Şimdi Ara

8.Sınıf Teog Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 8.sınıfa geçtim ve ramazanda eve kapanmaktan başka yapacak bir şeyim yok. PC,TV bir yere kadar günde 1-2 saat TEOG 1 çalışayım diyorum. Elimde kaynak olarak Körfez var. Yeterli olur mu? Veya okul başlayınca mı çalışmalıyım? (25 Ağustos'ta okul başlayacak diyorlar) Bu arada Bahçeşehir Kolejine gidiyorum. Bu şekilde. Şimdi çalışırsam fark büyük olur mu? Yoksa Ramazan boyunca dinlenmeli miyim?Bu arada kaynak önerileriniz ne olur? Teşekkürler

• 7. Sınıf konulara da biraz bak. 8 e de biraz bak. Günde 1 saat yeter gibi. Ve kitap oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM den ulaş gecen tilki tatil planimi yazayim

• başka bir konudaki arkadaşa yazdığımı copy paste yapıyorum

bunları al
    *anafen tüm dersler
    *güvender tüm dersler konu anlatım-test karışık
    *anafen din konu anlatım

eğer imkan varsazambak türkçe matematik inkılap fen soru bankası tek tek al

bunları alma
    *okul artı kitabı sözünözü (vakit kaybı)
    *coşku tüm dersler (mal mal sorular var ve aşırı basit)
    *tudem tüm dersler (en üstte dedim)
    *körfez konu anlatım (beleşe verdiler yinede kullanmadım etkinliklerin cevap anahtarı bile yok)

şimdi yazacağım şeyleri sene boyunca aklında tut hatta bi yere not falan al

1-her konunun önemli yeri falan vardır ezber mezber
    inkılapta kodlayabiliyorsan kodla
    o çok ince ayrıntıları ufak bi kağıda yaz sınav günü okula giderken oku onları hatta ordaki görevliye ver 30dk aralarda da oku

inkılapta mesela amasya kongresinin önemli şeylerini ben g*y diye kodladım
    gerekçe amaç yöntem amasyada konuşulmuştur

2-birsürü deneme çöz mümkünse zaman denemesini al devamlı çöz ben öyle yaptım teog deneme havasında geçti sadece kasım ayında türkçede heyecanlandım ilk sınav olduğu için. bir de nisanın matematiğinde,çünkü baya kazıktı. ama heyecanı azaltıyor belki heyecandan yanlış yapacaktım yapmadım

3-o kodlamaları diğerleriyle paylaşma evet çok çirkefçe görünüyor ama bu sıralama sınavı ve çirkef olucan her geçtiğin kişi avantaj

4-hiç anlamadığın konuya "yiaa ben bunu anlamıyom" diyip çalışmamazlık etme daha çok çalış ki eksiğin kapansın

5-sınav esnasında bir soru baya kazık gelirse "of bilmiyorum aha gitti sınav gitti emeklerim" diye kendi kendini yeme,sana zorsa herkese zordur zaten kaç ay öncesinden çalışmaya başlamışsan sana zor gelen gerçekten zordur ama çalışmazsan o korkuya girebilirsin.

6-online oyun falan oynama orada bi hırs vardır ben oyunda iyi olucam herkes beni tanıyacak vsvs vakit kaybı. oyun oynayacaksan tek kişilik oyna pes tarzında. 1 sene sabretmezsen 4 senen yanacak

• Sağolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani adam

başka bir konudaki arkadaşa yazdığımı copy paste yapıyorum

bunları al
    *anafen tüm dersler
    *güvender tüm dersler konu anlatım-test karışık
    *anafen din konu anlatım

eğer imkan varsazambak türkçe matematik inkılap fen soru bankası tek tek al

bunları alma
    *okul artı kitabı sözünözü (vakit kaybı)
    *coşku tüm dersler (mal mal sorular var ve aşırı basit)
    *tudem tüm dersler (en üstte dedim)
    *körfez konu anlatım (beleşe verdiler yinede kullanmadım etkinliklerin cevap anahtarı bile yok)

şimdi yazacağım şeyleri sene boyunca aklında tut hatta bi yere not falan al

1-her konunun önemli yeri falan vardır ezber mezber
    inkılapta kodlayabiliyorsan kodla
    o çok ince ayrıntıları ufak bi kağıda yaz sınav günü okula giderken oku onları hatta ordaki görevliye ver 30dk aralarda da oku

inkılapta mesela amasya kongresinin önemli şeylerini ben g*y diye kodladım
    gerekçe amaç yöntem amasyada konuşulmuştur

2-birsürü deneme çöz mümkünse zaman denemesini al devamlı çöz ben öyle yaptım teog deneme havasında geçti sadece kasım ayında türkçede heyecanlandım ilk sınav olduğu için. bir de nisanın matematiğinde,çünkü baya kazıktı. ama heyecanı azaltıyor belki heyecandan yanlış yapacaktım yapmadım

3-o kodlamaları diğerleriyle paylaşma evet çok çirkefçe görünüyor ama bu sıralama sınavı ve çirkef olucan her geçtiğin kişi avantaj

4-hiç anlamadığın konuya "yiaa ben bunu anlamıyom" diyip çalışmamazlık etme daha çok çalış ki eksiğin kapansın

5-sınav esnasında bir soru baya kazık gelirse "of bilmiyorum aha gitti sınav gitti emeklerim" diye kendi kendini yeme,sana zorsa herkese zordur zaten kaç ay öncesinden çalışmaya başlamışsan sana zor gelen gerçekten zordur ama çalışmazsan o korkuya girebilirsin.

6-online oyun falan oynama orada bi hırs vardır ben oyunda iyi olucam herkes beni tanıyacak vsvs vakit kaybı. oyun oynayacaksan tek kişilik oyna pes tarzında. 1 sene sabretmezsen 4 senen yanacak

Helal kardeşim ellerine sağlık copy paste yapmış olsan bile Küçüklerimize böyle taktikler vermeliyiz işte

• frknnm F kullanıcısına yanıt
    Sözün Özü yayınlarının 5G Soru banklarını, deneme sınavlarını bir de Anafen'in PES diye Pratik Eğitim Seti var onu mutlaka öneririm.
  • TEOG İngilizce denemeleri içinhttp://www.ingilizcecin.com/ders/210/teog-ingilizce.html buraya bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.