Şimdi Ara

+8 RAPTOR BASTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZeuceS

quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

http://img263.imageshack.us/my.php?image=raptor3yg.jpg

bu da ss dayanayıp kendi roguem ile taktım:D

tebrik ederim hayırlı olsun

BENDE EDERİM

Helal

• hayırlı olsıun gerçektende nickinde bi ball war
  • Arkadaşım tekrar soruyorum hangi server de bastın itemi ?
  • keske video cekseydim dioyrum aman neyse bastık ya o bana yeter beyler +8 raptorun fiatı nedir piyasası tam olarak nedir?_
  • quote:

keske video cekseydim dioyrum aman neyse bastık ya o bana yeter beyler +8 raptorun fiatı nedir piyasası tam olarak nedir?_

ben wp +1 e veririm ole diyim,kac gb eder bilmiyorum ama allaha sukurki kolay bir item basmıssın cb filan bassaydın bitmiştik yine açmadık topic şekli bırakmazdın he :)
  • Tebrikler.

.
  • SERVER ?? MANESSE ALABİLİRİM
  • hangi server? diesde ise raptora talibim
  • walla bence +8 raptor +8 cb den daha pahalı
  • hll olsun da hangi server
  • kardesim tum ıtemlerımı sattım diyorsun uzerinde sheller duruyor ve oyunu bırakacaksın tum ıtemler yansın diye basıyorsun neden trina kullanıp gozlerını kapatarak basıyorsun ben bunu anlayabılmıs degilim oyunu bırakacaksan gidersin anvile ne trina kullanırsın ne bisey basarsın ustelik tek trinada kullanmamıssın birden fazla o yuzden oyunu bırakacaktım bastım hesabını bi kalem gec ,sana basmadın demiyorum ama oyunu bırakacaktım bastım kısmına ben inanmıyorum arkadasım........
  • bence sen o charı ıtem basmaları için kiraya ver daha çok para kazanırsın
  • SERVER NE YAA ?? MANESSE SANA DW +7 VE ROL WERİRİM ÜSTÜNÜ ALTINI AYARLARISS
  • Adamın lvl 60 mı bak bakayım shell olsun savaş zamanıymıs demekki =)
  • Hayırlı oLsun Nickde Anlamlı Yani Hanii_Ball Derlerse Al Sana baLL Falan Diye Gösterirsin
  • Ben +5 zor basarım adam +8 basıyor yaw...Senin charda bug var
  • quote:

evet o da bendim gene aynı charda bastım nick :hanii_ball nickimde hayır war kardesim

hangi server ?
  • SERVER NE BU KADAR ZORMU YA ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

kardesim tum ıtemlerımı sattım diyorsun uzerinde sheller duruyor ve oyunu bırakacaksın tum ıtemler yansın diye basıyorsun neden trina kullanıp gozlerını kapatarak basıyorsun ben bunu anlayabılmıs degilim oyunu bırakacaksan gidersin anvile ne trina kullanırsın ne bisey basarsın ustelik tek trinada kullanmamıssın birden fazla o yuzden oyunu bırakacaktım bastım hesabını bi kalem gec ,sana basmadın demiyorum ama oyunu bırakacaktım bastım kısmına ben inanmıyorum arkadasım........

adamın uzerınde shell yok.ezıkk ınsan.. bıse bılıymus gibi konusma.. adamın ınventory bos kormusun lvl 57.. savas zamanında shell li gozukuyor charlar ... allah senın gibi ezıklere akıl mantık versın.. önyargıdan kurtulun artık be
  • Kardeş Bi Server Sölede bir sürü talibin var bak alan olcak kesin adamın teki rol fln dio ama manesteymiş o adam -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.