Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ömer64

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

bu millette nedir dokunmatik meragı anlamış değilim eskiden dokunmatik mi vardı

arena güzel telefondur

güzel olmasına güzelde benim içn mesaj yazma önemli

dokunmatikte yazmak zor değil ki. hele t9 la

edit: düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 25 Eylül 2010; 14:58:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

arena güzel telefondur

güzel olmasına güzelde benim içn mesaj yazma önemli

LG NİN TELLERİNİN MENÜSÜ COK BASİT KALIYO ERİCSSONA GÖRE
    ÇİN MALI TELLE R GİBİ LG NİN MENÜLERİ
    AYRICA SHİNE VE PRADA KULLANDIM İKİ TELDE BİR SÜRE SONRA SORUN CIKARDI KENDİ KENDİNE KAPANIYODU
    BEN TAVSİYE ETMEM KARDESİM LG ERİCSSONUN KALİTESİNDE DEGİL

•  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

yok artık orjınal degil dimi bu kesinlikle modifiyeli bu telefon :D

• Arkadaşlar Bu tellerin büyük bölümü Malesef Ankarada bile yok şu anda. W995 alacak oldum Kırmızısını istemedim bulamadım. Sonra anio yu alacak oldum oda tunalı ya bir yere gönderilmiş. Neye heves etsek kalmadı

ancak ayın 3 ü gibi herkes gelecek siparişler diyor. anlayamadım gitti. Ayrıca nette Anio için full kutulu diyor ancak, sony türkiye yi aradığımdada bu model yılbaşından sonra gelecek diyor.

Birde C905 in foto kalitesini görünce insan açıkçası tekrar düşünüyor...
  • quote:

Eskiden renkli telde yoktu ve bir aralar erkek adam renkli tel kullanmaz gibi değişik laflar vardı. şimdi ne gülüyorum o laflara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Eskiden renkli telde yoktu ve bir aralar erkek adam renkli tel kullanmaz gibi değişik laflar vardı. şimdi ne gülüyorum o laflara...

eskidendi iste onlar :D simdi degisti hersey :D ve saten c905 türkiyede yok yurt dısından geliyo anio da aynı yurt dısı cogu :D belki hepsi :D

• quote:

quote:

Modifiye derken sadece cam driver var.Ben k750 k790i w880 w810 t700 da kullandım ve bu teller t700 hariç kesinlikle modifiyesiz kullanılmaz.Modifiyeden sonra direk fotograf makinesine dönüşürler

• quote:

quote:

quote:

Modifiye derken sadece cam driver var.Ben k750 k790i w880 w810 t700 da kullandım ve bu teller t700 hariç kesinlikle modifiyesiz kullanılmaz.Modifiyeden sonra direk fotograf makinesine dönüşürler

666 kanki banada yardımcı olsana bende modifiye edeyim telefonu ya hiç anlamıyorum bu işlerden :(

• http://forum.donanimhaber.com/m_42556311/tm.htm

Linktekileri uyguladım bende.Aslında daha öncede k790 modlamıştım ama unutmuşum.Şimdi tekrar hatırlamak iyi oldu.Takıldığın yer olursa buraya yaz
  •  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=
  • Arkadaşlar daha önce sony ericsson k800 kullandım.k850 kullandım.modifiye işleriyle çok uğraştım.ama şimdi c905 almayı düşünüyorum.telefonu alınca modifiye işlerine nerden başlayacam onu bilmiyorum.bana yardımcı olacak bir konu varmı forumda.arkadaşlar özellikle foto kalitesi olarak KC910 Renoir 'mi sony ericsson c905'mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 4 Ekim 2010; 23:47:07 >
  • konuya bir sorum olacak..w995 ya da c905 in 3g internet bağlantıları nasıldır..hızlı ve kolay bağlanıyor mu..özellikle kamera ve internet özelliği iyi olan bir telefon arıyorum da....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

konuya bir sorum olacak..w995 ya da c905 in 3g internet bağlantıları nasıldır..hızlı ve kolay bağlanıyor mu..özellikle kamera ve internet özelliği iyi olan bir telefon arıyorum da....

internet ozxelligi zaten iyi bu telefonlarin nette cok dolaniyorsan dokunmatik al

kamerada c905 ezer gecer
  • nette dolaşmam cepten ama bağlanmam gereken durumlar oluyor..çalıştığım hastanenin web sitesine bağlanıp hasta filmlerini görmem gerekebiliyor..önemli ama kısa bağlantılar bunlar...w995 bunun için iyi midir yeterli olur mu bilmiyorum..dokunmatik istemiyorum..
  • c905 alacak biryer tavsiye edebilir misiniz? Fiyat soran oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

c905 alacak biryer tavsiye edebilir misiniz? Fiyat soran oldu mu?

Benim dükkan
  • ee??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

ee??

arkadaş ben satıyorum diyor yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.