Şimdi Ara

8 Watt Fm Verici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Konuları İnceledim Sölemek İsterim Amatör Ve Profesyönel Yorumlar Yapıldığı İçin Herşey Bir birine Girmiş Hiç Birşey Anlayamadım

1)8 Watt Fm Verici İçin Gereken Malzemeler Ve Şablon Bulamadım
    2)Yanılmıyorsam Frekans Karışmamasını Sağlayan Pll Kontrolüydü Devrede Oda Olursa İyi Olur
    3)Belli Bir Bilgilendirme Panelli Olması Daha Çok İşime Gelir
    4)8 Wattlık Bir Vericiye Nasıl Bir Anten Gerekli
    5)8 Wattlık Bir Verici Ne Kadarlık Bir Alana Yayın Yapar
    6)8 Wattlık Fm verici Dışında Yayın İçin Bana Neler Gereklidir

Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkür Ederim

Bu Arada Böle Bi Yayın Sonucu Kapıma Polislerin Geliceğini Biliyorum

• Bu ülkede bazı kanunlar, kurallar var. Güçlü alıcı verici devreleri bu tür olaylar sebebiyle denetim altında üretilir. Bandrollenir, kayıt altına alınır, sürekli frekans taraması yapılır.

Kanun ve kurallar keyfiyetten koyuluyor olsa idi hadi buyrun bu devreleri yapın derdik, keyfi kanunlara el birliğiyle karşı çıkardık.

Terörün belasının ekmeğine yağ sürmeyin. Gün geçmiyorki bu lanet olasıca şerefsizlerin eylemlerinden dolayı canımızın yanmadığı bir gün olmuyor. Evet çıkışım bu sebeple. Nerede nasıl olursa olsun küfretmeden duramıyorum.

Her yerde rahatça bu tür ekipmanlara erişebilmeleri farklı birşey, bizim aracılığımızla erişebilmeleri çok daha farklı birşey. Kendi elinle birinin ölümüne sebep verebilecek bir bilgiyi sunmak içimden gelmiyor, küfürlerle, lanet okumalarla karşılık veriyorum.

Bu gün amatör yüksek güçlü kayıtsız devrelerin artması bu türdeki sinyallerin takibini zorlaştıracaktır. Onun için yapmayın, yaptırmayın. Elinizle, bilginizle ülkemizin vatandaşlarının akan kanına ortak olmayın.

Başka şeyle uğraşın.

• Merhabalar İlk Önce Tepkinizi Az Çok Anlamaktayım Ve Saygı Duymaktayım Bizde Bu Toprakların Çocuğu Olarak Bizde Hergün Verilen Şehitlerimize Üzülmekteyiz

Fakat Ben Bu Devreyi Yayın Yapmasamda Yapmak İstiyorum Bir Uğraş Olarak Burda Canım Gerçekten Çok Sıkılıyor
  • Yardım Edicek Bilgilerini Paylaşacak Olan Kimse Yokmu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.