Şimdi Ara

+8 Item yapma yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

quote:

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

Her Upgradede client servera gidip gelicekse veriler oluşacak lagdan bu oyun oynnanmaz..Bir günde 4 tane +8 mage robe yaptigimi bilirim..Raptor basan biri Fp yakmaktan çekinirmi sence?Ordaki mantık tamamen saçma..Tamam bazı taktikler var dogru ama bu yazdıklarınla alakasi yok..

aynen bi raptor basacak adam aman fp gitmesin iye pintilikmi edecek ben bi +6 glave yi +7 yapmak için 8 tane +7/12 fp yakımıştım tabi sonuncusu ne kerametse 48/15 olmuştu glaveyide basamamıştım

upgrade işinde bişey war ama daha çözmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

quote:

Orjinalden alıntı: sekasoft

Evet arkadaşım demek sen yazdığımı iyi okumadın ben bildiklerimi yazdım herkesin başka abuk sabuk yazanlara inanmasın diye senin böyle çirkin itham bulunarak yazı yazman tuhafıma gitti slot olayını yazdığım yazıda Tarihe geçtiğini belirtmiş durumdayım. Class sistemi olduğundan itibaren artık Slot işlemi bitmiştir.Neden hala slotlar var diyorsan arkadaşım Trina diye bir olay var upgrade şansınız %20 artırıyor. Sayısı ne kadar artarsa o kadar şans vardır. Eğer bildiğin bir şeyler varsa, Bilgini paylaş bilmeyen Arkadaşlarımız hem uyarmış hemde bilgilendirmiş olursun böyle gereksiz yazı yazarak Rütbe atlamak saygı olmuyor sanırım..... Bilgini yazarsın emeğinin karşılığını alırsın herkez bu şekilde uyulmasını tavsiye ediyorum gereksiz konular gereksiz cevaplar yazarak Rütbe atlayanlara kesinlikle tartışma ortamına girmem böyle Güzide formunu kirletmeye gerek duymuyorum ama herkeze Söylüyorum online oyunlar hakkında bilgim çok olduğunu söyleyebilirim..

Saygılarımla

1 den fazla Trina koyamıyorsun

ilerki sürümlerinde koyulacak orda 9 kutu olmasının nedenide bu.

• deli gibi yakıoruz.. soora allaha emanet basıoruz.. yöntem filan hiç bir zaman yemedi. milyarlar yaktık, ama fazlasını alamadık. tek tavsiyem iki besmele bi elhamdü.. gerisi hikaye..
  • Saol arkadaşım saoL paylaşşmışşın bizimle ben denerim biraz low class senin taktikle

Bide herkez neden BAN BAN diyip diyip duruyo cok mu garip bilgilerini paylaşıyo işte sende taktiğini paylaş bizimle bakalım seninki ne kadar saçma ne kadar mantıklı ..Yorumlar cok kötü olabilir ama önemli olan bizimle paylaşmak istemesi !!...!!
  • saçmalama be şans işi bu bide manner lazım
  • bu ne be yoğurt yapar gibi(2 gün bekletiyoruz,1gün sonra bakıyoruuz,evet sevgili seyirciler reklamlardan sonra warrior bayıldıyı yapacağııızz)espri anlayışım biraz kötüdür ama...söz sizde hocam
    eh eh eh eh
  • quote:

Orjinalden alıntı: hcaan

saçmalama be şans işi bu bide manner lazım

manner hiç bir işe yaramaz bunu biliyormusun birde up etmeden önce item yakmak up şansını arttırır.bende kabul ediyorum şans işi ama bu tutturma şansını arttırabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

arkadaşım sana nasıl +8 yapıldığını anlatıyım
    o bütün gördüğün +8 raptorleri falan,

1) şimdi bi tane legal olan +6 raptoru alıyorsun
    dupeleyebildiğin kadar dupeliyorsun
    sonra +8e basıyorsun
    şansına 2 tane +8 olursa , öbürünü yakmak zorundasın, eğer satarsan, ikiside siliniyorrr ( hepsinde Tek ID numarası var, ama eğer +8 yaptıktan sonra diğerlerini silersen, Dupe wipeda bişiy olmaz

2) bide diğer arkadaşları yönlendirmen ayıptır demişsin
    esas senin yaptığın ayıp, çünkü UPGRADE olayında KİMSENİN Bİ FİKRİ OLAMAZ, ÇÜNKÜ TAMAMEN ŞANS
    eğer sen bişiyler biliyorum dersen, ESAS SEN YÖNLENDİRMİŞ OLUYORSUN, ÇÜNKÜ NE TAKTİĞİ SÖYLERSEN SÖYLE
    nederse de TAMAMEN PALAVRAdan ibaret olacaktır

haklısın

• arkadaslar ben 6 tane wizard +1 aldım. 30 tane de upgrade kağıdı. ilk once hepsini +5 yaptım.. 1 tanesi yandı bu sırada. kalan 5 tanesini sırayla +6 yaptım 1 tane daha yandı .. kalan 4 taneden 2 si +7 oldu.. 1. sini +8 e bastım yandı. 2. si +8 e gecti. fakat bence dikkat edilmesi gereken hem magic awil in bos olması hemde magic awil in ustundeki kırmızı we sarı ısıklarr. sarı ısık yanınca basmaya dikkat edin. alakası yok demeyin. bunuda bi deneyinn. maliyeti 2m oldu bana. su an satsam 25 m ye rahat satarım. tabi siz bilirsinizz ii sanslarr

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.