Arkadaşlar bugüne kadar herkez bir formüller yazıp kendileri göre bir şeyler icad etmişlerdir. ama bunların hepsini denedim. Yok öyle bir şey mantıklı düşünün
Formül yazanlar : Magic Anvilin Boş Olması Lazım Cevabım : Boş olunca ne oluyor +7 ye hemen ve hızlımı gidiyorsun hayır vede asla olayı size bir yazılımcı olduğum için bunun oyunun yanma olayını anlatıyorum. Low Classlarda +3'e kadar rahat gidiyorsunuz sorunsuz. Clienti Kullandığımı program sizin bastığınız charın NP ve Maner 'nızı kontrol ediyor burda sizin nasıl bir charınızı olduğunu tespit ediyor bu 1. 2. ise her bastığınız itemin basma % oranı vardır. O oranı Client Server olan makineye gönderiyor eğer +4 'den +5 'e geçiyorsa client +4 Wood Staf(Tabi bunun ID sini gönderiyor) be senin charın özelliklerini gönderiyor hesaplıyor Server ordan sana olma ihtimalini yüksek veya düşük oran gönderebiliyor. Sonuçta siz ekranda olma ihtimalini görüyorsunuz Dikkat etmeniz gereken şu aslında ilk önce mesajı gelir Örnek : Lost Item Upgrade ama arada ms 'e kadar fark var. Yani kısacası upgrade olma ihtimali sizin Charınızın özellikleri noob char ilede basabilirsiniz ben bastım diyenlerde olacak o sizin şansınız.
Formül Yazanlar : Low Claslar için +1 +2 +3(1. Kutu), +4(9. Kutu), +5(5. kutu) Cevabım : Arkadaş Tarihe karışmıştır... artık class sistemi var bundan sonra asla yapamazsınız, ve hala ısrar edenlerede sakın inanmayın yazık bütün itemlerinizden olma ihtimaliniz baya bir yüksektir.
Formül Yazanlar : 3, 4 tane FP yaktıktan sonra +8 olma ihtimali yüksek Cevabım : pardon arkadaşım bu fp leri düşüren arkadaşlar affedersin ne hallere düşüyorlar bazen yatıyorlar bile kalkıp birde yakacakmı bu güzelim itemleri çok komik buda saçma arkadaşlar denemyin sakın tavsiye etmem.
Benim Formülüm :
arkadaşlar mesela ben 14 tane borken sword alıyorum magic anvile gelip elemantal ilk ekliyorum +5 'e getirdiklerimi getiriyorum. Ama bunu 3. server da yapmışsam 1 gün sonra unutmayın 1 gün sonra +6 için 1. server 'a geçiyorum. +6'a getirdiklerimi en az 5 gün yada 1 hafta bekliyorum ha o sırada yeni itemlerinizi isterseniz basabilir +5 yapabilirsiniz ne kadar çok o kadar şans demeektir. Birde kutulardan düşen +4 ve +7 arası itemleri upgrade özellikli olanlarıda yanımıza alıp ilk önce bunları basıyoruz. Sonra o arada bizim daha önce bastıklarımızıda yapıyoruz. Göreceksiniz 4 itemden 1 'si kesin +8 oluyor ama kesin 5 gün veya 1 hafta beklemeniz lazım. Bu şekilde +7 ve +8 item yaptım ama çok değil çünkü upgrade'e fazla gitmiyorum. yapmış olduğum en fazla upgrade +8 15 ile 20 'dir abartıyı sevmem ama yaptıklarımı bu şekilde yaptım kesin oldu hele 1 gün kejon Captain kastım 1 saat server reset atmıştı o zaman Kekuri Ring düşürdüm. O arada 4 tane +4 Wood staf düştü. Onları 5 gün gibi bekledim gene aldığım 6 wood stafla bastım ve +8 2 tane wood staf yapmış oldum.....
Herkeze iyi oyunlar ve Saygılar diliyorum
Not : Arkadaşlar bilenler Lütfen şuraya doğru düzgün bir şekilde bu güzide forumda hangi Canavardan neler düşüyor. Iron Bow, Chitin, Complate, Uniqe itemler vb gibi şeyleri iyi bilen kişi yazsında forumda bir güzel kaynak bulunsun... Mod ve Admin arkadaşlarımdan ricam şu gereksiz yazılar, çirkin ifadeler ve sözler yazanları süresiz banlasınlar derhal o açtığı konuyu silmelerini rica ediyorum.
slot boş deildir arkadas
neden 9 tane boş slot bırakmışlar istedigimiz yere koyalım die ? aslında azımı açardım şimdi ama herkes +8 basarsa ne olcak +8 olmasının ne değeri kalıcak herkes kendi keşvetsin kimse bişi orenmesin saten çou kişi bole yapıor !!
herkes +8 basıor dielim ne manası kaldı ????? upgerade topicleri açılmasın artık
quote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
slot boş deildir arkadas
neden 9 tane boş slot bırakmışlar istedigimiz yere koyalım die ? aslında azımı açardım şimdi ama herkes +8 basarsa ne olcak +8 olmasının ne değeri kalıcak herkes kendi keşvetsin kimse bişi orenmesin saten çou kişi bole yapıor !!
herkes +8 basıor dielim ne manası kaldı ????? upgerade topicleri açılmasın artık
Evet arkadaşım demek sen yazdığımı iyi okumadın ben bildiklerimi yazdım herkesin başka abuk sabuk yazanlara inanmasın diye senin böyle çirkin itham bulunarak yazı yazman tuhafıma gitti slot olayını yazdığım yazıda Tarihe geçtiğini belirtmiş durumdayım. Class sistemi olduğundan itibaren artık Slot işlemi bitmiştir.Neden hala slotlar var diyorsan arkadaşım Trina diye bir olay var upgrade şansınız %20 artırıyor. Sayısı ne kadar artarsa o kadar şans vardır. Eğer bildiğin bir şeyler varsa, Bilgini paylaş bilmeyen Arkadaşlarımız hem uyarmış hemde bilgilendirmiş olursun böyle gereksiz yazı yazarak Rütbe atlamak saygı olmuyor sanırım..... Bilgini yazarsın emeğinin karşılığını alırsın herkez bu şekilde uyulmasını tavsiye ediyorum gereksiz konular gereksiz cevaplar yazarak Rütbe atlayanlara kesinlikle tartışma ortamına girmem böyle Güzide formunu kirletmeye gerek duymuyorum ama herkeze Söylüyorum online oyunlar hakkında bilgim çok olduğunu söyleyebilirim..
Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: sekasoft
Evet arkadaşım demek sen yazdığımı iyi okumadın ben bildiklerimi yazdım herkesin başka abuk sabuk yazanlara inanmasın diye senin böyle çirkin itham bulunarak yazı yazman tuhafıma gitti slot olayını yazdığım yazıda Tarihe geçtiğini belirtmiş durumdayım. Class sistemi olduğundan itibaren artık Slot işlemi bitmiştir.Neden hala slotlar var diyorsan arkadaşım Trina diye bir olay var upgrade şansınız %20 artırıyor. Sayısı ne kadar artarsa o kadar şans vardır. Eğer bildiğin bir şeyler varsa, Bilgini paylaş bilmeyen Arkadaşlarımız hem uyarmış hemde bilgilendirmiş olursun böyle gereksiz yazı yazarak Rütbe atlamak saygı olmuyor sanırım..... Bilgini yazarsın emeğinin karşılığını alırsın herkez bu şekilde uyulmasını tavsiye ediyorum gereksiz konular gereksiz cevaplar yazarak Rütbe atlayanlara kesinlikle tartışma ortamına girmem böyle Güzide formunu kirletmeye gerek duymuyorum ama herkeze Söylüyorum online oyunlar hakkında bilgim çok olduğunu söyleyebilirim..
Saygılarımla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sekasoft
Saygılarımla
1 den fazla Trina koyamıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: *Overdose*
quote:
Saygılarımla
Alıntıları Göster
ohooo, manner, NP falan saçmalamışsın manner in aktif,
ha bide daha hangi canavardan ne düştüğünü bilmiyorsun falan filan yalan dolan kim niye inanır yazdıklarına
zaten yazdıkların doğru olsa, şimdiye bi sürü +8 yapıp onları satıp, merak ettiğin itemları alıp , onlarıda +8e basardın hangi yaratıkdanda ne düştüğü umrunda olmazdı, boşverin okumayın arkadaşlar
quote:
quote:
Saygılarımla
Alıntıları Göster
elbette ben orda şunu demek istedim yani ne kadar çok trinan varsa o kadar şansın yükselir yani her bastığında %20 Şansın Artıyor (Bir upgrade Kağıdı Birde Trina)... Tavsiyem low classlar için kullanmayın high classları +7 basmada kullanın... tabiki trinayı kim bulmuşki biz basalım haklısınız Gold üyelere 1 adet veriyorlar onuda satıyorlar genelde oyun içinde... Ama +4 ve +7 arası düşen itemleri 5 ve ya 6 gün sonra bastığımızda +8 olma ihtimali yüksek bir şans denemenizi tavsiye ederim ama bunları ilk önce değeri düşük itemlerle yapmayı deneyiniz. Bunu ben buldum filan demiyorum yada benim kafamdan uydurulmuş bir şey değildir. Sadece şansınız birazcık olsun yükselecektir.
Herkeze Bol +8 itemler dilerim :
quote:
elbette ben orda şunu demek istedim yani ne kadar çok trinan varsa o kadar şansın yükselir yani her bastığında %20 Şansın Artıyor (Bir upgrade Kağıdı Birde Trina)... Tavsiyem low classlar için kullanmayın high classları +7 basmada kullanın... tabiki trinayı kim bulmuşki biz basalım haklısınız Gold üyelere 1 adet veriyorlar onuda satıyorlar genelde oyun içinde... Ama +4 ve +7 arası düşen itemleri 5 ve ya 6 gün sonra bastığımızda +8 olma ihtimali yüksek bir şans denemenizi tavsiye ederim ama bunları ilk önce değeri düşük itemlerle yapmayı deneyiniz. Bunu ben buldum filan demiyorum yada benim kafamdan uydurulmuş bir şey değildir. Sadece şansınız birazcık olsun yükselecektir.
Herkeze Bol +8 itemler dilerim :
Alıntıları Göster
yaw abi ne formülü şans şans.en basit reducede bile yakabilirsiniz.şansa +8de yapabilirsiniz
ha bide daha hangi canavardan ne düştüğünü bilmiyorsun falan filan yalan dolan kim niye inanır yazdıklarına
zaten yazdıkların doğru olsa, şimdiye bi sürü +8 yapıp onları satıp, merak ettiğin itemları alıp , onlarıda +8e basardın hangi yaratıkdanda ne düştüğü umrunda olmazdı, boşverin okumayın arkadaşlar
Alıntıları Göster
Her Upgradede client servera gidip gelicekse veriler oluşacak lagdan bu oyun oynnanmaz..Bir günde 4 tane +8 mage robe yaptigimi bilirim..Raptor basan biri Fp yakmaktan çekinirmi sence?Ordaki mantık tamamen saçma..Tamam bazı taktikler var dogru ama bu yazdıklarınla alakasi yok..
quote:
Alıntıları Göster
ya arkadaşım senin okuman veya okumaman seni ilgilendirir. Diğer arkadaşları yönlendirmen ayıptır bu şekilde insanları yönetmeyin lütfen bildiğiniz bir şey varsa onu paylaşın hala saçmalayıp gereksiz yazılar yazıyorsunuz ve bazı kişilerin hem onurunu hemde canını sıkıyorsunuz yazık. Buna ne seni alakadar eder nede başkasını sen sadece bildiğiniz yaz kimseyi yönlendirerek bu şekilde hitap etmen hem konuyu açana saygısızlık etmek hemde okuyacak arkadaşlarımıza yönlendirme ve onların yorumlarına karşı çıkıyorsun daha çok Bildiğiniz yaz az itinalı konuş bütün insanlar seni bilgili sansın....
Bütün Mod ve Adminlerden özürdilerim. Bu şekilde Rütbe alanlar bu forumda hala bu şekilde kırıcı sözler yazmasına izin veriliyor anlamıyorum. Bu forumun daha güzel yerlere gelmesi için bildiklerini paylaşmak isteyenlere saygısızlık vede en önemlisi Tüm forumlarda arayıpta bulmak istediklerinde böyle yazılar yüzünden forumdan silinmesi yüzünden çoğu arkadaşımız eksik bilgilerinden dolayı can sıkıcı sözlerle başlıklar açıyorlar buna el atmanızı istiyorum.... Emeğe saygı bilgiyi paylaşan Rütbe gereksiz kötü söz ve topluma aykırı konuşanları ise forumlardan uzaklaştırılmasını temenni ediyorum....
Bilginin paylaşldığı her konuya açığımdır...
Saygılarımla
quote:
ya arkadaşım senin okuman veya okumaman seni ilgilendirir. Diğer arkadaşları yönlendirmen ayıptır bu şekilde insanları yönetmeyin lütfen bildiğiniz bir şey varsa onu paylaşın hala saçmalayıp gereksiz yazılar yazıyorsunuz ve bazı kişilerin hem onurunu hemde canını sıkıyorsunuz yazık. Buna ne seni alakadar eder nede başkasını sen sadece bildiğiniz yaz kimseyi yönlendirerek bu şekilde hitap etmen hem konuyu açana saygısızlık etmek hemde okuyacak arkadaşlarımıza yönlendirme ve onların yorumlarına karşı çıkıyorsun daha çok Bildiğiniz yaz az itinalı konuş bütün insanlar seni bilgili sansın....
Bütün Mod ve Adminlerden özürdilerim. Bu şekilde Rütbe alanlar bu forumda hala bu şekilde kırıcı sözler yazmasına izin veriliyor anlamıyorum. Bu forumun daha güzel yerlere gelmesi için bildiklerini paylaşmak isteyenlere saygısızlık vede en önemlisi Tüm forumlarda arayıpta bulmak istediklerinde böyle yazılar yüzünden forumdan silinmesi yüzünden çoğu arkadaşımız eksik bilgilerinden dolayı can sıkıcı sözlerle başlıklar açıyorlar buna el atmanızı istiyorum.... Emeğe saygı bilgiyi paylaşan Rütbe gereksiz kötü söz ve topluma aykırı konuşanları ise forumlardan uzaklaştırılmasını temenni ediyorum....
Saygılarımla
Alıntıları Göster
senin formülün doğru olduğunu nerden bilecez.Başkalarına inanmayın diyorsunda sana nasıl inanalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Michaelangelo
Her Upgradede client servera gidip gelicekse veriler oluşacak lagdan bu oyun oynnanmaz..Bir günde 4 tane +8 mage robe yaptigimi bilirim..Raptor basan biri Fp yakmaktan çekinirmi sence?Ordaki mantık tamamen saçma..Tamam bazı taktikler var dogru ama bu yazdıklarınla alakasi yok..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Michaelangelo
aynen bi raptor basacak adam aman fp gitmesin iye pintilikmi edecek ben bi +6 glave yi +7 yapmak için 8 tane +7/12 fp yakımıştım tabi sonuncusu ne kerametse 48/15 olmuştu glaveyide basamamıştım
quote:
Saygılarımla
Alıntıları Göster
Başka Söz yazmıyacam deneyin ve göreceksiniz herkez +8 yapar o zaman demenizde saçma (Hangi Server'a girseniz 60LVL üstü) hepsinin kıyafetleri +8 bunlar nasıl yapılıyor sizce Elixir staff ben kaç tane gördüm +8 yapanları Complate FP ler bunlar yalan sizlerin sözleri gerçek o zaman herkez özür dilerim sadece saçmalak içinmi yazı yazılıyor yoksa bildiğimi paylaşmak içinmi denemeden kimse bu şekilide düşüncelerinizi yazmayın Lag olayına gelince Türkiyede her zaman lag olur arkadaşlar TTNET alt yapı olayını düzeltmedikçe biz her zaman böyle lagta kalmaya mecburuz 2048Mbit adsl alıyoruz bize en yüksek upload 512K diyorlar saçma yok öle bir şey Dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş vede fiyatı çok abartılı bu fiyata bu hizmet bu şekilde her zaman online oyunlarımıza zevk vermeyecektir. Türkiyede Özel firma iyi ve güzel bir hizmet veren açılırsa ilk ben alacağım çünkü daha serviste çalışan insanlar karşına çıkan sorulara cevap veremiyorlar. Bizimde online oyunlarımıza ne zevk nede hırs kalıyor...
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Drizz
senin formülün doğru olduğunu nerden bilecez.Başkalarına inanmayın diyorsunda sana nasıl inanalım.
Alıntıları Göster
bence çok saçma şans işi bu
quote:
Orijinalden alıntı: MmN20
quote:
Orjinalden alıntı: Michaelangelo
aynen bi raptor basacak adam aman fp gitmesin iye pintilikmi edecek ben bi +6 glave yi +7 yapmak için 8 tane +7/12 fp yakımıştım tabi sonuncusu ne kerametse 48/15 olmuştu glaveyide basamamıştım
Alıntıları Göster
kimin ne dediğini bilmem ben düz gidiyorum hiç bi yol kullanmadan gitm 15 tane +7 wizard dan 2 tane çıkarttım dün +8 kimin ne yaptıını bırakın basın gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: spoiled31
Alıntıları Göster
TaMamen saçmalık
quote:
Orijinalden alıntı: spoiled31
Alıntıları Göster
beyler ne derseniz diin ben bu formule inandım cunku daa oncekilerde bi ise yarmıodu ve upgin %100 sans isi olması sacma ozmn herif nası +9 shard yapsın dimi ama sekasoft belki yuksek rutbeli biri diilm ama senin bu kounlar hakkında bilgili olduguna inanıyorum sonuna kadar arkandaim
quote:
Orijinalden alıntı: Shaben
beyler ne derseniz diin ben bu formule inandım cunku daa oncekilerde bi ise yarmıodu ve upgin %100 sans isi olması sacma ozmn herif nası +9 shard yapsın dimi ama sekasoft belki yuksek rutbeli biri diilm ama senin bu kounlar hakkında bilgili olduguna inanıyorum sonuna kadar arkandaim
Alıntıları Göster
dostum paysasmıssın eywllh ama bu upgrade isi tamammen sans
quote:
Orijinalden alıntı: Shaben
Alıntıları Göster
çok saçma birşey bence upgrade işi şans ve arkadaşım bana taktik dedi ben de saçma buldum ama deneyince oldugunu gördüm hem 7-8 kere denedim hepsinde değil ama çogunda oldu taktik sadece low ve middle için geçerli : 1-1 ,2-1 ,3-9 ,4-2, 5-8 ,6-3 deneyin göreceksiniz oluyor ben bu yolla baya bi +7 item yaptım örnegin eskiden inv. de 1 tane kutuda scroll vardı gerisi aynı item doluydu ve basınca elime 2 tane +7 geçiyordu ama bu yöntemle inv. nin sadece 1. sırasını dolduruyorum ve elime yine 2 tane geçiyor arkadaşım bişey daha demişti +6 mirage ye basarken 9 a koyuyomuşun yanmıomuş ama elimdekilere baamaya korkuyorum çünkü başka item yoq İNANMAYANLAR DENEYİP SONUCU GÖREBİLİR!!!
quote:
Orijinalden alıntı: dascorpion
çok saçma birşey bence upgrade işi şans ve arkadaşım bana taktik dedi ben de saçma buldum ama deneyince oldugunu gördüm hem 7-8 kere denedim hepsinde değil ama çogunda oldu taktik sadece low ve middle için geçerli : 1-1 ,2-1 ,3-9 ,4-2, 5-8 ,6-3 deneyin göreceksiniz oluyor ben bu yolla baya bi +7 item yaptım örnegin eskiden inv. de 1 tane kutuda scroll vardı gerisi aynı item doluydu ve basınca elime 2 tane +7 geçiyordu ama bu yöntemle inv. nin sadece 1. sırasını dolduruyorum ve elime yine 2 tane geçiyor arkadaşım bişey daha demişti +6 mirage ye basarken 9 a koyuyomuşun yanmıomuş ama elimdekilere baamaya korkuyorum çünkü başka item yoq İNANMAYANLAR DENEYİP SONUCU GÖREBİLİR!!!
Alıntıları Göster
arkadaşım sana nasıl +8 yapıldığını anlatıyım o bütün gördüğün +8 raptorleri falan,
1) şimdi bi tane legal olan +6 raptoru alıyorsun dupeleyebildiğin kadar dupeliyorsun sonra +8e basıyorsun şansına 2 tane +8 olursa , öbürünü yakmak zorundasın, eğer satarsan, ikiside siliniyorrr ( hepsinde Tek ID numarası var, ama eğer +8 yaptıktan sonra diğerlerini silersen, Dupe wipeda bişiy olmaz
2) bide diğer arkadaşları yönlendirmen ayıptır demişsin esas senin yaptığın ayıp, çünkü UPGRADE olayında KİMSENİN Bİ FİKRİ OLAMAZ, ÇÜNKÜ TAMAMEN ŞANS eğer sen bişiyler biliyorum dersen, ESAS SEN YÖNLENDİRMİŞ OLUYORSUN, ÇÜNKÜ NE TAKTİĞİ SÖYLERSEN SÖYLE nederse de TAMAMEN PALAVRAdan ibaret olacaktır