Şimdi Ara

8 mbit deki ilginçlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ttnet 8 mbit e kadar paket kullanıcısıyım fakat 1 mbit den fazla hız alamıyorum ttnet i aradığımda altyapıyı bahane ediyorlar

fakat aynı sokakta oturduğum karşı komşumda aynı paketi kullandığını öğrendim onun hızı 8 e kadar çıkıyormuş aynı sokakta böyle birşey nasıl olur. bir kaç sokak ötede oturan bir tanıdığım daha var o da 8 mbit i tam olarak kullanıyor.

aynı parayı ödüyoruz çifte standart gibi birşey oluyor.ttnet bir çözüm üretemedi bana ne yazıkki

sizin bir fikriniz var mı bununla ilgili evimizdeki telefon hattı yani telefon numarası çok eski acaba onunla ilgili birşeymidir.

herhangi bir arkadaşımın bu konuda bir bilgili var ise ya da böyle bir sorundan haberdar ise umarım cvp yazar.

teşekkürler

• arıza kaydı bırak ve hızın düşük oldugunu ve KOMşUNUN 8 mb.oldugunu özelikle ilet.
    eger yükseltemiyolarsa eve arıza ekipleri yollanmasını iste TEST etsinler alabilecegin hızı
  • böyle durumlarda genellikle iç tesisatınızda sorun var deyip sıyrılmaya çalışıyorlar
  • Bende de 8 mbit var ancak 12 mbit veriyor ttnet hat değerleri iyi olanlara
  • bunlar herkesi 8 mb'e kadar yaptı artık kesicek yer arıyorlar bide artık aşırı yüklenme cıktı öglen saatlerinde mahalle hepsi indirmemi yapıyo ne yapıyosa 1de kalıyor gece bi acıyorum speedteste ok nerdeyse dışarı cıkıcak o kadar hızlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

arıza kaydı bırak ve hızın düşük oldugunu ve KOMşUNUN 8 mb.oldugunu özelikle ilet.
    eger yükseltemiyolarsa eve arıza ekipleri yollanmasını iste TEST etsinler alabilecegin hızı

cvpbınız için çok teşekkür ederim

internette okuduğuma göre aynı sokakta olduğumuz halde farklı santrallere kayıtlı olabilirmişiz sizin bir bilginiz var mı acaba ve de istanbuldaki santrallerin nerede olduklarını nasıl öğrenebilirim illa ki ttnet i mi aramam gerekir ve santralimi değiştirsem sorunlarımı çözmüş olurmuyum ...
  • Ayni sorunu ben de yasadim. Karsi apartmanda 6-7mbit'e kadar cikilirken benim 1mbit'i gecmiyordu. Bana da santral farkindan dolayi olabilir deyip duruyorlardi. Hatta bi ara pc'de virus vardir dedi boyle okuzleri nasil orada calistiriyorlar anlamiyorum. Baska yere tasindik simdi 8mbit' den asagi dusmuyor. Artik santral ile mi alakali yoksa sans isi mi bilmiyorum.
  • maalesef arakdaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum 500 metre ileride millet 5 mbs kullanıyor bense 0.50 bazen 0.20 lere kadar düşüyor işin ilginç yanı ben kampanya istemediğim için 10 tl fazla ödüyorum 1 ay oldu hala düzeltecekler en son aradağımda altyapı ile ilgili bir sorun olabileceğini söylediler sonra tekrar aradım problemimin çözüldüğünü söylemişlerdi.Çözümünüde sizinle paylaşmak istedim
     8 mbit deki ilginçlik
    aşağı düşüyor yükselmiyor

bulunduğum yer itibari ile de kablolu vb bir altyapı yok şimdilik idare ediyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok

müşteri hizmetlerini tekrar arıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 1 Aralık 2011; 17:25:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.