Şimdi Ara

8 Tane sroyu kasmadan açıcak leptop önerilerinizi alabilirmiyim.. ( max 3000 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler.. Silkroadı yaklaşık 7 senedir oynuyorum yaklaşıkta 3000 tl para harcamışımdır.. Ama artık oyunu ticarete çevirmek istiyorum.. 16gb ram li bilgisayarım var fakat o bilgisayarımı grafik tasarım için kullandığımdan dolayı silkroad için kullanmayı düşünmüyorum.. Bu yüzden en az 8 tane charı 0 kasmayla açıcak kaliteli bir netbook arıyorum şuan maximum 3000 TL ayırabilirim.. Aklımda sony vaio i7 serisi var fakat sizin değerli görüşlerinizede ihtiyacım var :) Madem grafikersin kendine ait leptobu seçemiyormusun diyen arkadaşlar olursa ; elbette aklımda birkaç model var ama sizin fikirlerinizi alıp kesişen noktayı arıyorum. Şimdiden Teşekkürler..

• 1.Hiçbir dizüstü pcde oyun oynanmaz.Isınır en kralını getirsen sonuçta 7/24 açık olucak.
    2.Alıcam dersen dizüstü ıntel tabanlı pcden başka alma asus alırsan başın ağrır.
    3.Masaüstü alıcam dersen asus ati tarzı pc topla ısınsada sorun olmaz rahat oynarsın
  • Monsterın son çıkardığı leptop 30 tane sroyu kasmadan açabiliyor... Monsterda bir leptop.... artı leptoplar için geliştirilmiş derecede ram soğutucuları var... Sony vaio i7 extreme de 12 tane açabiliyor.. Dediklerine katılıyorum fakat senin dediğin orta seviye leptoplar için geçerli geforce geliştirdikçe ekran kartlarını, leptoplarda gelişiyor...
  • git 3000 tllik laptop al.

Eğer 10 tane kasarak açıyosa değistir :))
  • içinde en az Ati 5650 mobily radeon ekran kartı olan bir laptop al. ram 4 gb olandanda alabilirsin ilave 4 gb daha eklersin 8gb yeter. işlemci i7 olsun.

bende hp dv6 var. ekran kartı 5650. oyunlarda başarılı. 3 silkroad + Divine Souls online açıyorum. Divine Souls kaliteli grafiği olan bir oyun ve grafikler fullde. en ufak kasma olmuyor. oyundan atma gibi bir sıkıntı yaşamıyorum. tek sorunum HP lerin aşırı ısınması onuda laptop soğutucusu kullanarak çözüyorum. alıcaksan HP alma ısınma sorunun olur. Arkadaşın dediği gibi Moonster alabilirsin tamamen oyun üzerine kurulu bir laptop. fiyatıda fazladır ama isteğine uyumlu bir laptop. ayrıca ekranları 17" oluyor laptop olduğu halde.
  • Bahsi geçen 8 karakter 7/24 açık duracaksa kesinlikle notebook almayın. Ancak şu 5 karış kalınlığındaki kasası olan monsterlar iş görebilir o da belki. Notebooklar hassastır, narindir. 7/24 açık duracak notebook'un masaüstüne göre cortlama oranı çok çok daha fazladır. Tavsiyem; o 3000 liraya hyavani bir masaüstü toplanır 50 tane karakter açılır (abartıyorum ). Tabi o kadar para verdikten sonra kasa fanlarınıda adam gibi alırsınız, notebooktan daha sessiz bir sistme olur.

Ha bu arada sony vaio demenizi anlamadım. Sony vaio'ya vereceğiniz fahiş fiyatla muadil olarak çok çok çok daha iyi cihazlar almak varken neden vaio? Mesela niye asus G serisi değil? Hiç kalite malite demeyin; servis konusunda da asusun arkasında çizgi elektronik var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.