Şimdi Ara

+8 Weapon Ve İtem Nasıl Yapılır ? Ögrenmek isteyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar +8 item yapmak istiyorsanız. bu başlıktan ayrılmayın. Ben dün +8 Wizard yaptım. Öncelikle 100 tane wizard staff alın. Daha sonra 300 tane Low Class Upgrade scroll ve 70 tane Elementel Low class. Daha sonra cantanıza atın. Mazemeleri ve Magic başına geçin. +5 kadar hiç durmadan basın. +5 yaptıktan sonra sonra +6 basmaya başlayın. +6 yapınca eemantel yapın. Eger elinizde 42 44 tane +6/48 staff olursa ki cok rahat olur. +7 basmaya başlayın. Eger 10 15 tane +7 elemantel olursa direk +8 yapımına başlayın. Kesinlikle biri +8 olur.

Kolay gelsin

• Ya paşam bende bişi sölicen zannettim
  • Hoca nedir ? vay

iyi degilmidir ?
  • onun yerine bi tane +8 wizard alsak daha ucuza gelmez mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerSA

Arkadaşlar +8 item yapmak istiyorsanız. bu başlıktan ayrılmayın. Ben dün +8 Wizard yaptım. Öncelikle 100 tane wizard staff alın. Daha sonra 300 tane Low Class Upgrade scroll ve 70 tane Elementel Low class. Daha sonra cantanıza atın. Mazemeleri ve Magic başına geçin. +5 kadar hiç durmadan basın. +5 yaptıktan sonra sonra +6 basmaya başlayın. +6 yapınca eemantel yapın. Eger elinizde 42 44 tane +6/48 staff olursa ki cok rahat olur. +7 basmaya başlayın. Eger 10 15 tane +7 elemantel olursa direk +8 yapımına başlayın. Kesinlikle biri +8 olur.

Kolay gelsin

o filmi bende seyretmiştim

• yani
  • cok zahmetlı ya o kadar yaptıktan sonra elınde kalan malzemeler adamı cıldırır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocketboy

onun yerine bi tane +8 wizard alsak daha ucuza gelmez mi ?

+1
  • yaw hepsi hikaye bende sword breaker yaomaya çalıştım öle nooldu bana 20m e patladı elde 0
  • 100 tane staff inventory e sığmaz bu biiir.seri bi şekilde basmak istersen en fazla 35 tane faln alırsın
    buna vereceğin paraya ne stafflar alırsın waryaaa
  • quote:

Arkadaşlar +8 item yapmak istiyorsanız. bu başlıktan ayrılmayın. Ben dün +8 Wizard yaptım. Öncelikle 100 tane wizard staff alın. Daha sonra 300 tane Low Class Upgrade scroll ve 70 tane Elementel Low class. Daha sonra cantanıza atın. Mazemeleri ve Magic başına geçin. +5 kadar hiç durmadan basın. +5 yaptıktan sonra sonra +6 basmaya başlayın. +6 yapınca eemantel yapın. Eger elinizde 42 44 tane +6/48 staff olursa ki cok rahat olur. +7 basmaya başlayın. Eger 10 15 tane +7 elemantel olursa direk +8 yapımına başlayın. Kesinlikle biri +8 olur.

Kolay gelsin

hehe öyle san
    bende 60 parçayı yine yaktım...
    ve sonuç: 30 MILYON ZARAR...
    ama salaklık bende, o parayla ne diye goblin alıp yaptırmazsın...
    en azından yaptıklarımdan plated çıkar, 750bine satardım...
    en azından zararımı kapatırdım...
    LANET LANET LANET OLSUN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 7 Ekim 2005, 20:46:42 >

• quote:

battım ben kesin yapamam bunu
  • quote:

Paşam neden ole diyorsunki yemin ederim bunun maliyeti bana 8 milyonu geçmemeiştir. Sattıgım fiyat ise 70 milyondur. Bence cok iyi kar.

Bu bir.

Bir arkadaş demiş 100 tane invitoreye sıgmaz demiş. Evet sıgmaz sende sıgdıgı kadar alırısn. Sıgmayanlarıda inn koyarsın.

Diger saçma yorum yapanm arkadaşlarada sadece güüyorum.

• quote:

Kolay gelsin

soru, sen yaptin mi ?
    BUS basmadan +8 yapmak imkansiz, 15 tane bus demek , oha demek , o yüzden satin almak daha mantikli
  • Valalhi yaptım. Yemin ederim. Ne BUS sayıklıyorsun sen. Arkadaşlar saçmalamayın ya. Yalanmı atacam.
  • ne 100 tanesi birazcık upgrade taktiği we bilgi ile 15 tane wizarddan 1 tane +8 yapabilirsin(sahsen ben bu isten iyi para kazandım) we arkadas biraz yanlıs anlatmıs...+6 da hepsine element basarsan yanma sansı çok olur 15 taen alıp hepsini inv. dizceksin...sonra bayağa bi miktar upgrade....sora +3 e kadar hiç sorunsuz glceksiniz....+4 yaparken wizardlara baslamadan önce bi item kırın we sora wizardlara banın we upgrade leri 4.cü kutuya koyun...+5 yaparken aynı sekilde 7nci kutu +6 da baslamadan önce 2-3 tane full plate yakın we wizardlara abanın +7 de gelisine abanın ama 2.ci kutu elinizde 4 tane +7 kalcak...4 tane ye ard arda basın ama hepsini farklı kutulara koyun hangisi olduğu farketmez...1 tane +8 olur olmasa bile bu is size en fazla 500k ya maal olur eğer olursa 25m e satarsınız o parayla bi 10 tane daha yaparsınız vs vs
  • leglolas bende hiç +6 yanmadı gerçek soyluyorum. Bildader ama aklı başında bir adam sen cıktın. Diger arkadaşlar kusura bakmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak$emseddiN

quote:

Bildader ama aklı başında bir adam sen cıktın. Diger arkadaşlar kusura bakmasın.

Olum leblebi kadar beyninle konuşma... Upgrade yapınca aklı başındamı olunuyo... Yapamayanlar aptal heralde... Beyinsiz mahlûkat... İnanan inanır inanmayan inanmaz...

vay akşamseddin gelmiş, özlettin kendini walla
    noolacak ya bu forumun hali akşamseddin, sen olmayınca olmuyor, forum karman çorman oluyor walla
    bu memleketin hali noolcak ya akşamseddin bişeyler yapmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

vay akşamseddin gelmiş, özlettin kendini walla

Aslında hep burdayım... Sahurda falan giriom... da bakıom yani yazı yazmıom pek...

quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

noolacak ya bu forumun hali akşamseddin, sen olmayınca olmuyor, forum karman çorman oluyor walla
    bu memleketin hali noolcak ya akşamseddin bişeyler yapmalı

Estağfirullah abi haddime mi düşmüş...

• quote:

Kolay gelsin

+8 raptor nasl yapcaz 200 tane raptormu alcaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.