Şimdi Ara

80-90 bin bütçe ile sedan araç arıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekşi sözlük
    marka ve modele göre otomatik şanzıman türleri
    https://eksisozluk.com/marka-ve-modele-gore-otomatik-sanziman-turleri--5545765

Burdaki konunun ilk entry sinde çoğu marka modelin hangi şanzımanları kullandığını yazmış. Ama dikkat etmeniz gereken bir husus var. Mesela fiesta ya direkt çift kavrama yazmış ama fiestanın eski 1.4 benzinli motorunda tork konvertörlü şanzıman var. O kadarını da araştırmak gerekiyor artık. Genelde benzinlilerde oluyor tork konvertörlü. Dizelde benim bildiğim yeni civic var başka da bilmiyorum. Sizin fiyatlarda bulabileceğiniz, son artışları bilmemekle beraber focus 2.5 kasa (ama bu modelin de motoru çok performanslı değil ve 4 ileri) vardı araştırınız. Benzinli corollalarda da cvt vardı bir kasa öncesinde. Açıkçası sorunsuz masrafsız şanzıman filtresi koyunca çok az araba kalıyor maalesef. Civiclerin fiyatı ne oldu bilmiyorum 2.ele küseli çok oldu. Onların da 2 kasa öncesinde var tork konvertörlü ve 5 ileri. Motoru da daha performanslı focusa göre. Ama civic çok prim yaptı 3 ay önce bile çok artmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni model bir egea..az km li.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    ben de şuanda bu düşünceye yakınım ama bu fısıltı gazatesi kafamı karıştırıyor. 1,4 Egea için ne kadar olumlu yorum varsa, bir o kadar da olumsuz yorum var. 2-3 tane Egea grubuna üye oldum. kafam iyice karıştı.
    1,4 Urban benim işimi fazlası ile görür. km fazla yapmadığım için yakıt da sorun olmayacak.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Forumda uzun süredir 1.4 egea kullananlara sorun bir isterseniz. Egea konusu var mı bilmiyorum ama yoksa da açıp sorabilirsiniz, gerçi yeni konu açıldığında kullanandan çok kullanmayanlar cevap verecek ama yine de deneyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sosyal medyada farklı farklı gruplara katıldım. kullananlar, araca laf söyletmiyor. ama kronik sorunu çok diyen de fazla sayıda kişi var.
    tanıdığım bir kaç ustaya danışacağım.
    2006 dan 2016 ya kadar arkadaşım 1,4 fire punto kullandı 77 beygir o araç ama motor aynı sayılır. 10 sene boyunca motor konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadı. Yağ yakma gibi bir sorunu var ancak kullanma klavuzunda bile yazıyor, o da kaliteli yağ ile olmuyormuş gerçi. Ancak şöyle bir sıkıntısı var bu motorun uzun yolda 130 dan sonra ölmeye başlıyor 140 tan sonra ölüme geçmiş oluyor. 150-160 daha üst hızlara tabi ki ulaşıyor ama hani basıyım da uzasın olmuyor nazlı nazlı gidiyor 130 dan sonra.

• Volvo s40 alın bence ben dört sene kullandım manuel dizellerini 80 90 arasında bulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Megane 3 iyidir hocam her türlü bu fiyatlara hicbir araçta olmayan donanımlar var dizeli zaten kendini kanıtlamış bir motor yakıt olarak da gayet iyi kesinlikle megane 3 derim

• Kaça satıyorsunuz hocam pop’u

• entelseven kullanıcısına yanıt
    az önce sarı siteye ilanı girdim. henüz onayda. 70 yazdım ama 68-69 civarına vereceğim. hız sabitleyici,sis farı ve arka park sensörü var. 146 bin KM.
  • takashimasu T kullanıcısına yanıt
    bu bütçe ile yaşı yüksek bulunur.yaşı yüksek araçları tercih etmiyorum.
    teşekkürler.
    sosyal medyada egea gurbuna üye oldum.. millet 1,4 Egea'lara akın ediyor. en ucuz sıfır araç bu galiba. tanıdığım bir kaç ustaya sordum, sorun çıkarmaz dediler. ben çok hızlı araç kullanmam. şehirler arası yolda ortalama 110-130 ile giderim. gerçi aracım 1,3 olduğu için hem motor sesi rahatsız ediyor hemde Linea güven vermiyor. bu yüzden aşırı hızım yok, eğer aracım iyi olursa, otobanlarda 15-160 kısa aralıklarla. 1,4 ile bu kısa aralıkta olmaz mı?
  • bu bütçe ile bulacağım megane 200 Bin km üzeri olacaktır. km yüksek araçlardan uzak duruyorum.
    bilgi için teşekkürler.
  • 1.4 urban plus kullanıyorum 2019 model. F/p gayet iyi. Linea ya göre konfor genişlik çok iyi. Oturma pozisyonundan ergonomiye kadar Linea'dan iyi. Tavsiye ederim. 301-C-elyyse falan kesinlikle ne linea ya ne egea ya yetişemez.
  • Egea hoş olur ama Astra çok daha konforludur size hissettirir.

Poplarda hız sabitleyeci yok benim bildiğim

150-160 görüyor sadece uzun sürüyor o hızlara çıkmak, ama 1.3 lineadan sonra pek farkı olmaz 150-160 gibi hızlara çıkması. Hatta muhtemelen 0-100 performansı 1.3 lineadan daha iyidir. Torkun az olmasından dolayı daha yavaş hissettirse de 1.3 lineadan daha performanslı bir araç.

Tavsiyem mutlaka urban plus ve üstü alın.

• entelseven kullanıcısına yanıt
    sonradan taktırdım. sis farı da ve park sensörü de yok.
    bugün bir alıcı geliyor. büyük ihtimalle vereceğim.
    cevap için teşekkürler.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    bende Egea da karar kıldım. 2017 1,3 dizel var. 123 bin km. hatasız 100 bin istiyor.
    sıfır 1,4 urban 111 Bin. sizce hangisi daha mantıklı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.