Şimdi Ara

8 Mbit yerine 2 Mbit bağlantı alıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vafla

aynı sorun bende de mevcut bağlantım 2mb sabit sanki :(
     8 Mbit yerine 2 Mbit bağlantı alıyoruz

bu değerlerle 8mbit almam gerekiyor değil mi?
  • airtes modemlere göre downstrem hat zayıflaması 30' un altında olduğu sürece 8 mbit alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vafla

aynı sorun bende de mevcut bağlantım 2mb sabit sanki :(

8 mbit rahatlıkla alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmega

Millet peki bu Turbo İnternet programını indirsek internetin hzında bir yükselme olur mu?

Olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tezkehan

Bende 3 hafta önce net limitsiz pakete geçtim. İlk gün hızımı 4 mbit e çıkardılar.
    ikinci gün 2 mbit e düştü
    dördüncü gün 1 mbit e düştü hız. Cumartesi ttnet i aradım arıza kaydı aldılar ve hızım 2 mbit e yükseldi. Bence hat yetersizliğini bahane edip asıl almamız gereken hızın altında hız veriyolar.

kesinlikle öyle başka bir açıklaması olamaz yetkili başka bişey dese de inanmayın.. bir de 8mbit'E KADAR diyor.. bu olay kalkmadı mı yahu ? mağazalar ...'e varan diye kampanya yapamıyor diye biliyorum bunların özelliği ne ? bunların da yapamaması lazım böyle kampanya 8mbit'E KADAR !!!!

adam gibi de işte 8mbit e kadar ama hiç bir zaman 8 mbit değil diye :D bir de diğer tarifeleri kaldırmamışlar mı ? zannedersin ki 8mbit ooo iyi en düşük hız 8mb türkiye de.. gelişme var yahu muhasır medeniyete doğru.. aman da ne güzel dersin.. :D ayakta uyutuluyosun da farkında değilsin.. çok büyük ayıptır bu topluca dava açılabilir aslında arkadaşlar da hukukçu arkadaşlara bi danışmak lazım..

•  8 Mbit yerine 2 Mbit bağlantı alıyoruz

Tarife değişikliğini Online İşlem Merkezi'nden yaptım ve onay verir vermez bağlantı gitti. Modemin DSL ışığı yanıp sönüyordu. Ayarlarından bakınca sanki telefon hattı bağlı değilmiş gibiydi. Neyse aradım müş.hiz.lerini anlattım durumu, birşeyler yaptılar, "-var mı bağlantı, -yok" biraz sonra tekrar "-var mı bağlantı, -yok" böyle 4-5 kere sordu en sonunda modem bağlandı ama 2Mbit olarak. Neyse dedim bağlandı ama 2Mbit olarak, tekrar yükseltmeyi denedi yine bağlanmadı. Mecburen 2Mbit'e sabitledik. Neden deyince de, santrale olan mesafe, hattınız desteklemiyor vs. bu konuda biz birşey yapamayız, bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğü ile görüşün deyip topu oraya atıyorlar.

Görünen o ki benim hat pek sağlıklı değil. Bunun için sizce ne yapabilirim? Daha doğrusu telekom yada ttnet'e bu konuda ne yaptırmalıyım

• alt yapıyı yeniden yapın de olmamış de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

alt yapıyı yeniden yapın de olmamış de

imzandaki benzerlik dehşet ilk kez görüyorum güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_OriON

quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

alt yapıyı yeniden yapın de olmamış de

imzandaki benzerlik dehşet ilk kez görüyorum güzelmiş

tabi hocam sen ne diyosun

sayın ceviz kabuğu nun dava açıp telif alması lazım resmen hulki amcadan çakmışlar gordon efendiyi :D

• ....................Gönderme.......Alma
    SNR marjin:.......... 24.6........ 14.6 db
    Hat Zayıflaması:.... 30.0 .......18.9 db
    Veri Oranı:............ 2048....... 797 kbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 1 Şubat 2011; 14:03:39 >
  •  8 Mbit yerine 2 Mbit bağlantı alıyoruz

ya arkadaşlar ne yapabilirim....2mb geliyor bağlantı..2 asaşğımda oturan komşum 8 ile çekiyor
  • bağlı bulunduğun santrali numarasını al ttneten anlat konuyu hız artırımı iste 8 mbt olmaz ama 4 mbt olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ya arkadaşlar ne yapabilirim....2mb geliyor bağlantı..2 asaşğımda oturan komşum 8 ile çekiyor

modem i değiştir ya da komşunla ortak kullan
  • Aynı sorun bende var sözde 8 mb limıtsiz 1.73 mb alıyorum telekom ana sunucuya 1 km uzaktaym hattınız bunu desteklyo dıyor ckıyor resmen kandrıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanbaba0470

Aynı sorun bende var sözde 8 mb limıtsiz 1.73 mb alıyorum telekom ana sunucuya 1 km uzaktaym hattınız bunu desteklyo dıyor ckıyor resmen kandrıyolar

- Hat değerlerinize bakıp hız yükseltme talebinde bulunabilirsiniz.
    - Hat değerleriniz kötüyse arıza kaydı açtırıp hat değerlerinizin iyileştirilmesi için talepte bulunabilirsiniz.
    - Herşeye rağmen size 2 Mb internet verebiliyorlarsa kullandığınız tarifenin 8 Mb e kadar olduğunu unutmayın. 8 Mb sınırsız internetin ücreti 120 TL dir. 120 TL verip 8 Mb alamıyorsanız siz haklısınız.
  • 4 Eylül 2010

Hortlamış konu hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.