beyler 10 sb+7 2 mirage+6 4 mirage+7 ve 4 tane trina ile... mirage+6 ve +7 sbleri önden yakarak...+7 mirageye trina denersem biri +8 olabilirmi?
10 sb yi yaktından sonra +6 mirageları basarsan +7 olur
Olma ihtimali yüksek bence ama önce çoğunu yak daha sonra mirageleri bas Heleki trinada varsa olablir ama yinede oluyor bazen yandığı Sabaha karşı basmanı tavsiye ederim server boşken
hiç yakmadan yaparsın hepsi +8 olur. veya herşeyi yakarsın miragelerde yanar. tamamen şans ben sana elindekileri satıp 2 tane +8 mirage almanı öneririm istersen. +7 sb leri middle classla +8 e bas 1 tanesi olur belki.. bu arada gece boş bi vakitte trinaları +7 mirage ile değişip server boşken hepsini bus ile bassan daha çok şansın olur +8 yapmak adına..
quote:
Orijinalden alıntı: C@RtHeR
önce sbleri yak 10 unuda sora 1 tane mirageyi trina ile bas yansın diğer +7 yide trina ile bbasınca oluyo die biliyom
quote:
ben olsam sb leri yaktıktan sonra +7 lere trina ile basardım. eğer ilki olursa. 1 gün bekler 2 +6 yı bus ile basar patlarsa 3 +7 yi trina ile basardım.
quote:
Orijinalden alıntı: HollowKing
ben olsam sb leri yaktıktan sonra +7 lere trina ile basardım. eğer ilki olursa. 1 gün bekler 2 +6 yı bus ile basar patlarsa 3 +7 yi trina ile basardım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HollowKing
mantıklı gibi
quote:
başka bişe yokmu yakacak 6 mirageleri es geç 5 sb yeter kalanı ile dene %99.99 olması lazım mümkünse gecenin boş vaktinde yazıları kapayıp yap
quote:
Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic
başka bişe yokmu yakacak 6 mirageleri es geç 5 sb yeter kalanı ile dene %99.99 olması lazım mümkünse gecenin boş vaktinde yazıları kapayıp yap
Alıntıları Göster
yaw zaten o itemları satsan bi mirage +8 eder(hemen men)(yanlışım warsa düzeltin
quote:
Orijinalden alıntı: just_for_fun
yaw zaten o itemları satsan bi mirage +8 eder(hemen men)(yanlışım warsa düzeltin
Alıntıları Göster
10 sbden sonra +6 ları koyarsan kesin +7 olur onlar. boşuna yakmış olursun yani. kimsenin olmadığı vakit git anvile 10 +7 sb yak sonra 4 +7 koy eşek şansın yoksa +8 olur bi tanesi. hatta direk 4 +7yi trinayla bassan bile büyük ihtima olur
quote:
Orijinalden alıntı: EXCALIBUR
önce sbleri yak 10 unuda sora 1 tane mirageyi trina ile bas yansın diğer +7 yide trina ile bbasınca oluyo die biliyom
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
illa olcak diye bişey yok ama olma olasılığı yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: SonOfPatriot
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
illa olcak diye bişey yok ama olma olasılığı yüksek
Alıntıları Göster
Magic anvil tenhayken yap yani sabaha doru fln o zmn olur.
quote:
Orijinalden alıntı: MythicForces
Magic anvil tenhayken yap yani sabaha doru fln o zmn olur.
Alıntıları Göster
LA OLM BEN ONLARRI YAKARSAM YENISINDEN Bİ +8 MİRAGE ALIRIM OLMASSINIZZ
quote:
Orijinalden alıntı: ViolentFactor
LA OLM BEN ONLARRI YAKARSAM YENISINDEN Bİ +8 MİRAGE ALIRIM OLMASSINIZZ
Alıntıları Göster
ben 9 tane +7 mirage yaktm. arkasından 1 tane trinayla bastım son bi tane kaldı mecbur trinasız bastım o da yandı yani bence ne kadar trina varsa o kadar iyi :(
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
ben 9 tane +7 mirage yaktm. arkasından 1 tane trinayla bastım son bi tane kaldı mecbur trinasız bastım o da yandı yani bence ne kadar trina varsa o kadar iyi :(
Alıntıları Göster
En az bi tane +8 mirage in olur!!!1
bence hiç deneme istersen ben denedim cunku 5 tane +7 miragem vardı ve 5 tanede trina aladım onları basmadan once priest çitin aldım başta onları yaktım sora mirageleri trina ile bastım ama 1 tane bile cıkmadı bencesine hiç deneme ama yinede sen bilirsin belki baluna 1 tane +8 cıkar ama gold premium deilsen hiç denemeee
bence hiç deneme istersen ben denedim cunku 5 tane +7 miragem vardı ve 5 tanede trina aladım onları basmadan once priest çitin aldım başta onları yaktım sora mirageleri trina ile bastım ama 1 tane bile cıkmadı bencesine hiç deneme ama yinede sen bilirsin belki baluna 1 tane +8 cıkar ama gold premium deilsen hiç denemeee