Şimdi Ara

80.000'e Crossover Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

80.000-90.000 liraya kadar crossover bir araç bakıyorum. Geçen sene yeni model QQ almıştım dizel ancak onu babama vereceğim, şimdi yine benzer tipte bir araç almak istiyorum. Yıllık 17-18.000 km yol yaptığımdan benzinli bir araç düşünüyorum. Sizlerin tavsiyesi nedir ? Sıfır ya da 2. el olabilir, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat33 -- 10 Mart 2015; 0:11:13 >

• Hocam İX35 1.6 GDI Elite Otm al kalan parayıda yakıt parası olarak doya doya kullan
  • Hocam teşekkürler, listede yazılı o da. Bu hafta test etmeye çalışacağım. Ancak VW Tiguan 2015 modele yakını şu an 2. eli iyi olduğundan daha üst modellere geçmem kolay olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat33 -- 9 Mart 2015; 20:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimurat33

Hocam teşekkürler, listede yazılı o da. Bu hafta test etmeye çalışacağım. Ancak VW Tiguan 2015 modele yakını şu an 2. eli iyi olduğundan daha üst modellere geçmem kolay olur diye düşünüyorum.

Evet tiguanda güzel araç ama kasası epey eskidi bu sizin için sorun olmayacaksa 1.4 TSI 160 HP Alıp keyifle kullanılır ama şunu belirteyim 1.4 TSI 160 Agresif kullanıldığı taktirde yakıtı içiyor
  • Tiguan,Sportage ve X35 yakıtı içiyor maalesef

Geriye 1.6 TDI Yeti kalıyor yakıt konusunda başarılı, fiyatı makul ve otomatik. Siz Skoda kullanıyorsunuz genel anlamda konfor, yakıt ve 2. eli nasıldır, memnun musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat33 -- 9 Mart 2015; 21:10:24 >
  • Vag grubundan başkasından almayın. Doğuş oto candır, müşterilerini sever.
  • quote:

Tiguan,Sportage ve X35 yakıtı içiyor maalesef

Geriye 1.6 TDI Yeti kalıyor yakıt konusunda başarılı, fiyatı makul ve otomatik. Siz Skoda kullanıyorsunuz genel anlamda konfor, yakıt ve 2. eli nasıldır, memnun musunuz ?

Ben aracımdan çok memnunum keyifle kullanıyorum konfor,genişlik ve yakıt yönünden beni tatmin ediyor.2.El olarak Çok iyi diyemeyiz ama satılmaz da değil yani makul fiyattan ilan verildiğinde çok beklemeden satılır ama akşam verip sabah aracı almaya gelmezlerAma benim için 2.El'in çok önemi yoktu araç hoşuma gitti ve aldım uzun sürede binmeyi düşünüyorum.Yeti'yi Superb'i almadan önce incelemiştim hoş güzel araç ama ben o tarz araç sevmediğim için almadım ama Crossover düşünen biri için gayet alınabilir bir araç ama duruşu azcık ucundanhafif ticarilere benziyor bence skoda bayiine gidin güzelce inceleyin sonra teste çıkın içinize sinerse benim gibi parayı masaya vurun aracı alın çıkın

• İx35 tavsiye etmem. Bu sene son. Tucson olarak üretilmeye devam edecek....

Sportage olabilir. Manuel vites almanızı öneririm.istanbul şehiriçi 8-8.5 litre tüketirsiniz MANUEL vites tabiki...

ASX Yakıt tüketimi konusunda ideal...

Jeep compass Bütçeyi zorlar fakat kalite araç...

Qashqai zaten yazmıyorum biliyorsunuz...

Jeep Renegade 1.6 multijet inceleyebilirsiniz....
  • Opel mokkaya küçük demezseniz 1.6 cdti 136 size iyi gider
  • Araca baktım ama test etmedim, biraz tipi düzgün olsa hani SuperB-Passat benzerliği azıcık Yeti-Tiguan ikilisinde olsa hiç düşünmeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat33 -- 9 Mart 2015; 21:33:35 >
  • Yakıt tüketimi evet gerçekten çok sıkıntı

Jeep gerçekten güzel modeller çıkarttı ama hem yakıt hem 2. eli çok sıkıntı ancak Renegade'yi test etmek istiyorum

ASX aynı şekilde test ettim ama çok hoşlanmadım eski kasa QQ ile benzeştirdim açıkçası

Opel ile ilgili kötü tecrübelerim var Opel'den uzak durmak istiyorum kkolds Hocam
  • quote:

Araca baktım ama test etmedim, biraz tipi düzgün olsa hani SuperB-Passat benzerliği azıcık Yeti-Tiguan ikilisinde olsa hiç düşünmeyeceğim

Açık konuşmak gerekirse ben olsam yetiyi almazdım İX35 ve Tiguan vs varken ama dizel alacaksanız olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursionnMann

quote:

Araca baktım ama test etmedim, biraz tipi düzgün olsa hani SuperB-Passat benzerliği azıcık Yeti-Tiguan ikilisinde olsa hiç düşünmeyeceğim

Açık konuşmak gerekirse ben olsam yetiyi almazdım İX35 ve Tiguan vs varken ama dizel alacaksanız olabilir.

Alıntıları Göster
    dizel qqdan sonra anca yeti alınır, diğer benzinliler mutlu etmez

• Jeep Renegade,Fiat 500X butce daha da artarsa 99 bine dizel x-trail var hem pazarlikla dusurursunuz biraz daha belki.
  • alimurat33 kullanıcısına yanıt
    Benimki sadece öneri tabi siz bilirsiniz ama kesinlikle memnun kalırsınız derim. Onun dışında bmw x1 önerebilirim. İncelemenizde çok fayda var. Mutlaka bakın gerek 1.6 benzinli olsun gerekse 2.0 dizel olsun tavsiye ederim.
  • Jeep Renegade e de bir bakın. Limited ve deri paket ile çok iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Jeep Renegade e de bir bakın. Limited ve deri paket ile çok iyi bir seçim olur.
    Jeep Renegade - Tiguan tekrar test edip fiyat almam gerekiyor. Jeep güzel görünse de 2. eli beni düşündürüyor, neticede en fazla 2 yıl kullanacağımı düşünüyorum.
  • alimurat33 kullanıcısına yanıt
    Öğretmen misin ?
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Yok hocam,neden sordunuz tam anlamadım ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.