Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süreliğine bu bölümden ayrılacağım. Çünkü benim C905 güzel bi fotoğraf çekeyim derken elimden kayıp 4. kattan beton zemine çakıldı. Canavar gibi bi telefonumu kaybettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

Arkadaşlar bir süreliğine bu bölümden ayrılacağım. Çünkü benim C905 güzel bi fotoğraf çekeyim derken elimden kayıp 4. kattan beton zemine çakıldı. Canavar gibi bi telefonumu kaybettim.

çok geçmiş olsun hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

Arkadaşlar bir süreliğine bu bölümden ayrılacağım. Çünkü benim C905 güzel bi fotoğraf çekeyim derken elimden kayıp 4. kattan beton zemine çakıldı. Canavar gibi bi telefonumu kaybettim.

çok geçmiş olsun hocam ya

Sağolasın.
  • çok güzel
  • arkadaşlar acaba size göre W995 için en iyi cam driver hangisidir?
    ne kadar denediysem hiçbiri tatmin etmedi malesef :(
  • c905 le ilgilenenler banaa ulassın
  • Çektiğim resimlerin hepsi normal kalitede çekmişim ayarlardan iyi yapmayı unutmuşum

Kediler artık kör olacak flasştan

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 1 Eylül 2010; 21:12:59 >

•  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

bugun cektim acemiyim sizce iyimi :D

• Yarın bana da geliyor c905 aranıza katılıyorum çok heycanlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Yarın bana da geliyor c905 aranıza katılıyorum çok heycanlıyım

ooo hayırlı olsun sonunda aldınız demek
  • quote:

quote:

aldım hocam çok teşekkür ederim.forumdan olması daha bi güzel oldu sanki

• kaan merhaba ve diğer arkadaşlara da merhaba...

Öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınız mubarek olsun...Telefonu sattıktan sonra kötürum gibi bişey oldum.Bi manzara görsem hemen elimi cebime atıyordum fakat telefonu sattığım aklıma geliyordu ve ilk bir hafta böyle gitti.İlk sayfada payşatığım fotoğrafları görmüşünüzdür,bazı arkadaşlar sormuşlar en iyi camdriver felan, en iyisi Xperince serisi..İlk sayfanın ortalarında paylaştığım fotoğraflar bu seri ile çekildi,tabi kameraya yeni alışan arkadaşların bu kaliteyi yakalamarı zor çünkü çeken parmaklar önemli bi rol oynuyor fotoğrafta

Tekrar C905 alacağım dayanamaz oldum artık.1 aya kadar aranızdayım.

Bastıra bastıra söylüyorum şu linkten camdriver gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Witchking's Driver

Şurda da benim modladığım grafik paketi var.Telefonunuzun ikonlarının karika görünmesini istiyorsanız bu grafik paketini mutlaka kullanmalısınız.
    Sayfaları okuyup gelişmeleri görebilirsiniz.Telefonu sattığımdan dolayı grafik paketini istediğim hale getiremedim fakat zaten bu haliyle bile çok çok büyüktür.

Trojan IC pack

Oylamayı unutmayın , bi teşekkürü çok görmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 13 Eylül 2010; 18:42:00 >

• seninde bayramın kutlu olsun ben camdriver dm 3.8 kullanıyorum işimi görüyor şu hdr olayını tam çözemedim.. bir tane elf var hdr çekmesini sağlıyor telefonun..

tekrar c905 alacaksan patch olayını unut brown yapmak artık paralı
  • quote:

quote:

quote:

aldım hocam çok teşekkür ederim.forumdan olması daha bi güzel oldu sanki

hangi arkadaştan aldınız acaba bi de ne kadara?

• Resimler geldi sıcak sıcak Özenmeden çektim ama çok iyi maşallah

İlk 3 resim makro.Diğerleri auto.Yanlız bazı resimlerin boyutu küçülmüş sanırım yüklediğim site kendisi öyle yaptı yoksa ben hiç oynama yapmadım.

• En son resim sıfır ışık denemesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 15 Eylül 2010; 8:18:10 >

•  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

c905 xenon büyüklüğü

• Arkadaşlar bişiy sorcam.C905 için kasa kapak alsam bunu yetkili servisler ücreti bize ait olmak kaydıyla takarlar mı? Ve takarlarsa tahmini ne kadar ücret öderiz?
  • Ben Asya Telekom getirttirmeye çalışmıştım yalan olmuştu.Bu sene içiydi,o kadar yere baktım internette felan hiç bulamamıştım hem orjinal dedikleri yan sanayi,tuşlarından belli diyor zaten kendini.En sonunda Asya telekom bi tane bulmuş full orjinaldi fakat stacker midir nedir o yoktu kasada. hani şu saybırşat yazısı.Ben de taktırmamıştım.

Türkiye'ye gelmediği için yedek parçalarının hepsi mevcut değil ne yazıkki..Bir de kasan çok çok aşırı şekilde deforme olmamışsa hiç mi hiç kasa işine bulaşma derim.Çünkü bu model kızaklı olduğu için hem takılması , hem de eski düzeni bulman çok zor...

Bu arada eğer ki Asya Telekomda kasa varsa taktırmaya ayrı bi ücret ödemiyorsun bildiğim kadarıyla.Bana 85 tl fiyat çıkartmışlardı sanırım.Ama dediğim gibi stacker i yoktu.

1-si --Yani şöyle bi hesab yaparsak; k850i nin kasası 70 tl felan olması lazım.Hadi 60 tl olsun,k850i nin kasasıyla c905i nin kasasının arasında 30 tl felan oynaması çok normal çünkü kapaklı tel bi kere.(tabi ki parçayı Asya telekomdan almak şartıyla)

2-si --Zaten Asya da kiler maaşlı çalışıyor sony ericsson tarafından.Yani adam senden takma parası felan alması imkansız.Ankara daki Sony ye telefon açıp parça siparişi veriyorlar.Ordan geliyor parçalar ve parçalardan 1 tl kar bile yapamıyorlar bizzat Mersin deki bayiyle görüşüp bunları dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 16 Eylül 2010; 11:21:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.