Şimdi Ara

8 Limitsiz Rezil hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Limitsiz Pakete Geçtim geçeli 8 mb geçtim 7 yi bile göremedi. Defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen ilgilenilmiyor.Verdiğim Para Sonuna kadar haram olsun TTnet .
     8 Limitsiz Rezil hız

Edit: Bana bu konuda Tecrübesi olan varsa yardımcı olabilrimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_powers -- 20 Kasım 2012; 16:46:12 >

• Hat değerlerinizi atar mısınız ? Hat değerleri ile ilgili konumuz üst konularda yer almaktadır. Oraya bakabilirsiniz.
  •  8 Limitsiz Rezil hız
  • Öncelikle sizin hızı 4 mbit'e sabitlemişler. 8 küsüre kadar alabilirsiniz gibi dursada hat zayıflaması normalden fazla. Buna karşılık 4 mbit almanıza rağmen 0.4 mbps hız testi sonucu hayra alâmet değil. Hatta veya santralde ciddi bir sorun, parazit ve çıkış sorunu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Oturduğum apratman girişindeki Telefon kutusu çok eski belki 25 senelik o yüzden kaynaklanıyor olabilirmi acaba.. Geçen sene Türk telekom'dan gelen görevli değişeceğini söyledi bir daha ne gelen oldu ne giden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_powers

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Oturduğum apratman girişindeki Telefon kutusu çok eski belki 25 senelik o yüzden kaynaklanıyor olabilirmi acaba.. Geçen sene Türk telekom'dan gelen görevli değişeceğini söyledi bir daha ne gelen oldu ne giden.

Olabilir tabi. Ankastredeki kablolama sıkıntısı, karmaşası ve kablo yaşı fazlaysa ciddi kayıp olabilir. Komşularda durum nedir?

• İşin ilgiç tarafıda hiç şikayetleri yok ben anlamadım deli olucam .
  • quote:

İşin ilgiç tarafıda hiç şikayetleri yok ben anlamadım deli olucam .

Komşulardaki kullanıcı düzeyi vasatsa şikayet etmiyor veya farkında değil olabilirler. Bir laptop bulup hız testi yapın evlerinden rica edip.

Ben apartmanla değil bağlı olduğunuz Dslam veya portta sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Tabi umarım öyle değildir ve apartman içinde işi bitirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2012; 17:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

İşin ilgiç tarafıda hiç şikayetleri yok ben anlamadım deli olucam .

Komşulardaki kullanıcı düzeyi vasatsa şikayet etmiyor veya farkında değil olabilirler. Bir laptop bulup hız testi yapın evlerinden rica edip.

Ben apartmanla değil bağlı olduğunuz Dslam veya portta sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Tabi umarım öyle değildir ve apartman içinde işi bitirirsiniz.

Ek olarak ;

Türk Telekom'a başvurun , bina ankastresini yenilesinler. Gerçi bazı müdürlükler ankastreyi apartmanın almasını istiyor net bilgiyi onlar vericektir size.

• Peki Tarife değiştirsem Netlimitsiz tarifesinden bitanesi ile bişey değişirmi ?
  • TTNET ten kurtuldum Turkcell Supernline 'a geçtim
  • quote:

TTNET ten kurtuldum Turkcell Supernline 'a geçtim

Fiber mi yoksa Adsl mi?

• Adsl geçtim taahhütlü 24 ay ilk 4 ay 9.90 8limitsiz 4 ay sonrası 59TL
    ama şu anda cepten pc ye bağladım internet yok 3g ile bağlanıyorum
  • TTNet pişmanlıktır...
  • modem ayarlarında sorun modem restleyip yeniden kur sorunun çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip68

modem ayarlarında sorun modem restleyip yeniden kur sorunun çözülür

Modeme reset attım yine değişmedi.
  • Bende 10 gündür aynı sıkıntıyı çektim dün geldiler sorun bendemis iç bağlantıda bir ek kablo yüzünden mahvolmusum 10 gun şimdi yaptırdım 8 i görüyor bilginize...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.