. The [Karibudi’s Tear] can also increase the probabilities of success by 2 to 3 times
    yazıyor.. bunu bi arkadaşıma soruğumda dediği cevap şuydu "Karibudi’s Tear kulanırsan 3 de 2 geçme şansı var.." en kötü ihtimal 2 tane re item ve 2 tane Karibudi’s Tear itemle basmak + 1 re artırır gibi .. çünkü Karibudi’s Tear sembol en kötü % 30 şans veriyor bu yanarsa 2 cisinde geçme % 60 gibi bişi.. ( TABİKİ ŞANS İŞİ AMA O RİSKİ HEPİMİZ GÖZE ALIYORUZ) her ay pre ile gelen 1000 cash la 2 Karibudi’s Tear çekilse silaha uygulansa +7 den +8 e geçerken harcanan itemler ve trina yerine kat kat mantıklı olur...

benim yaptığım upgradede aralarda sadece gereksiz re itemler yaktım peşine raptoru ve Karibudi’s Tear itemi koydum ... bundan sonra zor basarım ama anca bi +7 daha basarsam onla beraber zorlarım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cognac77 -- 28 Mart 2007; 3:50:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cognac77

Selamlar ...

possion_tr sana kesinlikle katılıyorum .. bu dediğin işlemi trinasız farklı günlerde yaptım ve re+1 raptorum +7 ye çıktı.. video almayı düşünmedim ama SS vereyim raptorun son halini.. bi kere +7 raptoru +8 geçirmek bu işlemden daha zor.. Re upgrade etmek her şekilde daha mantıklı..

http://www.vgamingonline.net/fansites/knightonline/gameinfo.php?id=itemreverse

adresinde re upgrade ayrıntılarında
    Rebirth items can be upgraded with the [Rebirth Item Upgrade Scroll] that are sold by Moradon’s Charon. The [Karibudi’s Tear] can also increase the probabilities of success by 2 to 3 times
    yazıyor.. bunu bi arkadaşıma soruğumda dediği cevap şuydu "Karibudi’s Tear kulanırsan 3 de 2 geçme şansı var.." en kötü ihtimal 2 tane re item ve 2 tane Karibudi’s Tear itemle basmak + 1 re artırır gibi .. çünkü Karibudi’s Tear sembol en kötü % 30 şans veriyor bu yanarsa 2 cisinde geçme % 60 gibi bişi.. ( TABİKİ ŞANS İŞİ AMA O RİSKİ HEPİMİZ GÖZE ALIYORUZ) her ay pre ile gelen 1000 cash la 2 Karibudi’s Tear çekilse silaha uygulansa +7 den +8 e geçerken harcanan itemler ve trina yerine kat kat mantıklı olur...

benim yaptığım upgradede aralarda sadece gereksiz re itemler yaktım peşine raptoru ve Karibudi’s Tear itemi koydum ... bundan sonra zor basarım ama anca bi +7 daha basarsam onla beraber zorlarım ....

Tam anlayamadım ne demek istediğini ama karibudis tear %30 şans arttırıyor yani karibudis tearla bastığın zaman şans %30 olmaz sadece eski şansını %30 arttırır. Ayrıca basmadan önce bi item yakınca geçme şansı 2 katına çıkmaz ki 2. basışta şans %60 olsun. Ki ilk basışta da şans zaten %30 deildi %26 gibi bişey.

• quote:

Orjinalden alıntı: :_eKoFReSH_:

quote:

o kadar tirnaya yazık

+1

40$ Trinaya ve oyundaki züppe yöneticilere yedirecegime gider ytl ile alırım o daha mantıklı benım ıcın

ytl ile aldığında para verdiğin şey yine k2 olucak sadece senin yerine bir başkası para verip basmış olucak. Ya da bir dupeciye para vermiş olucan. Dupeciye vermektense k2 ye para vermeyi tercih ederim.

• o kadar kolay olsa +8 shardla dolanıyodum +3rebtihlerle deil
  • bilen bilmeyen herkes konusuyo burda amk trinayla basılır mı bide yontem ogretiyoo ya trina dio karvidis tear e
    sen ne anlarsın item basmaktan
  • olimpiada +7 ms rebithsiz ayrıca +7 lupus hammer +4 dol ile takaslanır.
    +8 ms basmak isteyen kacırmasın derim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: qUIcq

quote:

Orjinalden alıntı: Lotheery_

quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

quote:

Orjinalden alıntı: bluesman_

quote:

Orjinalden alıntı: knight_canavarı

Emeğine Sağlık Mantıklı // ama Sunu Demeden Bırakamıcam

Anvil Şans İşidir...

+1905

+1903

+1905

+1991(doğum tarihim)

+1907
    Anvil sanş isidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreadAnthem -- 28 Mart 2007; 14:27:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :_eKoFReSH_:

quote:

o kadar tirnaya yazık

+1

Çok haklısın.Yapmayın etmeyin arkadaşlar 60 Ytl civarında bir para eder bu. Para kazanmanın çok zor olduğu bir ortamda bir oyun için değmez kesinlikle

• rebith işi daha mantıklı. 3 kez denedim birinde 4 taneden +8 diğerinde 1 taneden +8 oldu.
    şöle bi mantık var 4 rapotru trina ile +8 e denersiniz elinizde +8 raptor olma ihtimali düşüktür
    ama 4 raptordsan en az +3 yaparsınız hemde ek bişi koymadan. kaybınuz olmaz hiç oolmazsa classnet in videosunda gördünüz 7 tane +7 raptor yaktıklarıda 3 raptor +7 yapar. toplam 10 raptor +7. 10 raptor +7 den rebith 10 bile çıkma şansı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

quote:

bişey sorucam rebirth basarken trina kullanabiliyomuyuz ben rebirth trinasi ayri diye biliyodum ??

Ayrı satılıyor zaten PUS dan alıyorsun

PUS?
  • PUS(POWER UP STORE)
  • neyse ben konuya açıklık getireyim.
    şu ana kadar 30 kadar tear's kravidas kullandım yada şahit oldum.
    1) bir taneden fazla kolaymıyosunuz.

2) krevidasın kendi maliyeti olduğundan dolayı ucuz itemler için kullanıldığında zarar ediyosunuz.
    kar etmek istiyosanız shard raptor iron impackt dan başka iteme rebirth basmayın.

3) bu şekil de +8 item yapmanız çok zor.(bi çok defa denedik)

4)+3 rebirth den sonra zorlamamak en mantıklısı. hırslanırsanız zarar edersiniz. +8 raptordan başka +8 e bi şey geçiremedim. onu da yan charımda kullanıyorum. ama +4 rebirth olarak 2 raptor 1 shard yaptım.

5)çok heveslenmeyin +1 den +2 ye geçerken de
    %40 kadar yanma payı var. rebirth arttıkçada yanma olasılığı artıyor.
  • o kadar trinayı ve rb. raptoru satar her upgrade de kriz tehlikesi yaşamadan +8 raptor sahibi olurum trinaları 900m desen 3miyar 600 eder hadi 10gb den fazla oluyor ama en ucuzunu hesaplıyorum...

Raptor 21 gb desen ki üstüne item bile verirler ama boşver orasını...

Toplam 5 milyar 700 milyon para oldu sen bu parayla +8 raptor alırsın üstüne sana 200m para kalır...

Oda en ucuz unutmayalım...
  • ÇOK MANTIKSIZ
    Bi kere rebirth item geçirirken trina kullanamazsınız.. hadi onu bırak trina %100 geçirmez +%20 verir cok mantıksız.. ÖYLE YAPANA KADAR 2 TANE RAPTOR +7 AL REBIRTH SIZ, 2 TANE DANDIK REBIRTH ITEM YAK, SONRA RAPTOR U DENE SANŞI EMİNİM COK OLUCAKTIR. ÇÜNKÜÜ.. REBİRTH İTEM YAKINCA GEÇİRME İHTİMALİ COK OLUOMUS..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anvil Şans İşidir...
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anvil Şans İşidir...

+1905

+1903

+1905

+1991(doğum tarihim)

+1905

+1903

+1905

+1991(doğum tarihim)

+1903

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.