slm arkadaslar sizden ricam bana bi konuda ki yorumlarınız; Elimde +8 raptor var. 2*12/1 str takılarla raptoru versem dual we+0 alabilirmiyim, fazla mı vermiş olurum yoksa normal bi takas mı? fazla vermişsem fp+9 pad de isteyebılırmıyım ustune bırazda para vererk.. Lütfen yorum yaparmısınız.. DİES adream 59lvl warior
+8 raptora +8 md dual ve item falan istiyorlar +8 md nin tekine we verdiklerine göre +8 raptora rahat alısın bence
Str takıyı at bi kenera o zaman denk olur gibi 5-6 gb de üste alırsın...
str takılarıda versem bırazda parada versem fp+9 da ısteyebılırmıyım ustune(pad)
quote:
Orjinalden alıntı: AEKOSE
slm arkadaslar sizden ricam bana bi konuda ki yorumlarınız; Elimde +8 raptor var. 2*12/1 str takılarla raptoru versem dual we+0 alabilirmiyim, fazla mı vermiş olurum yoksa normal bi takas mı? fazla vermişsem fp+9 pad de isteyebılırmıyım ustune bırazda para vererk.. Lütfen yorum yaparmısınız.. DİES adream 59lvl warior
giga +6ya dual we alıyom ne diyon yaw swen =???
ulen + 8 raptora dual we + pp veriom kimse sallamıo bile
bana diesde dual we ve fp+9 pad lazım bu itemlere sahıp olanla pazarlık ederım,,+8 raptoruda vermeye hazırım
olm ne yapacan we ye kullan işte kim kaybetmişte raptoru sen satıyorsun başka kullanacağın silahın varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme