Şimdi Ara

8 puan öndesin ne Ayağa Kalkması??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Spycho_

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

bu söylentiyi çıkartanlarda kareografi özürlü fener taraftarı.

8 puan öndesin ne Ayağa Kalkması???

Tamam da sonuç olarak demek istediğim Türkiye'de bir tek siz adam akıllı kareografi yapmıyorsunuz, kendinizi bir şey zannedip durmayın sizden önce bu ülkede zaten daha iyileri de yapıldı bunu
    dile getirmeye çalışıyorum belki benim attığımdan da iyileri vardır sadece bu işin tekeli, prof'u olan tek siz değilsiniz.

bu ülkede kim daha iyisini yapmış?

Ulan attık ya yukarıda kör müsünüz nesiniz sizin tek bir kartona hazır resim koymanızla yüzlerce, binlerce kişinin aynı anda senkronize olup ortaya belli bir görüntü çıkartması aynı şey mi? Sizin yaptığınız tür kareografi mi Allah aşkına bir defolun gidin ya. Medyada da her yerde abartıp abartıp duruyor "vaooov gs taraftarı müthiş abi, yok şöyle kareografi yapıyorlar, yok böyle yapıyorlar" ulan bir gidin ya, hiç yoktan en son bizim Beşiktaş maçındaki yaptığımız sarı lacivertli şey bile bundan daha fazla "kareografi" sayılır bir kere zaten kareografinin anlamına ters sizinki.

Kardeşim bi ense tıraşını görebilir miyiz?

Edit : Bu arada basın tribününe kaç takım koreografi açtırmış? Hi araştır.
    Ilk 3D koreografi kim tarafından yapılmış araştır.
    TÜRKİYE içinde kaç takım tam saha koreografi yapmış araştır bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 23 Ekim 2017; 2:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

bu söylentiyi çıkartanlarda kareografi özürlü fener taraftarı.

Tamam da sonuç olarak demek istediğim Türkiye'de bir tek siz adam akıllı kareografi yapmıyorsunuz, kendinizi bir şey zannedip durmayın sizden önce bu ülkede zaten daha iyileri de yapıldı bunu
    dile getirmeye çalışıyorum belki benim attığımdan da iyileri vardır sadece bu işin tekeli, prof'u olan tek siz değilsiniz.

Turkiyede tek yapmıyoruz haklisin ama açık ara en iyiyi yapıyoruz.

• Yalnız bence kareografi çok hoştu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmzasında bu söz olanlar incelenmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs nin şu anki durumu ile birileri elemanlarına ayağa kalkın diye mesaj mı vermek istiyor. Bunu Beşiktaş ya da fenerbahçe üzerinden veremezlerdi çünkü bir anlamı olmazdı.Bunu soruştururlar, bakalım altından neler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 23 Ekim 2017; 8:35:4 >
  • Acaba fenerbahceye mi ayaga kalk dediler?

• Normalde komplo teorisi üretmeden basit bir koreografi diyip geçerdim ama konu Gs olunca ve bu kulübün malum örgütle ililişkisi düşünülünce şüphelenmemek elde değil. Yani sonuçta adamlar Uefa kupası yıl dönümünde anma töreni yapıyolar takımın yarısı yok

• o stada giden herkesi alsınlar abi içeri instagram tayfadan kurtuluruz, zaten taraftar olarak sıkıntılı bir takımız bide instagramcılar çıktı başımıza alın abi içeri hepsi fetöcü bunların
  • 2 yıldır şampiyon olamadığımız kast edilmiş olabilir mi ?

• İstediğiniz kadar uğraşın Galatasaray'ı böyle yenemeyeceksiniz. İftiracılar.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu izlemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Galatasarayın malum örgüt ile olan ilişkisi aşikar zaten daha açık yazamıyoruz sonra burda bann yiyoruz biz bann yiyince galatasaray aklanmış oluyor sonra.

:DDD

• Daha önceden Fethullah Gülen'in vaazını falan görmedim ancak dün kareografiyi görünce şaşırdım Rocky ne alaka Ayağa Kalk teması ne alaka dedim dün de burada Fethullah Gülen'in böyle bir vaaz verdiğini öğrendim ikisinin aynı döneme gelmesi ilginç gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

AYAĞA KALKMALI TÜM GALATASARAY'LI TOPÇULAR, BÖYLE DİZLERİNİN DİBİNDE OTURMAMALILAR TERÖRİSTLERİN.

Sizin yöneticilerinde resmi var aynı şekilde.
  • Neyini savunuyorsunuz ki. bu sacmaliga cevap bile vermeyin.

Haa. Ultraslan galatasarayin en buyuk sorunu belasi. Umarim defolup giderler birgun tribunden.

• Yine Beşiktaş mağdur olmuş. AKP vol 2 bu kulüp.

Yabancı sınırını savunan zihniyetin konuyu açması şaşırtmadı.
  • Headlock Master kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeş, bundan bunu çıkardığına göre ciddi bir rahatsızlığın olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

geçmiş olsun kardeş, bundan bunu çıkardığına göre ciddi bir rahatsızlığın olması lazım

Carşi ve muaddileri 2 senedir Galatasaray feto destegi olmadığı için şampiyon olamıyor diyen güruh değil miydi? Hep magdur olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.