quote:Orijinalden alıntı: ShangaiNooNBıcır yerden bitme pattis kafalı ol NO SS NO GÜVEN [her zamanki gibi ] MANESTE ACİLEN 59 LVL ASASİN SATILIKTIR Ork 59 LVL 40 k NP +7 chitin Set +7 Shard +8 Clevear Dex 7Dex6 Takılar +5 Rogue Chitin Dagger Defans [dd>11] Server: MANES BANDIRMADAN SATILIKTIR. ALMAK İSTEYENLER msn adreesim>> whitewolf__18@hotmail.com [2 tane alt tire var DİKKAT !!!
quote:Orijinalden alıntı: T.İ.Mpaper olcen tabe :Alıntıları Göster +8 lobo güzel item değerlendirmen gerek bunu
quote:Orijinalden alıntı: geexer+8 lobo güzel item değerlendirmen gerek bunu Alıntıları Göster paperrr
quote:Orijinalden alıntı: onur45SS plsAlıntıları Göster paper olucan (bide ya buzcu ya lr ci tam hayırlamıom hangi damagesi varsa ondan olucan 2. skılide kesinlikle flame yapmıcan)
quote:Orijinalden alıntı: frıghtBoYpaper olucan (bide ya buzcu ya lr ci tam hayırlamıom hangi damagesi varsa ondan olucan 2. skılide kesinlikle flame yapmıcan)Alıntıları Göster paper
quote:Orijinalden alıntı: frıghtBoYpaper olucan (bide ya buzcu ya lr ci tam hayırlamıom hangi damagesi varsa ondan olucan 2. skılide kesinlikle flame yapmıcan)Alıntıları Göster Ya Arkadaşlar +8 Lobo Staff Mı +7 Lycaon Staffmı Daha İyi Merak Ettimde ?
quote:Orijinalden alıntı: __Epidemic__Ya Arkadaşlar +8 Lobo Staff Mı +7 Lycaon Staffmı Daha İyi Merak Ettimde ?Alıntıları Göster deil.. Napıcan lobo +8 stafıı sat +7 elixir üstüne mage shelleride alırsın..
quote:Orijinalden alıntı: Dxdeil.. Napıcan lobo +8 stafıı sat +7 elixir üstüne mage shelleride alırsın..Alıntıları Göster tabeki PaPeR ama bi ara ss at sahsen ben inanmadım ( sakala gaza gel koy diye soluyom)
quote:Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROLtabeki PaPeR ama bi ara ss at sahsen ben inanmadım ( sakala gaza gel koy diye soluyom)Alıntıları Göster madem bulmuşsun +8 loboyu tabiki peaper ol derim ben