Şimdi Ara

HOOVER 9 KG YIKAMA 5 KG KURUTMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu marka HB sitesinde sürekli indirime giriyor. Bir türlü almaya cecaseret edemiyorum. Bu fiyata başka hiçbir markada böyle bir makine yok.

Bence sıcak fırsat. Sanırım bu sefer alacağım.Edit* vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 23 Ocak 2020; 16:57:20 >

• hoover türkiyeden çekilmiş diyorlardı.

ayrıca bunlar teneke gibiymiş.

5kg az üstelik.
  • Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
    www.hepsiburada.com
    Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-cmg120dtr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000EY35Y?magaza=g%c3%bczelevim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5kg kurutma olsun diye riske değmez. Profilo candir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assassin23 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Çamaşır makinesi konusunda LG markası nasıldır ? Bilginiz var mı ?
  • bosh siemens profilo iyidir hocam bide kırutma camaşır ayrı ayrı daha iyi olur

• Yıllardır kullanıyorum bu modelden, çok ama çok memnunum,kullanmayanaların mış mış yorumlarına inanmayın tam bir fp ürünü boschdan filan farkı yok bilgine
  • Arkadaşlar makinelerle ilgili bir sorum var. Bugün piyasada satılan çoğu makinede yük sensörü diye bir özellik var bildiğim kadarıyla. Bu sensör yüzünden yorgan programında yorgan yıkayamıyorum diyenler var. Doğru mu bu olay? Ben mesela tam yükte, 1 saatlik programda yıkamak istesem yıkayamayacak mıyım? Kullanım klavuzlarına baktığımda, 9 kg için en düşük 2-3 saatlik programlar görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Hocam Çamaşır makinesi konusunda LG markası nasıldır ? Bilginiz var mı ?
    Hocam 10 sene kadar önce direct drive teknolojisiyle üretilmiş bir makine satın almıştım. 10 yıl motor garantisi vardı. Garanti bu sene doluyor. Makine sanırım bir 10 sene daha götürür.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    YIKAMaz diye birşey yok yıkar ama verimli yıkamaz. yorgan programları yorganlar için ayarlanmıştır ona göre temizlik sağlar. siz yünlü programına atarsanız çok iyi yıkamayabilir.

ekleme: beyaz eşya işindeyim o yıkayamıyoruz diyenlerin yüzde 90ni çift kışılık battaniye falan yıkamaya çalışıyor. malum suyu çekince 3 katına çıkıyor ağırlık.
  • Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    Bu üstteki ni almaktan vazgeçtim. Şu aralar aklımı lg nin 9 kg lik çamaşır makinesi kurcalıyor. İnceledim hoşuma gitti.

• serden kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi modelini kullanıyorsunuz hocam. Ayrıca çamaşır yıkama sıklığınız nedir. Mesela bizim evde neredeyse her gün makine çalışır.

• aduzcu09 A kullanıcısına yanıt
    Zaten bu markaların hepsine aynı servis bakıyor.

Şuanda evde bosch var. Yalnız parçaları gerçekten çok pahalı. O yüzden bu markalar da tereddütlüyüm. Garanti bitince makine arıza vermesin diye dua ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Tam olarak hangi modelini kullanıyorsunuz hocam. Ayrıca çamaşır yıkama sıklığınız nedir. Mesela bizim evde neredeyse her gün makine çalışır.
    9+6 kg lık modelini kullanıyorum 4 sene oldu dostum,bebek var,haftada 1 kez kurutma olmak üzere 6 defa kullanıyoruz.Çok sessiz inverter motor var,olmayan özellik yok,lakin çok sık kurutma kullanazcaksanız daha az elektrik harcasın diyorsanız sadece kurutma makinası alın ısı pompalı hangi marka olursa olsun.Ama sık kurutma olmayacaksa gayet ideal bir makina
  • serden kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Sağlıklı bir şekilde büyütürsunuz inşallah bebeğinizi

• Allah razı olsun 50 yaşından sonra biraz sürpriz oldu aslında
  • Hoover markası ile ilgili çok şikayet var. Pişmanlık yaşamayın, iyi araştırın. Çamaşır makinesi alırken özellikleri fiyatı çok cazip gelmişti. Hepsiburada vs yorumlarına aldanmayın. Olumsuz yorumlar siliniyor.
  • hoover dandik şikayet var vb diyenlere kaba etimle gülüyorum.

bunlar vestel arçeliğin paralı yazarları olmalı. açın bakın ingiltereye, italyaya bu hoover ve yeni firma ismiyle candy en çok satan ürünler.

yıkamıyormuş, temiz çıkmıyormuş falan abi siz hangi devirde yaşıyorsunuz, 50 yıllık hoover arçelik vestelin arge'sinden geride mi temiz yıkatamıyor mu yani?

ha şu var, yerli alın vs deyin anlarım da karalamaya gerek yok.

bir de kurutma ve yıkama aynı makinede üretmeyi bile bıraktı çoğu firma çünkü çok stabil değil, arıza çıkarma ihtimaller daha yüksek ama bu hoover'a özgü değil, lg siemens bile alsanız bu ikisi aynı makinede pek tavsiye edilmiyor, hav ile tıkanıyor filtreler ve temizlemesi daha sıkıntı.

makineyi ayrı kurutmayı ayrı alın, alabildiğiniz kadar ucuza alın beyaz eşyada devir en ucuzu alıp garantiyyi 7 yıla çıkarma devri.

7 yıldan sonra ilk arızasında eskiciye vs satıp tekrar en ucuz modeli alıp 7 yıla uzatma devri.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hoover markası ile ilgili çok şikayet var. Pişmanlık yaşamayın, iyi araştırın. Çamaşır makinesi alırken özellikleri fiyatı çok cazip gelmişti. Hepsiburada vs yorumlarına aldanmayın. Olumsuz yorumlar siliniyor.
    Yok öyle bir şey, bizde çamaşır makinesi ve kurutma makinesi var.

Beyaz eşya şans işi, akrabamın son model Bosch dolabı bir türlü iflah olmadı mesela.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.