tamamen şans olayı dün akşam 2 mirage +7 ile anvile gittim trina falanda yok ben warrior um mirage ları öölesine basmıştım +7 olmuşlardı 4 taneden 2 tanesi.. Ve Mutlu son ilk bastığım +7 +8 oldu..trina yok server full ve Ares 1 de
kardes 10 tane sb olmaz onun yerine 10 tane full plate yak +7 cunku yaktigin item high class olmasi lazim ucuz olmasindan dolayi full plateler icin priest full plateyi tavsiye ederim 10 unu da bas en tenha saate insh hepsi yanar yandimi sonra direk mirage ++ bus ++ trina bas yanar % 90 sonra 1tane daha mirage ++bus + trina bas %90 olur ;) cok derecede ++7 item yakman lazim $ansin artiyor ayrica 1 tanede trina yakman lazim diye biliyorum :) ama hepsinden once sunu da unutmayalim elinin bo$ kalacagini hepsinin yanacagini goze aliyorsan gir bu ise
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
kardes 10 tane sb olmaz onun yerine 10 tane full plate yak +7 cunku yaktigin item high class olmasi lazim ucuz olmasindan dolayi full plateler icin priest full plateyi tavsiye ederim 10 unu da bas en tenha saate insh hepsi yanar yandimi sonra direk mirage ++ bus ++ trina bas yanar % 90 sonra 1tane daha mirage ++bus + trina bas %90 olur ;) cok derecede ++7 item yakman lazim $ansin artiyor ayrica 1 tanede trina yakman lazim diye biliyorum :) ama hepsinden once sunu da unutmayalim elinin bo$ kalacagini hepsinin yanacagini goze aliyorsan gir bu ise
tamam hepsi $ans ama $unu sakin unutmaaaaaa
gold premium olan bi charla gir lwli manneri hic onemli deil premium kesinlikle upgradede artiriyo kesinlikle karde$im
ayrica kesin en tenha mumkunse anvilin Bo$ oldugu bi zamani sec bu da cok etkili ( nsl diyeceksiniz diyelim si z10 tane +7 yaktiniz ama sizinle bir baska adam daha diyelim +8 deniyor siz 10 tane +7 yaktiktan sonra oteki adamda ++8 deniyorsa o basar 1-2 ++8 onunki +8(diyeceksiniz kim ++8 basar onemli deil +8 adam belki dandik paper +8 basiyo oyleleri cok var anvilden hic ayrilmiyolar hic sevmiyom dupeduz ks oluyo oyle adamlar varken yaklasma anvile :@ olur seninki kul olur ;) yaktiklarin bosa gider
bence çok rahat olur
ben trinasız +8 mrage yaptım şans işi ama çok yüksek ihtimal olur
bence vur trinayı al +8 i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme