Çok teşekkür ederim, beklemedeyim bakalım |
80-100k bütçeli sistem - monitor hariç (2. sayfa)
-
-
bu entry'i başlattığım kısımdaki linkte oluşturduğum pcde bu kasa vardı. Inventus'un hazır sistem kasa opsiyonları arasında yoktu maalesef.
Ama Nzxt'yi de beğendim. Benim 2015'te topladığım PC de inventustan ve kitap gibi toplamışlar. bir gün sıkıntı çıkarmadı (taki gpu geçtiğimiz günlerde bozulana kadar. 8 yıl iyi süre :D)
-
100 bin tl verilmeyecek tek firma itopya
2 benim güvendigim kendim alışveriş ettigim sinerji stavsiye ederim birde arkdaşıma hazır sistem almıştık çok memnun kaldım gaming gen tr ye bakın derim
-
Teşekkür ederim önerileriniz için, ben siparişi geçmiştim hatta sanırım bugün elime ulaşacak.
İtopya'dan değil, inventustan öneriler çerçevesinde bazı parçaları değiştirerek siparişi geçtim.
-
inventus da güzel firmadır kendim alışveriş yapmadıgım bir firmayı dogal olarak tavsiye etmiyorum ama inventus danda çok memnun olan var hayırlı olsun
-
Güle güle kullanın .Dediğim gibi gözünüz arkada kalmasın. İnventustan her zaman alışverişim olmuştur Bi keresinde bile en küçük bi sorunum olmadı. Hayırlısı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X