Şimdi Ara

8 Kg Çamaşır Makine Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, 20 senelik Bosch çamaşır makinemizi değiştirmeyi planlıyoruz. Eskidi yıprandı hala çalışıyor ama artık değişmesi gerekiyor :)
    Üst limitimiz şuan için 1800 lira, Bosch makinelerini geçen incelediğimiz de dokunmatik tuşlarını annem pek sevmedi ama yine alındığında sorun çıkarmaz. Forumu takip ettiğim kadarıyla Bosch için Alman üretimi olanlar tavsiye ediliyor biz de onları inceledik. Annemin istedikleri 8 kg yıkayabilmesi (ufak tefek yorgan yıkayacak) 1200 devir olması. Babamın istedikleri ise sorunsuz olması ve masraf açarsa makinenin yarısı kadar ücret ödememek :)

Forum da önerilen markaları takip ediyorum başta;
    Miele (Fiyatından dolayı elemek zorunda kalıyoruz.)
    Aeg (Yapıştırma kazan gibi şeyler okudum bu babam için sorun olabilir.)
    Electrolux (Bunun hakkında pek bilgiye sahip değiliz.)
    Bosch (Eski makinemizin sorunsuzluğundan dolayı Bosch taraftarıyız ama diğer markaları da göz önüne de bulunduracağız.)

Direct Drive motorların eksi yönleri nelerdir ?

Yardım ederseniz çok makbule geçer, şimdiden teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hrdtch

Herkese merhabalar, 20 senelik Bosch çamaşır makinemizi değiştirmeyi planlıyoruz. Eskidi yıprandı hala çalışıyor ama artık değişmesi gerekiyor :)
    Üst limitimiz şuan için 1800 lira, Bosch makinelerini geçen incelediğimiz de dokunmatik tuşlarını annem pek sevmedi ama yine alındığında sorun çıkarmaz. Forumu takip ettiğim kadarıyla Bosch için Alman üretimi olanlar tavsiye ediliyor biz de onları inceledik. Annemin istedikleri 8 kg yıkayabilmesi (ufak tefek yorgan yıkayacak) 1200 devir olması. Babamın istedikleri ise sorunsuz olması ve masraf açarsa makinenin yarısı kadar ücret ödememek :)

Bosch (Eski makinemizin sorunsuzluğundan dolayı Bosch taraftarıyız ama diğer markaları da göz önüne de bulunduracağız.)

Forumda okuduğum onca konu ve yoruma dayanarak(teknik bir bilgim yok sadece kullanıcı yorumları)

1-miele
    2-aeg
    3-bosch
    4-electrolux

sıralamanın bu şekilde olduğunu gördüm, ama daha bilgili olan bir arkadaş yardımcı olabilir, dediğim gibi bende alacağım için araştırıyorum herhangi bir uzmanlığım yok.

• Teşekkürler yorumun için :) Umarım sağlam uzun ömürlü bir makine buluruz.
  • quote:

Herkese merhabalar, 20 senelik Bosch çamaşır makinemizi değiştirmeyi planlıyoruz. Eskidi yıprandı hala çalışıyor ama artık değişmesi gerekiyor :)

Merhabalar, Miele oldukça iyi bir markadır kolay kolay bozulmaz ama bozuldumu makine fiyatında paralar ödeyebilirsiniz.AEG-Electrolux ortak frimalardır.Kalitesi eski AEG gibi olmasada oldukça kalitelidir.AEG bir ara ülkemizde yok gibiydi.Bu biraz bizim ülkemizdeki yetkililerin suçu.Yapıştırma kazan kullanıyor.Bu da demek oluyor ki kazan arızası yaşadığınızda kazanın komple değişmesi gerektiği.Yani ekstra masraf oluşturuyor.Ama oldukça iyi bir frima.Güzel ürünleri var.Direct Drive motor LG nin pazarlama taktiği.Direct Drive motoru Bosch 1990 lı yıllarda düşünmüş, patentini almıştır fakat uzun vadede çok verimli olmayacağını düşünüp projeyi rafa kaldırmıştır.Neyse çok uzatmadan tavsiyelerimi yazayım

AEG-Electrolux

AEG Lavamat 88489 FL yada Electrolux EWF1297HDW

Bosch-Siemens

Bosch WAY 24760 yada Siemens WM12Y760TR

Bu modeller işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 14 Ağustos 2013; 15:07:23 >

• Bu önerdiğinizi modelleri araştıracağım teşekkür ederim :)
  • quote:

Bu önerdiğinizi modelleri araştıracağım teşekkür ederim :)

Ne demek, sorunuz olursa ben burdayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.