Şimdi Ara

+8 lugias ve +8 giga tek el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zr + skill yapıyosun ya z ye bas r kendi atar
  • warrirorlar için silah seçimi her zaman zordur. ama sen bunu fazla takma 80 level adamsın hell blade'i bastın mı havada karada her türlü akarsın isterse +8 glave kullan en iyi item leveldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

warrirorlar için silah seçimi her zaman zordur. ama sen bunu fazla takma 80 level adamsın hell blade'i bastın mı havada karada her türlü akarsın isterse +8 glave kullan en iyi item leveldir

vay be cok doğru konustun üstüne basamadan edemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti_987

javana 1ap fazla veriyor diye giga nın o bonuslarından fazgeçilir mi:S

80 lvl warrıora javananın verdiği 12hp bonus giganın verdiği 160 hp den daha fazla hp verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

80 lvl warrıora javananın verdiği 12hp bonus giganın verdiği 160 hp den daha fazla hp verir

1 healt bonus 27 hp veriyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

1 healt bonus 27 hp veriyor

yani 324 hp işte
    Javana 89 ap/100 glacier damage/324hp/170mp/15 fr 15 lr 15 gr
    Giga 88ap/110lıghtıng damage/160hp/160mp/20fr 20lr 20gr

ama dediğim gibi şahsen ben +8hanguk tercih ederim

• deneyen biri yorum yazarsa çok makbule geçer
  • Bence Lugias çok güzel Bir item ben +7 Lugias +8 İmpact kuLLandım çok yararını gördüm şuan +8 ii kuLLanıorum ama bence +8 Lugias +8 Giga Muhteşem oLur senin tercihin Tabi Dier arkadaşLarında yorumLarını DeğerLendir..
  • +8 avedon al paran varsa,yoksa Lugias 8 ve giga 8'le devam et.Beğenmezsen zaten gigayla +7 8 rebirth
    graham alırsın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

+8 avedon al paran varsa,yoksa Lugias 8 ve giga 8'le devam et.Beğenmezsen zaten gigayla +7 8 rebirth
    graham alırsın zaten

bana başka item önermeyin sizden sadece bu 2 item için yorum istiyorum benim bütcem anca bunlara yetiyor ve ben de yorum larınızı alarak kesin bir kararla yoluma devam edecem zırt pırt elimdeki itemi değiştiren biri deilim raptoru 5 aydır kullanıyorum ondan once 4 aydır ii ondan once yine raptor 1.5 yıl kullandım ve şimdi farkli bir itemde şansımı demek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 10 Mart 2008; 20:49:33 >
  • +7 rebith raptor de neymiş yha lugias 'ı tek geçerim
  • quote:

quote:

+8 avedon al paran varsa,yoksa Lugias 8 ve giga 8'le devam et.Beğenmezsen zaten gigayla +7 8 rebirth
    graham alırsın zaten

bana başka item önermeyin sizden sadece bu 2 item için yorum istiyorum benim bütcem anca bunlara yetiyor ve ben de yorum larınızı alarak kesin bir kararla yoluma devam edecem zırt pırt elimdeki itemi değiştiren biri deilim raptoru 5 aydır kullanıyorum ondan once 4 aydır ii ondan once yine raptor 1.5 yıl kullandım ve şimdi farkli bir itemde şansımı demek istiyorum

Bu itemlere vereceğin parayla +8 Giga da alabilirsin ve inan bana oyunun en iyi +8 warrior silahıdır. Bizzat denenmiştir.

• ya ne grahamı ne gigası ne jaavanası rüyadamısınız yada hiç mi warrior kullanmadınız kardeşim yorumları okuyom öldüm gülmekten wariyi bilmeyen atıp atıp tutmuşş güzel kardeşim lugias +8 yanına alcağın tek silah kesinlikle +8 hanguk olsun
    +8 hanguk= 102 atak 13 str bonus 100 poison damage atak hızı normal
    kesinlikle hanguk 8 diorum diğer hiç bir silahı takma takarsanda pek işie yaramaz sölim çünkü bizzat hespini kullandım lugias (giga-javana-impack-graham-hanguk-) eğer hanguk 8 bulamzsan kessinlikle impack 8
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

graham alırsın zaten

Bu itemlere vereceğin parayla +8 Giga da alabilirsin ve inan bana oyunun en iyi +8 warrior silahıdır. Bizzat denenmiştir.

+1

• Gerçekten güzel ikili olurlar....Gerçekten
  • bence
    +8 Lugias +8 hanguk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.