Bildirim
8 puan öndesin ne Ayağa Kalkması???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ayn
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bir şey çıkmaz.
trtspor kendi dedi 1 mayısta bursa maçından açılan pankart ordan geliyor. -
Bugune kadar şahane kareografiler hazirlayan ultraslanin boyle sacma bir şeyle cikmasi enteresandi zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu söylentiyi çıkartanlarda kareografi özürlü fener taraftarı. -
-
-
-Rocky yere düşünce sevdikleri "Ayağa kalk Rocky" der aynı kelimeyi malum şahısta kullanmıştır.
-Rocky'nin maçtan önce papazdan günah çıkarması istenir. Türkiye ile ABD vize krizi neden yaşandı? Abd'li papazdan.
-Rocky 7 seridir ve Fetullah Gülen de 7 kitap çıkartmış. Olay nereler gidiyor.
O zaman Rocky Fetö yapılanmasının başında ki gizli güç mü?
Bir de spor sitelerine de bakmak lazım "derbide GÜLEN yoktu" gibi ifadeler mesaj olabilir. Hatta iki takımı da katlederek maçı berabere bitiren ve bu başlıkların atılmasına sebep olan Cüneyt Çakır belkide yapılanmanın bir numaralı adamıdır. -
-
Bu geyiği maçın başında yapmıştık. Sizin jeton geç düşmüş. 5 saat sonra ayıkmışsınız mevzuyu
Arkadaşlar biz şampiyonluğumuzu ilan ettik ve lig bitti de benim mi haberim yok? Biz 3-5 puan farkıyla yada 1-2 derbi galibiyetiyle avunacak takım değiliz. Şampiyon olamadığımız müddetçe hiçbir şeyi başarmış sayılmayız henüz. Lig uzun gidilecek çok yol var. Daha iyi olmamız lazım. Çok iyi olmamız lazım. Bu koreografi de bunu söylüyor zaten.
Fetö nün bu vaaz denilen saçmasını ilk defa duyuyorum. Şu dakikadan sonra onun peşinden giden olmaz zaten. Ciddiye alınacak birşey değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
bu söylentiyi çıkartanlarda kareografi özürlü fener taraftarı.
Böyle kareografilerimiz olucağina hiç olmasin daha iyi
-
O kadar şişirdiler olay bumuymuş yani ben maç başında görünce hiç beğenmedim şahsen
Bence kötü bi niyet yok ama fikri ortaya atanın fetöyle alakası olabilir tüm ultraslana mal etmek saçmalık bi araştırsınlar bakalım
Büyük ihtimalle tesadüftür zaten o slogan çoğu maçta var çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
koreografi ayağa kalk demiyor, Ayağa kalktık diyor.
sen diz çöktüğün için onlar büyük görünüyor, ayağa kalk sloganı geçen sezona ait. bu sezon da ayağa kalktık manasına hazırlanmış.
ha ama çok kötü olmuş o ayrı. yaratıcılık sıfır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Spycho_
quote:
Orijinalden alıntı: Jose Mari
quote:
quote:
Tamam da sonuç olarak demek istediğim Türkiye'de bir tek siz adam akıllı kareografi yapmıyorsunuz, kendinizi bir şey zannedip durmayın sizden önce bu ülkede zaten daha iyileri de yapıldı bunu
dile getirmeye çalışıyorum belki benim attığımdan da iyileri vardır sadece bu işin tekeli, prof'u olan tek siz değilsiniz.
bu ülkede kim daha iyisini yapmış?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jose Mari
quote:
quote:
Tamam da sonuç olarak demek istediğim Türkiye'de bir tek siz adam akıllı kareografi yapmıyorsunuz, kendinizi bir şey zannedip durmayın sizden önce bu ülkede zaten daha iyileri de yapıldı bunu
dile getirmeye çalışıyorum belki benim attığımdan da iyileri vardır sadece bu işin tekeli, prof'u olan tek siz değilsiniz.
bu ülkede kim daha iyisini yapmış?
Ulan attık ya yukarıda kör müsünüz nesiniz sizin tek bir kartona hazır resim koymanızla yüzlerce, binlerce kişinin aynı anda senkronize olup ortaya belli bir görüntü çıkartması aynı şey mi? Sizin yaptığınız tür kareografi mi Allah aşkına bir defolun gidin ya. Medyada da her yerde abartıp abartıp duruyor "vaooov gs taraftarı müthiş abi, yok şöyle kareografi yapıyorlar, yok böyle yapıyorlar" ulan bir gidin ya, hiç yoktan en son bizim Beşiktaş maçındaki yaptığımız sarı lacivertli şey bile bundan daha fazla "kareografi" sayılır bir kere zaten kareografinin anlamına ters sizinki.
-
GTA şifrelerini Fetö şifreleri diye sunan bir ülkenin , basit bir düşünce ile hazırlanmış koreografisini bu denli abartması ve saçma sapan illüminati şifreleri tarzı şifreler bulması çok saçma ve gereksizdir. Boş işlerle uğraşıyoruz.
Benzer içerikler
- gs bonus
- barış manço hangi takımlı
- meşale nereden alınır
- passolig debit plus nedir
- milenyum kupası
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X