Şimdi Ara

+8 mirage mi +8 darkvene mi ve +2 elf beltmi yoksa+2 glass belt mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iponca

lan olum kafanmı iyi +8 miragle dark vane değişilirmi?

arkadaşım senin okuman yazman kıtmı???DARK VANEDE +8 DİKKAT EDERSEN ÜSTELİK +8 DW " piyasası +8 shardın piyasasından daha üstün ve daha pahalı siz oyunu nerenizle oynuyonuz ya

• quote:

Orjinalden alıntı: NeZih_HoCa

quote:

Orjinalden alıntı: iponca

lan olum kafanmı iyi +8 miragle dark vane değişilirmi?

+7 dv ye +8 md wersler kabul etmezler.sen ne diosun salak sulak yorumlar yapmayın cypherda +8 md 900m.+6 dv 700m +7 si pazarda yok. +8 hiç bi yerde yok.

oohh ya alın işte sonunda oyundan adam gibi çakan birini bulduk , kesinlikle katılıyorum arkadaşım + bu adam sallıyor bence

• facafuccu1 sende o kadar item mi vardı la dün vs de aldım seni ben :KaSaR::HouD: bu arada bi gün cafene gelecem bende mersinden oynuyorum ortagımda geldiğin için vs lere teşekkür ederim gerçekten beramusta beğendiğin en iyi oyunculardan birisin Saygılar.
  • bu arada teklif gayet güzel ama alacağın nicklere dikkat et sende yaklaşık 1.5 senedir beramus oyuncususun biraz düşün ve adama güvendikten sonra takas yap dupe ye düşme yani
  • bence degıs derım ama adam senle dalga gecıyo bence
  • Değiş Derim Ama Dupe olma şansı %90 bunu unutma kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlayerManYaQ

Man Kafalı beyin özürlü
  • Sağ el DV+8 Sağ el MD +8 attackın iyi ise , birazda defansa önem veriyim diyosan , glass al yıkılmaz charın 74 lvl assas mış zaten
  • bence dupe dir
  • hemen dana eti ye
  • md 8e +2 elf belte kimse glass belt +2 8 dv wermez
  • Hurafe bunlar...Ya karşındaki adam özürlü yada sen 74 e koxpla kastın hiç bişi bilmion....yada yalan rüzgarı esio
  • Dv hersekilde mirageden iidir cunku +8inin hemattackı ii hemde dex bonus veriyo ustune usluk karsısındakinin mpve hpsinden siliyo hem bir unique item tek dez avantajı ondan sildiklerinin sendende siliyo.Shardın ne ozelligi var apsindenden baska sorarım size bende +2 vardı sattım ama nerdeyse +8 cleaverla esdeger kullanıyodum hem ayrıca repair fiyatı cok ucuz.
  • yeme bizi 74 lvl adam bunları sormaz
  • +7 DV ye +8MD takas etmiyolar senin sordugun soruya bak!.

+2 Elf belt atak iyi werir +2 glass belt ise yiecegin damageyi düşürür.+0 glass belt +0 elt beltten daha pahalı.

Not: Bence hepsi yalan 74 lwl asas'ın bunları bilmesi gerekiyor hatta 12 yaşında bi welet e sorsan bile sana dogru olanı söyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamba

bilmiyorum ben sizin yorumunuza gore takas edicem ama +8 dv 100 hp dusuruo

Arkadasım bence +8 dc iyi
    ama glass belt konusunda feci kazık yersin en sağlam belt glass belt iron belt (warior icin terch edilr)
  • Ben olsam gözüm kapalı alırdım(galiba)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Dvleri ßiLmem ama elf belt+2iyi +2 glass beltle degis KESİNLİKLE..
    kesinlikle glass belt daha iyidir
  • Değişeceksen Sadece Glass belt için değiş ama mirageları verip Dv alıcaksan bence hiç gerekyok çünkü dv +8 baya bir can ve mana düşüyor bencede gereksiz birşey // Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.