OFOFOOF YAHU ARKADASLAR NE VAR BU KADAR SASIRACAK ANLAMIYORUM SOLE 8-10 AY GERIYE GIDIN +7 HB TEZGAHTAYDI +7 SMITE KEZA OLE +8 MD 10-12GB DI BU FIYATLAR ARESTE IDI +7 DOL 12GB PP 750M +0 SS 900M OZAMANLARDAN BI TEK HB +7 HATIRA KALDI GERISINI DAGITTIM +7 HB IDA ARKADASIMA VERDIM HOS KULLANMIYORMUS BANA GERI IADE ETMEK ISTEDI SIMDILIK DURSUN DEIM PRIEST KASTIMDA ARDDREAM ICIN ONDA KULLANMAYI DUSUNUYORUM HER NEYSE SONUCTA KO DA 8-10 AYDA BIR BOLE FIYAT DUSMELERI YASARSINIZ NEDEN CUNKU ITEM PATLAMASI VAR VEDE EN ONEMLISI BUS DUPE BITTI PARADA BITTI EEE NOLACAK MECBUREN PARAYA IHTIYAC VAR BU YUZDENDE HERKEZ YATIRIMLARINI SIMDI TEZGAHA VURUYOR EMIN OLUN ARESTE +7 SHARD +8 MD TEZGAHA DUSECEK BILIYORUM CUNKU 8 -10 AY ONCE BOOE OLDU BUGUNDE OLACAK VE GUN GELECEK FIYATLAR YENIDEN ARTACAK AMA BU SEFER AKILLANDIM SUREKLI PARA YAPIYORUM FIYATŞLAR DIP YAPTIGINDA STOKLAYACAM ARTTIGINDADA PIYASAYA SURECEM
ÇEKİLMİYORKİ ŞİMDİ GÖDÜM ÇEKMEYİ DENEDİM ADAM SADECE TAKAS İÇİN KOYMUŞ
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Cekebiliyon muki ?
dies ucuz server oldugu için gb hesabı abilerin Bunun biraz büyümesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: lBeToNnl
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_Death
buyrun ss
cekemessın onu
neden cekemessin kardeş?
ohh ohh ne güzel server la
Letterdandır ya piyasa düşüosa bu kadarda düşmez ..
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
Letterdandır ya piyasa düşüosa bu kadarda düşmez ..
dOstm gerçekten diesde müthiş bir düşüş var ! nedeni nakit sıkıntısı herhalde yoksa neden pazarda olsun dimi
Bazen bug yapıp koyuyorlar çekemyosn bana bi kere olmuştu +8 shard çekemmiştim 1 coin se:S
Orası diez
Xigenonda da düştü fiyatlar +1 keküri 850 m +7 ib 900 m pazarda denemedim çekilirmi diye