Şimdi Ara

80.000'e Crossover Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimurat33

Yok hocam,neden sordunuz tam anlamadım ?

bi tane 33 lü ali murat diye uzaktan bi tanıdık vardı da o yuzden sordum :)
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    anladım hocam :)

renegade araçların 2. ellerine baktım da en az 6-7.000 değer kaybı var 1 yıl içinde gerçekten çok büyük bir rakam bu

galiba tiguan en mantıklı seçenek oluyor
  • quote:

renegade araçların 2. ellerine baktım da en az 6-7.000 değer kaybı var 1 yıl içinde gerçekten çok büyük bir rakam bu

Sahsi fikrim:
    Tiguan bes para etmez. Hem iciyor hem kalitesiz hem de konfor yok. Ama 2 yil icin mantikli olabilir. Sadee mantikli bu acidan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda 18-20.000km yapsam benzinli aracın adını bile anmam...

• erkmenson Aslında size tamamen katılıyorum sadece bir geçiş olacak şekilde düşünüyorum, değer kaybetmesin hemen elden çıkarayım gözüyle bakıyorum. Yoksa Q3-X1 v.b. araçlara bakmak isterdim tabi.

Panthér hocam siz ne önerirsiniz, dizel bu fiyat aralığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat33 -- 10 Mart 2015; 0:14:35 >
  • 3008'i de bu seçeneklerinizin arasına alın bence. Hem grip kontrol diğer seçeneklerde yok. Ahım Şahım bir arazi performansı sunmaz ama en azından testekçi bir sistem.

• 500x güzel diyolla
  • quote:

Hocam 6-7 bin değer kaybı var derken, sıfırı 80.000 olan aracin 2. eline ne kadar verirsiniz ki?

%10'luk ilk yıl kaybı çok doğal bir durum

• Evet aslında ilk yıl %10 mantıklı ama öyle bir ülkeyiz ki Tiguan en fazla 2-2500 değer kaybı yaşıyor 1-2 ilana bakınca durum bu maalesef

stevie_ray_vaughan hocam kendimi o kadar genç hissetmiyorum

Indispensable 3008 aklımda yoktu yakınlarda bayiisi var bi bakmam gerek sanırım teşekkürler
  • Değer kaybı sizin için önemliyse sıfır almayın. İkinci el, düşük kilometrede 2013-2014 model bakın. Zararınız düşük olacaktır. Ayrıca benzinli değil, dizel alın.

• Subaru XV düşünür müsünüz?
  • ikinci elde. yeti, veya renegade bakın hem dizel olur. hemde değer kaybını tatmış araçlar alırsınız.
  • Yeti kesinlikler yabana atılacak otomobil değil. Fiyat performans konusunda yeti 1. sırada gelir ve yılda 20.000 km yapıyorsanız dizel tavsiye ederim en azından bir yere gidecek olursanız kendinizi kısıtlamazsınız araba çok yakıyor diye.
  • crossover konusunda forumun uzmanlarından sayılırım denemediğim, incelemediğim,sürmediğim,test etmediğim araç yok.

3,5 yıldır ix 35 kullanıyorum yarın olsa yine gider ix 35 alırım başkada birşey söyleyip uzatmama gerek yok sanırım.

bütçeyi artırırsanız, rr evoque yada mazda cx 5 alınabilir.yeni qq da iyi ama istedikleri parayı haketmiyor. bunları alamıyorsanız ve F/P önemliyse ix 35 alınız.
  • Tekrar QQ neden düşünmüyorsunuz?
    Yerinizde olsam QQ ya da 2.el makyajsız Tiguan alırdım 55-60 bine. 2016 'da kasa değiştirdiğinde yenisine ya da yazın gelecek olan Honda CRV/HRV modellerine geçerdim.
    Korelileri ise atmosferik oldukları için önermem. Bu sınıf araçlar ağır oldukları için yüksek tork isterler. O yüzden aracın turbolu olmasında fayda var.
  • Tiguanı bir türlü sevemedim, tamam 2. eli iyi falan ama beğenemedim bir türlü

Yeti güzel değil yakıtı v.s. fena değil ama çok uzağım an itibariyle

X35-Sportage-Mokka bunlara da içim ısınmadı

Gözümü karartıp Q3 ve X1 baktım bugün

Doğuş oto ilgisiz ve saygısız bir de 2 ay sonra gelecek araba için kapora istiyorlar, hani test aracı diyorum " test aracı yok alan böyle alıyor yoksa ağustosa kadar beklersin" diyorlar, onu aklımdan sildim

X1 gerçekten üst düzey bir araç yakıt tiguan ile hemen hemen aynı, tamamen dolu bir araç, sanırım kesenin ağzını X1 için açacağım

Yani peşin paraya tiguan alıp 1.5-2 sene sonra satacağıma; kredi ile X1 alıp 3 -4 sene binmek istiyorum 2 gün sonra test sürüşü yapacağım izlenimlerimi yazarım buraya

caldexter; Hocam QQ çok iyi bir araç ama aynı evde 2 tane olmasın istedik, benim aracı babama vereceğim

dermeister01; ix35 gerçekten fena değil ama aracı sevemedim bir türlü,

Blyss; hocam yeti mantıklı ama tekrar baktım doğuş otoda bugün güzel değil azıcık sevsem hemen onu alıcam dizel-otomatik daha ne olsun

aykutsal; renegade'yi bir türlü beğenemedim, dar ama dediğiniz gibi 2. eli baya düşmüş;

AiQUiDiE; XV bana küçük geldi Forester baktım aslında o güzel bir araç

• kuga

bir deneyin zaten bir daha diğerlerine dönüp bakmazsanız. yeni motorla eskisi kadar çokda yakmıyor.
  • quote:

Tiguanı bir türlü sevemedim, tamam 2. eli iyi falan ama beğenemedim bir türlü

Yeti güzel değil yakıtı v.s. fena değil ama çok uzağım an itibariyle

X35-Sportage-Mokka bunlara da içim ısınmadı

Gözümü karartıp Q3 ve X1 baktım bugün

Doğuş oto ilgisiz ve saygısız bir de 2 ay sonra gelecek araba için kapora istiyorlar, hani test aracı diyorum " test aracı yok alan böyle alıyor yoksa ağustosa kadar beklersin" diyorlar, onu aklımdan sildim

X1 gerçekten üst düzey bir araç yakıt tiguan ile hemen hemen aynı, tamamen dolu bir araç, sanırım kesenin ağzını X1 için açacağım

Yani peşin paraya tiguan alıp 1.5-2 sene sonra satacağıma; kredi ile X1 alıp 3 -4 sene binmek istiyorum 2 gün sonra test sürüşü yapacağım izlenimlerimi yazarım buraya

caldexter; Hocam QQ çok iyi bir araç ama aynı evde 2 tane olmasın istedik, benim aracı babama vereceğim

dermeister01; ix35 gerçekten fena değil ama aracı sevemedim bir türlü,

Blyss; hocam yeti mantıklı ama tekrar baktım doğuş otoda bugün güzel değil azıcık sevsem hemen onu alıcam dizel-otomatik daha ne olsun

aykutsal; renegade'yi bir türlü beğenemedim, dar ama dediğiniz gibi 2. eli baya düşmüş;

AiQUiDiE; XV bana küçük geldi Forester baktım aslında o güzel bir araç

valla hep aynı şeylerin tekrarından sıkıldığım için forumdan bir süredir uzaktım ama kısaca şöyle söyleyim yani x1 bu sınıfta en son alınacak araçlardan biridir.

2,5 yıl önce yaptığım karşılaştırmalı inceleme için şurayı okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_61124171/f_//tm.htm#61124171

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam yorumlarınızı okudum, ilginiz için teşekkürler

Ancak ben araca binince test edince acaba aynı araçtan mı konuşuyoruz diye düşündüm gerçi araç zaten makyajlandı, yani şu an aynı araç değil ama siz çok kötü olduğunu belirtmişsiniz, perşembe tekrar test edicem bu yazdıklarınıza bir daha göz atacağım tabi
  • quote:

Hocam selam yorumlarınızı okudum, ilginiz için teşekkürler

Ancak ben araca binince test edince acaba aynı araçtan mı konuşuyoruz diye düşündüm gerçi araç zaten makyajlandı, yani şu an aynı araç değil ama siz çok kötü olduğunu belirtmişsiniz, perşembe tekrar test edicem bu yazdıklarınıza bir daha göz atacağım tabi

aynen, makyajlı halini bilmiyorum ama kötü derken performans olarak çok iyi ona birşey diyemem ama konfor,donanım,iç hacim,bagaj,dış kasa olarak bu sınıfta tercih edilecek bir araç olmadığını düşünüyorum.zaten satış rakamlarıda düşük yani en azından ben almam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.