Şimdi Ara

+8 MAUL PATHOS DA 120k ya aldm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaaslar sizeyemin ediyorum maul+7 üzerine 20k verip maul +8 aldım....YARUMALRINIZI BEKLİYORUM PRE OLMADIĞI İÇİN OYUNA GİREMİYORUM.....OYUNA GİRİnCE ADAMIN İSMİNİ VERİRİM ADaM +7 MAULU 100k ya koymuştu....SİZCE NASILİM

• aferim sana

bi tek +8 RAPTORUN kalmış ona da az yolun kaldı
  • +8 maulda ne varki
  • +8 maul
  • ben daha 2 ay oldu baslıyalı dalga gecmeyin oyunu yazdıklarınnızdan öğreniyorum....ve bu benim ilk +8 olduğu için daha önem verdim ne biliyim ister istemez size söyledim gerçekten ucuz mu +8 maul o kadar adamın biri bana 5M edemişti ben de çok ucuza buldum diye yazdım
  • oo çok büyük bir takas bravoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LvL 20 25 ol durmadan tek başına DİRE WOLF kes full +8 item çıkar
  • ben zaten lwl 33 oldum millete heal veriyom onlar beni kasıyo öyle öyle ilerliyom işte.......
  • wow
  • bizde eskiden böyleydik aHH ahh
  • wayy helal olsun yüzyılın en büyük takası kardeş o itemle daıtırsın cz yyi bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarkaMotors -- 13 Haziran 2007; 11:06:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq_

quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Olm bi gold al kitle o itemi hackerler dadanır valla elinde parlıyo ya

o resim ne öle SysRq_
    quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

kesin bide bu adam aresde felan oynamaya baslamıstır

we ayrıca baslıkta pathos yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HealogyenE -- 19 Haziran 2007; 23:17:09 >

• maul deyip geçme 1 maulun sesi var 2 maulun gücü var dual maul yap o char cz de iş yapar
  • Adam oyuna yeni başladım diyor.Mutlu bir anını paylaşıyor ve siz dalga geçiyorsunuz.Yaptığınız ayıp!
  • İİ +8 al ozaman maulun yuzune Tukurmessin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bold_blod

Adam oyuna yeni başladım diyor.Mutlu bir anını paylaşıyor ve siz dalga geçiyorsunuz.Yaptığınız ayıp!

+1 kardeşim katılıyorum sizin sevindiginiz seyler olmadımı hiç?

Dostum maul +8 fiyatı 3 4 m sanırsam pek ilgim yoq bize gore dusuk itemler ama 100k ya alman iyi olmus gercekten karlısın basarılar sana oyunda!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.