80 lvl bi warrior için sizce uygun mu ap da değişiklik olur muhakkak +7 rebith raptorun yerini tutamaz ama serilik ve + bonusları açısından sizce nasıl olur?
buyrun bunlar da resimleri:
Kullan Ve ZEvkini Tat
Onlardan alıcağın dex bonuslarıyla hızı bırak char uçar
1)flame ve lightning acısından raptordan iyi. 2)raptordan daha hızl vurur. 3)ikiside dex bonus verdiği için sekmez. 4)hp ve mp bonusları var.bunlar sayesinde daha zor ölüp diğer cara daha fazla vurup daha fazla damage verirsin. 5)atack bakımından cok iyi. 6)giga sayesinde 62 skili ile diğer carları kilitliyebilirsin 7)verdiği reslerler mage ve bircok canavardan az damage yersin. 8)sekil
seri olur ama mantıksızda olurlugiasın yanına graham tak2 flame damage birleşir.hem seri hemde damage artışı görürsün
ben +7 lugias - +8 graham taktımgerçekten çok çok seri
giga 8 e wereceğin parayı exp graham 8 e werirsin + elinde paran bile kalır + ikiside flame dmg olacağından hemde giga 88 ap graham yanlıs hatırlamıosam 109 ap oldundan her yönden awantajlı cıkarsın!
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion90
giga 8 e wereceğin parayı exp graham 8 e werirsin + elinde paran bile kalır + ikiside flame dmg olacağından hemde giga 88 ap graham yanlıs hatırlamıosam 109 ap oldundan her yönden awantajlı cıkarsın!
1h Javana, 1h Giga'dan daha fazla hp veriyor bu arada belirteyim dedim ap side fazla yanılmıyorsam. +8 Lugiasım olsa yanına +7 Javana +8 graham alırım ihtiyaca bağlı olarak değişmeli kullanırım.
salla grahamı falan luginin yanına +8 giga akar :)
2 side dexe verıor seri combo yapabilirsin bence muhtesem 2 li:D
giga daki resler önemsiz diyen olmadı ama 20 ap yi 20 rese deişmem
sen oyunu bıldıgnden emınmın +7 rebıt raptorun yerını tutamazmış
bence +8hanguk daha iyi olur verdiği str bonus 80lwl bi warrıora bayagı fayda eder
+7 rebirth raptor +1 rb değil +8,5 gibi bişi sanırım...
arkadaşım 20 ap deil gigadaki light damage bilmiorm ama +6 giga +3 reb impact ile aynı damageleri veriordu toto da reb+3 dü ikisindede atacak düşük gözüküo ama verdigi damageler aynıydı giga+8i sen düşün kendim bizzat denedim
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion90
giga daki resler önemsiz diyen olmadı ama 20 ap yi 20 rese deişmem
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: hackmoto
+7 rebirth raptor +1 rb değil +8,5 gibi bişi sanırım...
ole demek ıstedıgını bılıorum bana gore herkes lugıas ve gıgayı secer 60 +ise
Lugias +8 + Javana +8 Lugias +8 + Hanguk +8
duruma göre değiştirilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhenoM
bence +8hanguk daha iyi olur verdiği str bonus 80lwl bi warrıora bayagı fayda eder
usta hiç düşünme lvl 80 demişsin zaten gayet fazla hp olur sende
+8 lugi yanına +8 hanguk al... kii +8 hangukla +8 tot bile kullansan o lvlde cok müthiş dmg ler veririsin.. burda sen +8 lugiden bahsediyorsun en iyi warior itemi bence.. bu arda en iyi sol el silahı hanguk bunu unutma +8 hanguk
javana 1ap fazla veriyor diye giga nın o bonuslarından fazgeçilir mi:S