Şimdi Ara

8 Mbit Adil kullanım miktarı artıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Operasyon Başkanı Celallettin Dinçer bu konuda bir konuşma yaptı ve bu konuşmada . Adil kullanım miktarının arttırılacağı konuda sözler söyledi.

Kaynaklar:
    1
    2
    3

• Kısacası Bir rakam söylenmemiş ve belirtilmemiş sadece Üzerinde çalışılıyor denmiş ve araştırmamız sonucu ortalama Kullanım 11gb denmiş vs vs.
  • O kadar para ödüyoruz, 50 GB. yapsınlar artık..
  • 50 mi okadar para ödüyoruz

bence aynı paraya 8mbit sınırsız olmalı.

tek umudum ip tv artık :S
  • Dünyanın sonu geldi demek! Zamanında 3GB kotalı 256kbps kullanırdım! Sonra Türk Telekom satıldı ve özelleşti ardından hızım 512kbps kotalar ise 4GB oldu! Kısa bir zaman geçti 512kbps hızım 1Mbps oldu AMA! kota 4GB! ile kısıtlı kalmıştı böyle 5 yıl geldi geçti ADSL ilk çıktığı zamanlardan bu yana kullanırım.Hala şu kota belasından muzdariptir kullanıcı!
  • Bencede en azından 8 Mbit için adil kullanım hakkı 10 katı 80 GB olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

50 mi okadar para ödüyoruz

bence aynı paraya 8mbit sınırsız olmalı.

tek umudum ip tv artık :S

Kendi yorumunuzu yapmışsınız, benim 50 imden sizene. Sınırsız yapıyorlar da biz istemiyoruz sanki, ayrıca şuan 8Mbit sınırsız 100 TL.

Kaldı ki ben hariri telekom un 50 GB. bile yapacağını sanmıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok 50 olmaz bence
  • Belki 25 GB olur.
  • Bence direk kotalar kaldırılmalı. Dünyada bi biz kaldık galiba.
  • ÖİV ( Özel İletşim Vergisi) 'ni hala neden ödüyoruz hala?

Kota en az 30 gb olmalı ve ÖİV vergisi kalkmalı Sabit telefon ile Mahkeme kararı geldi Yargıtaydan onu da kaldırmalılar.

İşte bunlar isyan ettiriyor Halkı sonra neden Bizim halkımız AÇ yoksul bu tip şeyler üst üste koyuyorlar Kazık mahiyetinde sonra biz başedemiyoruz yoksulluk fakirlikle Her adımda sen Halka kazığı geçirirsen Asgari ücreti de 500 küsür yaparsan millet Gaziler Şehit aileleri bile aç bu ülkede be Yuh!
  • Geçenlerde net'im koptugu için teknik servislerini aramıştım bana tivibu servisinden bahsettiler bende kendilerine tivibu servisi kotadan goturuyormu diye sordum onlarda evet dedi ozaman tivibu'nun çok saçma bir uygulama oldugunu ve kotanın arttırılması veya tivibu'nun kotadan goturmemesi gerektiğini şikayet olarak ilettim sanırım şikayetimi dikkate almışlar :P
  • N'oldu yalan mı oldu, kota arttırılması? Bunların taktiği ortaya laf atıp kamuoyundan gelecek tepkileri ölçmek üzeredir, milletten ses çıkmayınca da kulaklarının üstüne yattılar tabii hemen...
  • Türk Telekomu tanıyamadınız herhalde. Taş çatlasa 20 yaparlar. Artırmak yerine 512 yi 2 Mbit yapsınlar yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 4 Ağustos 2010; 8:40:22 >
  • Türk (!) Telekom mu ? Kimin tanıyamadığı belli oluyor... Şu millet bi sesini çıkarsa, hakkını arasa ... , ne o taş ne de 20 kalır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Türk (!) Telekom mu ? Kimin tanıyamadığı belli oluyor... Şu millet bi sesini çıkarsa, hakkını arasa ... , ne o taş ne de 20 kalır!

+1
  • Çıkarabiliyorsan çıkar milletin sesini. Ben de meraklı değilim zaten TTnin kotasına. Bu düzenin yıkılması için bazı şeylerin değişmesi lazım.
  • Adil kullanım hakkının minimum 100 Gb yada en azından 75 Gb olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Çıkarabiliyorsan çıkar milletin sesini. Ben de meraklı değilim zaten TTnin kotasına. Bu düzenin yıkılması için bazı şeylerin değişmesi lazım.

Aman dikkat. Düzen yıkmak gibi kelimeleri aleni söyleme. Mazallah hakkında soruşturma açılırsa yargılanmadan yıllarca yatarsın içeride :)
  • ABD'de kablo internet operatoru Comcast'te 250GB suan. Millet ona laf ediyor :) Bizim gozumuz doymayacak :) Bizimde 250 olsa herkes bluray film indirmeye baslar sonra oda yetmez bize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.