Bildirim
8 puan öndesin ne Ayağa Kalkması??? (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yalnız bence kareografi çok hoştu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İmzasında bu söz olanlar incelenmeli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gs nin şu anki durumu ile birileri elemanlarına ayağa kalkın diye mesaj mı vermek istiyor. Bunu Beşiktaş ya da fenerbahçe üzerinden veremezlerdi çünkü bir anlamı olmazdı.Bunu soruştururlar, bakalım altından neler çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 23 Ekim 2017; 8:35:4 > -
Acaba fenerbahceye mi ayaga kalk dediler?
Normalde komplo teorisi üretmeden basit bir koreografi diyip geçerdim ama konu Gs olunca ve bu kulübün malum örgütle ililişkisi düşünülünce şüphelenmemek elde değil. Yani sonuçta adamlar Uefa kupası yıl dönümünde anma töreni yapıyolar takımın yarısı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o stada giden herkesi alsınlar abi içeri instagram tayfadan kurtuluruz, zaten taraftar olarak sıkıntılı bir takımız bide instagramcılar çıktı başımıza alın abi içeri hepsi fetöcü bunların -
2 yıldır şampiyon olamadığımız kast edilmiş olabilir mi ?
İstediğiniz kadar uğraşın Galatasaray'ı böyle yenemeyeceksiniz. İftiracılar.
Galatasaray'ın şampiyonluğunu izlemeye devam
quote:
Orijinalden alıntı: hasan-1907
Galatasarayın malum örgüt ile olan ilişkisi aşikar zaten daha açık yazamıyoruz sonra burda bann yiyoruz biz bann yiyince galatasaray aklanmış oluyor sonra.
:DDD
Daha önceden Fethullah Gülen'in vaazını falan görmedim ancak dün kareografiyi görünce şaşırdım Rocky ne alaka Ayağa Kalk teması ne alaka dedim dün de burada Fethullah Gülen'in böyle bir vaaz verdiğini öğrendim ikisinin aynı döneme gelmesi ilginç gerçekten -
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
AYAĞA KALKMALI TÜM GALATASARAY'LI TOPÇULAR, BÖYLE DİZLERİNİN DİBİNDE OTURMAMALILAR TERÖRİSTLERİN.
Sizin yöneticilerinde resmi var aynı şekilde. -
Neyini savunuyorsunuz ki. bu sacmaliga cevap bile vermeyin.
Haa. Ultraslan galatasarayin en buyuk sorunu belasi. Umarim defolup giderler birgun tribunden.
Yine Beşiktaş mağdur olmuş. AKP vol 2 bu kulüp.
Yabancı sınırını savunan zihniyetin konuyu açması şaşırtmadı. -
geçmiş olsun kardeş, bundan bunu çıkardığına göre ciddi bir rahatsızlığın olması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: brkmania
geçmiş olsun kardeş, bundan bunu çıkardığına göre ciddi bir rahatsızlığın olması lazım
Carşi ve muaddileri 2 senedir Galatasaray feto destegi olmadığı için şampiyon olamıyor diyen güruh değil miydi? Hep magdur olan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X