adamın biri dediki sen bana +8 mıragelerini ver bensana +8 darkvane lerimi verim dedi bide +2 elf beltini ver dedi ben sana +2 glas belt verim dedi sizce takas edeyimmi????? solermisiniz
DEGIS BENCE +8 DV +2 GLASS BELT SUPER ELF BELTE YAZIK OLCAK AMA
imzandaki doğrumu acaba 74 lvl adam oyundan çaktığı yok doğruysa tabiki et glass belt +2 nin yanında elf belt +2 nedir
quote:
Orijinalden alıntı: NO_oB
imzandaki doğrumu acaba 74 lvl adam oyundan çaktığı yok doğruysa tabiki et glass belt +2 nin yanında elf belt +2 nedir
Alıntıları Göster
tabiki doğru ben yorum istedim sadece
quote:
Alıntıları Göster
Benim Bildiğim +8 Dark vane +8 shardan bile iyi
quote:
Alıntıları Göster
bence değişme benimde lwl 71 assasım var darvanesi var 100 hp düşürüyo baya şeyler düşürüyo o yüzden +8 shard kullanıyom shard var md ded e var amam md ler rebirtli
quote:
Orijinalden alıntı: ölümsüzantiapo
bence değişme benimde lwl 71 assasım var darvanesi var 100 hp düşürüyo baya şeyler düşürüyo o yüzden +8 shard kullanıyom shard var md ded e var amam md ler rebirtli
Alıntıları Göster
atacak diyorsan dv leri al can diyorsan md ler kalsın bence md ler atacağım ve spikem seri olsun diyorsan elf belt yok ben az damage yiyeyecem defansım iyi olsun diyorsan glass belt bence glass belt
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
atacak diyorsan dv leri al can diyorsan md ler kalsın bence md ler atacağım ve spikem seri olsun diyorsan elf belt yok ben az damage yiyeyecem defansım iyi olsun diyorsan glass belt bence glass belt
Alıntıları Göster
2sini de değiş
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
2sini de değiş
Alıntıları Göster
HEMEN değiş tabi ya +2 glass belt ne demek ya süper bi şey +0 ı 80-90 gb edior beramusta. +0 elf belt 20gb
quote:
Orijinalden alıntı: __MiDaS__
HEMEN değiş tabi ya +2 glass belt ne demek ya süper bi şey +0 ı 80-90 gb edior beramusta. +0 elf belt 20gb
Alıntıları Göster
Dvleri ßiLmem ama elf belt+2iyi +2 glass beltle degis KESİNLİKLE..
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
Dvleri ßiLmem ama elf belt+2iyi +2 glass beltle degis KESİNLİKLE..
Alıntıları Göster
abi bana göre +8 dark vane
quote:
Orijinalden alıntı: said787878
abi bana göre +8 dark vane
Alıntıları Göster
lan olum kafanmı iyi +8 miragle dark vane değişilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: iponca
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iponca
senin kafan bence iyi değil +8 dv atağı çok daha iyi dex bonusu var bilmeden konuşmayın
quote:
Orijinalden alıntı: iponca
Alıntıları Göster
quote:
+7 dv ye +8 md wersler kabul etmezler.sen ne diosun salak sulak yorumlar yapmayın cypherda +8 md 900m.+6 dv 700m +7 si pazarda yok. +8 hiç bi yerde yok.
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
quote:
+7 dv ye +8 md wersler kabul etmezler.sen ne diosun salak sulak yorumlar yapmayın cypherda +8 md 900m.+6 dv 700m +7 si pazarda yok. +8 hiç bi yerde yok.
Alıntıları Göster
Kardeş bence sallıyon ccünkü 74 lvl olan bi adam bu teklifi üstüne 1milyar para vereverek bile kabul edebilir senin amacın sadece post kasıp topic acmak yuh sana
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
quote:
Alıntıları Göster
sen bilirsin ama:....
quote:
Orijinalden alıntı: TrStrOnG
Kardeş bence sallıyon ccünkü 74 lvl olan bi adam bu teklifi üstüne 1milyar para vereverek bile kabul edebilir senin amacın sadece post kasıp topic acmak yuh sana
Alıntıları Göster
adam yemis seni yaww verir mi hiçç bari gördün mü dv yi