Şimdi Ara

8.Sınıfın kıymetini bilelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok uzun ama hayatın uzunluğunu düşünürsek çok kısa bir şey paylaşacağım.Evet,arkadaşlar ortaöğretim çok önemli ÇOĞU dersin temelidir.Örnek:Matematik.Fakat ben yattım.Bakalım ne olacak bu halim.
    9. Sınıf:SBS ye girmeden aynı okulda devam ettim.Ama bu sefer yatmadım cidden çalışıyordum.Bildiğiniz üzere 9.sınıfta Fen 3 e Matematik 2 ye Sosyal de 2 ye bölündü ve ben ortalama 100 derste 90 ınında iyi notlar getirdim.Çünkü Aklım Başıma gelmiş harıl harıl çalışıyordum.İkinci dönem teşekkürle geçtim
    10.Sınıf
    9.Sınıfa nazaran daha kolaydı.Fakat çok kötü dersler gördüm.Maalesef hepsi sözeldi.Neyse 2 dönemde teşekkür aldım.Buna Karşılık baya bir çalıştım gecelere kadar.Hatta tuvalette bile çalıştım.Hatırlıyorum da Sports tv de tenis macı vardı ve ben kendimden geçmiş olarak tost yerdim.(Kepekli)ve yarı uykulu yarı uykusuz.
    11.Sınıf
    10.Sınıf gibiydi.Edebiyattan uçmuştum resmen .Notlarım 10.Sınıfa oranla iyiydi.Hatırlıyorum da bir gün felsefe çalışırken elektrik gitmişti ve ben hala Çalışmaya devam etmişim.Bunun dışında ise o dönemde Gagnam Style Şarkısı meşhurdu.O sınıfın sonlarında bir de baktım ki YGS adında bir sınav varmış.İlk defa 11.Sınıfta YGS yi duydum.
    12.Sınıf
    Evet geldik son Sınıfa bu Sınıfta az ders işlenirdi çünkü önümüzde hayatımızı belirleyecek olan üniversite sınavı vardı.Hatta coğrafyacı föyden bize YGS konularını anlatırdı.Ben de son 2 gün çalışabildim çünkü sınavlardan Çalışmaya vakit yoktu.Neyse sınav günü geldi çattı.Maalesef heyecanıma yenik düştüm ve barajı geçemedim.Kötü oldu bu benim için neyse seneye gireceğim dedim girdim ve barajı geçtim.Unutmayın arkadaşlar ÇALIŞMAYANIN BAHANESI ÇOKTUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir yazı olmuş.
    Ellerinize sağlık
  • elinize sağlık
  • Çok Beğendim Yazan Ellerin Dert Görmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.