Şimdi Ara

+8 ITEM BASMAK (+1 REBIRTHLI HERHANGI BIR ITEMI) ANLATIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MELANKOLIER

quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: qUIcq

quote:

Orjinalden alıntı: Lotheery_

quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

quote:

Orjinalden alıntı: bluesman_

quote:

Orjinalden alıntı: knight_canavarı

Emeğine Sağlık Mantıklı // ama Sunu Demeden Bırakamıcam

Anvil Şans İşidir...
    quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: qUIcq

quote:

Orjinalden alıntı: Lotheery_

quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

quote:

Orjinalden alıntı: bluesman_

quote:

Anvil Şans İşidir...

+1905

+1903

+1905

+1991(doğum tarihim)

+1905

+1903

+1905

+1991(doğum tarihim)

+1903

ben doğum günüm dedim millet uçmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: possion_tr

Evet arkadaşlar. Eğer en zengini benim. Para önemli değil. +8 basıyım yeter diyorsanız gördüğüm(videoda) ve bana mantıklı gelen bir yöntem.

İlk önce yüzlerce milyarlık item yakmak YOK!

Sadece rebirthli bir item(raptor olsun mesela) +1 olcak...

Sonra 4 tane rebirthli iteme + basma kağıdından alıyoruz(adını hatırlamıyorum)

Ve 4 tanede trina...

Daha sonra trina ve rus(rebirth upgrade scrool diyelim mesela adını unuttum) ile +2 ye basıyoruz.

Sonra trina ve rus ile +3 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +4 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +5 e nasıyoruz...

NEDENMİ YANMIYOR ??

Çünki silahı +8 e bir kerede değil 4 ayrı seferde basıyoruz. Tek seferde 1 trina kullanabilirken bu şekilde 4 şansımız oluyor. ANLIYANA...

AAAA ne güzelmiş hiç item yakmıyoruz ben en iyisinden bi shard basıcam diye 4 tane trina harcıcam öyle mi???

İster rebirth isterse normal upgrade scroll trinası olsun edana da pazarda en aşagı 850m e gördüm 850 x 4 = 3400 = 3 milyar 400m aa ne güzel milyarlarca item yakmıyoruz sadece milyarlarca para harcıyoruz!!!

Hem diyelimki o kadar da param war basıcam nasıl emin olabilrm belki 3. trinayla basışımda yanacak ee o zaman ne nane yiycem???

okumadan yaz sende ne güzel rebirthe özel trina var 500 knight cash değerinde onunla basıcaksın

lütfen biraz daha dikkatli olalım ve

EMEĞE SAYGI!

• rebirt ıtem basarken trına koyulmuyor ben denedım koyulmuyor galıba olmadı sen yaptınmıda mantıklı olup olmadıgını konusuyosun
    quote:

Evet arkadaşlar. Eğer en zengini benim. Para önemli değil. +8 basıyım yeter diyorsanız gördüğüm(videoda) ve bana mantıklı gelen bir yöntem.

İlk önce yüzlerce milyarlık item yakmak YOK!

Sadece rebirthli bir item(raptor olsun mesela) +1 olcak...

Sonra 4 tane rebirthli iteme + basma kağıdından alıyoruz(adını hatırlamıyorum)

Ve 4 tanede trina...

Daha sonra trina ve rus(rebirth upgrade scrool diyelim mesela adını unuttum) ile +2 ye basıyoruz.

Sonra trina ve rus ile +3 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +4 e nasıyoruz...

Sonra trina ve rus ile +5 e nasıyoruz...

NEDENMİ YANMIYOR ??

Çünki silahı +8 e bir kerede değil 4 ayrı seferde basıyoruz. Tek seferde 1 trina kullanabilirken bu şekilde 4 şansımız oluyor. ANLIYANA...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

matematiksel olarak küçük bi hesap yapcak olursak

rebirth iteme 1 kere + basmak %20 ihtimal ise

4 kere üst üste başarılı upgrade yapma ihtimali %20x%20x%20x%20= 16/10000 buda eşittir 2/2500 we o da eşittir 1/1250 demek oluo :)

trina kullandığımızda ise %40%40%40%40 = 256/10000 = 64/2500 = 32/1250 bu da yaklaşık olarak 25/1000 yani 5/200 yani %2.5 e denk gelio :D

harcanan paralar we bu kadar düşük ihtimal göz önüne alınırsa +7 de bırakmak bna göre çok daha mantıklı

Biraz olasılık konusuna çalış. % hesapları birbiriyle çarparsan 3'ÜN BİRİNİ BULURSUN.

Ayrıca herşeyim +7 olsun.. (sheller, shard vs...)
    Paramda çok. İŞİN DORUĞUNDAYIM (Misal) napcam ? ARtık manyakca şeyler lazım. Millet +10 giga basarken benimde imkanım varken nie +8 shard basmıyım ?

Dostum bn fen lisesi son sınıfta okuyorum...sana olasılığın kitabını yazarım burda...hea dediin gibi paran çoksa bn o kadar enayiyimki normal para wererek alcaımdan 2 kat fazla para wercem we riskli olcak diosan buyur bas kolay gelsin

• quote:

Benim hesapladığım kadarıyla bu işlemle şans %20 den %30 a çıkıyo nası yanmıyo anlamadım.
    Rebirth iteme trina ile basmak çok saçma çünkü tears of karvids şansı trinadan daha çok arttırıyor üstelik trinanın 3 te bir fiyatı.
    %100 olması için şansın 7 tane koymalısınz tears of karvidsten. Hesaplıyarak gösteriyim:
    1 tane karvid le %20 şansı %30 arttırırsak %26 olur şans
    2 tane kullanırsak %33.8
    3 tane kullanırsak %43.94
    4 tane kullanırsak %57.122
    5 tane kullanırsak %74.2586
    6 tane kullanırsak %96.53618
    7 tane kullanırsak %125.497034 yani kesin geçer. Rebirth sisteminin amacı da budur böylece ko ya para ödeyerek kesin bi şekilde upgrade yapabiliyoruz. orada 9 kutucuk olmasının nedeni de budur. Aynı şekilde 7 tane trina kullanarak da +7 ye %100 geçer 8 trina ile +8 e %50 geçer bu yüzden şansın %100 olması için +7 de rebirth yapılıp yukarıda yazdığım gibi 7 tears of karvids kullanarak basılırsa şans %100 olur.

1. olarak sunu bil...tear of karvids den her upgrade içn sadece 1 tne koyabiliosun (trina da olduğu gibi)...
    2. olarak eer 1 den çok tear of karvids kullanabilseydin yüzdeler toplanmazdı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 28 Mart 2007; 22:34:00 >

• quote:

Anvil Şans İşidir...

o anvilin varya ben .....................(anladınız siz onu) hayatta güvenmem hep yüzüstü bıraktı beni..........
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.