Şimdi Ara

+8 RAPTOR BASTIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrikler kardes gule gule kullan yada sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

beyler ben artık dünyanın en ballı insanıyım gene oyunu bırakıcam dedim sattım bütüm itemleri gittim anvile koydum teker teker 3 tane İTEM KALDI +7 RAPTOR +7 SHARD +7 RAPTOR 1 raptoru trina ile bastım yandı 2si koydum raptoru bus we trina gözleri kapadımok ddedim bi baktım bana gülümsüo raptor +8 video cekemedim ama ss aldım abime raptoru gösterirken bug oldu o yüzden sadece anvilinde olan şeyler çektim.. hani item failed fln yazıo ya onları

ii

• Orjinalden alıntı: stormshadow

Orjinalden alıntı: stormshadow

kardesim tum ıtemlerımı sattım diyorsun uzerinde sheller duruyor ve oyunu bırakacaksın tum ıtemler yansın diye basıyorsun neden trina kullanıp gozlerını kapatarak basıyorsun ben bunu anlayabılmıs degilim oyunu bırakacaksan gidersin anvile ne trina kullanırsın ne bisey basarsın ustelik tek trinada kullanmamıssın birden fazla o yuzden oyunu bırakacaktım bastım hesabını bi kalem gec ,sana basmadın demiyorum ama oyunu bırakacaktım bastım kısmına ben inanmıyorum arkadasım........

adamın uzerınde shell yok.ezıkk ınsan.. bıse bılıymus gibi konusma.. adamın ınventory bos kormusun lvl 57.. savas zamanında shell li gozukuyor charlar ... allah senın gibi ezıklere akıl mantık versın.. önyargıdan kurtulun artık be

bebe senin gibi surekli bilgisayar basında oturmuyorum isim gucum var ss in altını ustunu ıyıce kontrol edemem shelleri gec trinayla raptor basılması kısmına gel bana hitap seklindede bi daha ezik kelimesini kullanma yamulturum seni

benım gıbı bılgısahibi deilsen.
    1-ustune vaizfe olmayan konulara karısma..
    2-bilmediğin konulara atlama
    3-adamın keyfıne kalmıs bırsey ona sen karısamazsın.. belkı trınayı anvıl de yakmak ıstedi ama raptor 8 olmus..
    4-sen tipik bi klavye erkeğisin..bırakın bu ayakları..eziksin işte yamultsana beni??? By qlavy£ erkeği

bak bebe cok konusma bir defa daha uyarmayacagım seni,istedigim konuya karısırım istedigime karısmam bu konu senin gibi bebeleri ilgilendirmez,klavye erkegimiyim degilmiyim ozelden gel ben sana kendimi tanıtırım...

Hop hop dingonun ahırımı burası, bebeymiş lafa bakç Madem birşey bilmiyorsun neden konuşuyorsun.

• Tbrk.
  • SAOLUN
  • Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

kardesim tum ıtemlerımı sattım diyorsun uzerinde sheller duruyor ve oyunu bırakacaksın tum ıtemler yansın diye basıyorsun neden trina kullanıp gozlerını kapatarak basıyorsun ben bunu anlayabılmıs degilim oyunu bırakacaksan gidersin anvile ne trina kullanırsın ne bisey basarsın ustelik tek trinada kullanmamıssın birden fazla o yuzden oyunu bırakacaktım bastım hesabını bi kalem gec ,sana basmadın demiyorum ama oyunu bırakacaktım bastım kısmına ben inanmıyorum arkadasım........

adamın uzerınde shell yok.ezıkk ınsan.. bıse bılıymus gibi konusma.. adamın ınventory bos kormusun lvl 57.. savas zamanında shell li gozukuyor charlar ... allah senın gibi ezıklere akıl mantık versın.. önyargıdan kurtulun artık be

bebe senin gibi surekli bilgisayar basında oturmuyorum isim gucum var ss in altını ustunu ıyıce kontrol edemem shelleri gec trinayla raptor basılması kısmına gel bana hitap seklindede bi daha ezik kelimesini kullanma yamulturum seni

3-adamın keyfıne kalmıs bırsey ona sen karısamazsın.. belkı trınayı anvıl de yakmak ıstedi ama raptor 8 olmus..
    4-sen tipik bi klavye erkeğisin..bırakın bu ayakları..eziksin işte yamultsana beni??? By qlavy£ erkeği

bak bebe cok konusma bir defa daha uyarmayacagım seni,istedigim konuya karısırım istedigime karısmam bu konu senin gibi bebeleri ilgilendirmez,klavye erkegimiyim degilmiyim ozelden gel ben sana kendimi tanıtırım...

ilk bas adam gibi konusmayı ören ondan sonra millete bebe de.yaş olarak bilmem ama beyin olarak sen tam bi BEBE sin 2 saattir abuk sabuk konusarak bebe ,yamulturum,sana kendimi tanıtaym... Yok ya gel tanıt hadi böle konusanları cok gördk.Simdi kaybol ve kendi seviyende bi forum bul burası sana göre cok yüksek gelir

cello yavrum kapa ceneni 2 kısının yaptıgı tartısma senı ılgılendırmez onunden ye gerısıne karısma....ne o aynı lıse tayfasının bebelerı bır araya gelıp yazmayamı basladınız :)

• cok ballısın valla helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

+8 chitin bow uda basan sendin dimi?
    analar ne ballı oğul doğuruyor ya:S

nerde bizde öyle ana
  • helal olsun sana
  • la biz daha +8bow basamıoz elalem neler basıo wow şaka bende bi kere +9sword breaker basmıştım
  • Upgrade işinde şanslı gördüm seni, umarım şansın devam eder
  • Orjinalden alıntı: stormshadow

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

ilk bas adam gibi konusmayı ören ondan sonra millete bebe de.yaş olarak bilmem ama beyin olarak sen tam bi BEBE sin 2 saattir abuk sabuk konusarak bebe ,yamulturum,sana kendimi tanıtaym... Yok ya gel tanıt hadi böle konusanları cok gördk.Simdi kaybol ve kendi seviyende bi forum bul burası sana göre cok yüksek gelir

cello yavrum kapa ceneni 2 kısının yaptıgı tartısma senı ılgılendırmez onunden ye gerısıne karısma....ne o aynı lıse tayfasının bebelerı bır araya gelıp yazmayamı basladınız :)

hayır sadece senin gibi bazı densizler kendilerini bişi sanıo ve başkalarının haklarını hice sayarak kafasına göre işler yapıo.2 saattir ettiğin laflara bi baksana bebe , yamulturum, sana kendimi tanıtrm...
    biraz daha düzgün konuşmayı öğrensene buradakiler senin öz kardeşin değil akrabağınmış gibi konuşmayı kes

• quote:

Upgrade işinde şanslı gördüm seni, umarım şansın devam eder
    ins kardes dün +7 shard ile trina kalmıstı onuda +8 olur umuduyla +8 yaoarım dedim yandı tabi önceden 7-8 parca fp yaktım ama size şöle bişi söleyim bu işin sırrı rogue +8 fp sette gecen chitin bow +8 yaparkende +8 rogue fp set yakmıstım:)
  • aga sana 58 lvl lik adres vercem sölüom xxyangelxxy şifre:tevez_05 areste soyarsın

• vay bea kiskandim valla tebrikler arkadasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SaVaRoNa_07 -- 3 Şubat 2007; 19:50:12 >
  • bravo valla
  • ciddi basmış adam
  • bu adamda gecen haftada aynısını dedı laf olsun dıye kyuyor chıtn bow u sen basmıstın demı +8 e
  • adamın birsey dedigi yok hlovej celo. uyuz uyuz yazmayı bırakın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.